Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszement24

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illusztráció: Parkanyi Tamas Photography Ha azt mondom, hogy Metrowagonmash jármű kedvelők csoportja, akkor az valószínűleg nem hoz lázba senkit, mert senki nem érti, miről is van szó. De ha azt mondom, "a jó öreg kék metrók", akkor mindannyiunknak könny szökik a…..
eszement24 2013.06.27 09:29:17
@Pas de probleme: hatalmas nagy bologatas a hozzaszolasodra.
Csaba bő hónapja kapott egy nagyobb pénzösszeget az AXA banknál vezetett virtuális számlájára, de az a mai napig nem jelent meg, így nem is fér hozzá. A banknak csak telefonos ügyfélszolgálata van, ami általában egyszerűsíti az ügyintézést, de most Csaba nem tudja elérni, hogy…..
eszement24 2010.03.04 13:08:43
Akkor itt a postiro.Ekezetek nelkul telefonrol, mert igy konyebb.

Egy tranzakcio kereteben paypalos szamlarol utaltak nekem penzt paypalos szamlara.Termeszetesen az osszeg azonnal meg is erkezett.Jovahagytam, hogy igen az enyem, igen en vartam.Igazatok van, azt vartam, hogy ugy ahogy az axa levonja a penzt azonnal a szamlamrol, ha fizetek paypalon keresztul, mivel az csak egy atfolyo szamla 0ft-os allando egyenleggel..ugy ha kapok penzt, akkor visszafele is ugyanigy mukodik.

Ezek szerint nem.Teny, nem vagyok egy perfekt angolis, de nem voltam rest es igyekeztem mindent leforditani es lefordittatni, hogy ne erjenek meglepetesek.De ezzel a kitetellel nem talalkoztam. Most is ha felmegyek a paypal oldalara, ott vigyorog ram az osszeg, de sehol semmi nyoma annak, hogy nekem ezt tovabb kell kuldeni, meg hogy hogyan is kene. Igy megkoszonnem ha valaki privatban egy kicsit bovebben segitene, hogy ez hogy mukodik.Meg sosem kaptam ra penzt es ezt ezentul kerulni is fogom.

Amennyiben sikerul termeszetesen megy a bocsanatkeres mindenki fele, mert beismerem ha hibaztam, de fenntartom, hogy a mukodesukkel akadnak problemak.Aszf sehol, egyetlen egy osztaly amihez fordulni lehet, es ezek nincsenek megfeleloen dokumentalva.Arrol nem is beszelve, hogy valoszinuleg aktiv cselekves mellett ennek letelefonalasa a banknak nem kerulne 5hetebe.
Ugyanis kezdetek ota csak annyi volt a valasz, hogy varjak turelemmel.. Olyan bo 2hete mobdtak, hogy hivjam fel a Visat es veluk beszeljek.Akkor hivtam fel ezt a bizonyos osztalyt, mert ugy ereztem ez az egy mondat ennyi koritessel eleg karcsu problemamegoldas.
macoldasok 1 éves a macoldasok 2009.10.10 20:15:00
Kicsit megkéstem ezzel a bejegyzéssel de: Egy éves lett az oldal ami itt igazából nem nagy dolog mivel csak az információk átadására született minden más cél nélkül. Ezért nincs rajta reklám, sem egyébb maszlag. Kicsit több bejegyzést szántam ide, de mivel egyedül kezdtem ide…..