Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emese Gallo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a feladatban nagyon sokat kell költened. Meg kell építened az istállót, az autókereskedést (amennyiben még nincs megépítve), egy karámot és lovat is kell venned, valamint unlockolod a simek lovas hobbijait, mint a ló trükkök, a lovon mutatványozás és majd később a…..
Emese Gallo 2018.09.02 12:36:50
@Csenge Gyuris: hát dolgozzanak a simeid vagy főzzenek.
Ennek a feladatnak a megoldása után a simjeid összeházasodhatnak és ha 2 nap alatt megcsinálod, jutalomként az esküvői ruhákat megkapod, amit a Costume and Swim Store-ban tudsz ingyen a simekre adni. Akkor tudnak csak gyereket…..
Emese Gallo 2018.09.02 12:36:25
@Csenge Sára: Azért mert szintet kell lépniük a kapcsolatukban.
Emese Gallo 2018.09.02 12:36:36
@Csenge Sára: Azért mert azintet kell lépniük a kapcsolukban.
A mai napon (2015.07.28.) ismét frissítést kaptunk a játékra, amiben a babák "tevékenységi körét" :) bővítették ki. Az új interakciók a feladatsor 4. lépésétől érhetők el. Amíg nem kezded el a questet és nem jutsz el odáig, csak ugyanazt teheted a babákkal, mint eddig. A…..
A szigeten található első monumentum (föld: "riches of terra") unlockolása és felépítése. A többi a szintek lépésével automatikusan hozzáférhető lesz. Amennyiben 2 nap alatt elvégzed, egy kincseláda a jutalmad, amiben pénz, XP, LP és alapanyag van a szobor további…..
A "The pint-sized prince" hajóház "houseboat" alapterülete valamivel nagyobb, mint a tiny tightpocket vagy a cavernous cruiser. Szélességében 2-vel, hosszában pedig ha minden igaz 4 egységgel, így a szobák és benne a berendezés kényelmesebben elférnek. Szerintem egy emelet…..
Ennek a feladatnak a megoldása után képes leszel a baby simeket egy szülinapi torta segítségével tipegővé növeszteni. Ha az előző feladat kinullázta a simoleonjaidat, ez még a maradékot is elviszi :) , úgyhogy elég nehéz határidőre befejezni. Amennyiben mégis sikerülne 5 nap…..
Emese Gallo 2016.12.18 16:27:16