Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cicmen

0 bejegyzést írt és 852 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Biden aggódik 2021.02.21 06:06:00
A hónap vicce: Biden elnök aggódik a Klub Rádió miatt. Próbálom elképzelni, s sehogy se megy. Röhej. Egyébként: ha én a Fidesz illetékese lennék, mindent megtennék, hogy a Klub Rádió ismét frekvenciát kapjon. Ugyanis aligha van olyan média még, mely ennyire segítené a Fidesz kampányát, mint a…..
bircahang Csak Fájzert! 2021.02.18 06:06:00
A koronavírus járványban is kiváló lehetőséget láttak a liberális nagyurak egy kis oroszellenes kampányra. Ki lett adva az ukáz, s azóta minden igaz demokrata ismételgeti "én csak Fájzerrel oltatom be magamat". Ez a narratíva azonban már január közepén kezdett szétesni, mára pedig kezd…..
cicmen 2021.02.18 11:46:18
@Honóriusz: Mikor elfogynak az érvek, akkor Gyucsány meg Soros..............................

Jaj és nem a libsietikett szerint játszom, a másik meg az, hogy ti nyaljátok mindkettő seggét , mindkettő sok kárt okozott a múltban és megemlítésük fő létjogosultságát az adja, hogy jelenidejű szereplői most is a mindennapoknak! Vagy csak megkérsz, hogy nem említsem, mert számodra ez kínos? El is hiszem, hogy szégyelled őket, hogy ég a pofád amiatt, hogy ilyen emberek mellett állsz! :D
cicmen 2021.02.20 13:11:37
@Honóriusz: Mi amellett állunk, hogy a liberális demokrácia szabályai szerint vezetett állam jobb, mint a vezérelvűek. A vezérelvűeket rendszereket én gusztustalannak tartom......................

Hát kisfiam, először is ha tetszik, ha nem, de mindig kell egy egyszemélyi rátermett és erős vezető, mert minden csak így működik! Ugyebár a történelem is tele van Nagy Sándorokkal, Dzsigisz Kánokkal, Napolenokkal, meg sorolhatnám, de egyetlen kibaszott híres és sikeres bizottságról, nagygyűlésről, gittegyletről nem emlékeznek meg, abból mindig káosz terror és anarchia kerekedett ki!
A liberális demokráciáddal meg mehetsz a facba, mert abból is Orbánék tartanak be többet, a ballib csak frázisok szintjén alkalmazza, de a gyakorlatban ők rúgják fel legelőször az általuk harsogott szabályokat!
cicmen 2021.02.20 13:59:23
@Honóriusz: Ha így nézed, minden gyilkolást, pusztulást, szenvedést hozott! Jakobinus diktatúra, a tanácsköztársaságos zsidók, a ruszki szovjet rendszer! Ráadásul ott is MINDIG volt egy vezér! Ez a vezető nélküliség egy ostoba utópia, a liberalizmus meg egy baromság a jelenlegi formájában és már döglődik is! Mert nem nézem ki belőled, hogy az eredeti liberalizmus híve lennél, arról gondolom fogalmad sincs, mert akkor szóba sem hoztad volna a liberális demokráciát, hiszen azon jelenleg senki nem dolgozik, csak valami anarchista-bolsevista-fasiszta egyveleget kavarnak egyesek!
bircahang Harc a szavakért 2021.02.19 06:06:00
Már írtam arról, hogy mennyire fontos a harc a nyelvért. Ha uraljuk a szavakat, az ellenség beszorul a sarokba, ahonnan kétségbeesett kapálózása már csak minket segít. A ballibek is kiválóan értik ezt. De szerencsére nagyon rosszul csinálják. Tulajdonképpen az utóbbi 10 évben egyetlen sikerük…..
cicmen 2021.02.19 10:40:11
@chrisred: . Például ilyen közjószágnak számít a levegő, aminek a belégzésében senki sem gátolható meg. Tehát konkrétan a gyerekek társadalmi hasznosításáról van szó.................

Pontosan! Reálisan szemlélve, a nemzet, az ország fennmaradása érdekében egészséges, értelmes és hasznos tagokra van szükség, akik továbbviszik azt, amit az előző generáció elkezdett! Tehát itt Orbán mint államférfi, mint felelős vezető fogalmazott, hiszen önérdek és befektetés a gyerekről gondoskodni! Ebbe kötöttek bele a libernyákok, hogy tárgyiasítás és kezdődött a szómágia, meg a moralizálás! Ez a megfogalmazás egyszerűen csak társadalmi szempontokat tükröz, ettől még nem zár ki valamiféle szeretetet sem, nem tárgyiasít, csak a téma és a szövegkörnyezet okán ez a legmegfelelőbb és nincs helye semmiféle ostoba patetikus gügyögésnek! Persze ha meg dedós módon fogalmazott volna, akkor a nemes ellenfelek ráugranak arra, mint azt a nyunyókázás esetében láthattuk!
Körülbelül ez a helyzet, amit itt leírtam, tehát felesleges itt bármit magyarázgatni, beszállni a műbalhéba, egészen egyszerűen el kell küldeni a libsiket a faszba!
1864. november. A William T. Sherman tábornok vezette északi csapatok vasútvonalat rongálnak meg Atlanta térségében, hogy nehezítsék a déliek ellátását..
cicmen 2021.02.10 22:13:13
@gintonic.azigazi: Vietnamban erossen ketlem hogy az AK47 -et hasznalok feltek attol hogy barati tuzet kapnak a hangja miatt.
Az miatt inkabb felhettek hogy a kikepzes nelkuli hasznalatbol eredoen leszakitja az ak a jobb kezukrol a mutatoujjat, ( sok ilyen serules volt ) az M16-nak belso gazdugattyuja van es a charging handle ( nem tudom mi magyarul ) nem mozog, az AK-n pedig oda-vissza jar sorozat loveskor es ami ott van azt "megrendezi"..........................

A fegyverhanggal kapcsolatos dolgot egy vietnami háborúval kapcsolatos poszton olvastam ! A két fegyver más lőszert tüzel és más a tűzgyorsasága is, tehát szinte biztos, hogy igaz! És! Nem akarlak megsérteni, de mi ez a mutatóujjas baromság? A jobb kezed mutatóujja az elsütőbillentyün van, azt hogy sértené meg a zárszerkezet? Ezt honnan szedted?
cicmen 2021.02.16 09:14:55
@gintonic.azigazi: hello, az volt az alaptopic hogy ar15 reflexu ember akar tarat cserelni ak 47 rendszeru fegyveren :) hat ha tudna nem nyulna oda, pont az a baj :)....................................................

Te életedben nem láttál AK-t! Nem tudom, mi ez a zagyvaság a rutinból AR-t használókról, de tök mindegy mi hol van a két fegyveren, mert tárcsere közben nem lősz, tehát nincs mozgó alkatrész, ami becsípné az ujjadat!
bircahang Lukácsi holokausztja 2021.02.09 06:06:00
Az ultraliberális, ferencista aktivista Lulácsi Katalin, aki egyszemélyben a ballib összefogdosás celeb szexszimbóluma is, a múlt hónapban úgy emlékezett meg a holokauszt ünnepnapról, hogy meztelen fényképet tett közzé saját magáról, íme: Lukácsi szövege a képhez: "Ma van a nemzetközi…..
Már az új helyen vagyunk. És egy remek cikkel indítunk. Butaság lenne kihagyni.  Klikk ide: Az új NAT szerint a családi élet fontos elemei az alá- fölérendeltség és a termékenységtudatos szemlélet        ..
cicmen 2021.02.04 10:28:09
cicmen 2021.02.06 08:08:34
@⠀: Mondjuk kommentelni csak előmoderálás után, Facebook fiókkal lehet...

Nehogy megsértsék a lumpenprolik lelkét valamilyen hazafias véleménnyel, esetleg szembesítsék ket valamelyik hazugságukkal a sok közül!
Értelmetlen? Egyáltalán nem. ..
cicmen 2021.02.03 10:30:06
@midnight coder: Nem hiszem, hogy a gengszterváltás óta lett volna olyan vezetõ politikus, akinek a vagyonbevallása köszönõ viszonyban lett volna a valósággal............................

A fentebbi kommentemből leszűrheted, hogy mennyi jelentőséget tulajdonítok neki, így nagyon nem is böngészem, de volt egy politikus, akinél rohadtul pofára estek a libsik!
Anno az általam nagyra becsült Csurka Istvánt kezdték el kóstolgatni nagyon erkölcsösék és kiderült, hogy az évtizedek óta a nevén levő lakásán kívül egy háztetőn elhelyezett Blaha Lujza téri vasszerkezet van a nevén, amin a MIÉP logója van! Mást nem találtak, pedig a személyből ki lehet következtetni, hogy mindent megtettek az ügy érdekében!
bircahang Hamis idolok 2021.02.02 06:06:00
Joe Biden beiktatásának legviccesebb része egy új hamis idol fabrikálása volt. Azóta is éjjel-nappal zengenek a liberális médiák a hatalmas sztárról, a fiatal sovány néger költőóriás lányról. Mára eljutottunk oda, hogy mindenki rasszista, aki szerint nem neki kellene 2040-ben lennie az amerikai…..
cicmen 2021.02.02 11:40:05
@erol: Ha akarsz még viccesebb talpnyalást látni, nézd meg ahogy Szikora Robi köszönti Orbánt születésnapja alkalmából..............................................

Nem az egyéni talpnyalással van gond, hanem amikor a libsik kiálnak és elkezdik még fényezni is és ha egy kisebbség tagja, akkor rögtön rasszistáznak is mert úgy már a szart is köteles mindenki lenyelni! Csakhogy ez nem így működik!
cicmen 2021.02.02 16:26:41
@vergyula: Én a beiktatás után láttam róla 1 cikket. Asszem sárga ruhában volt...................

Miiiii? A cikk? :DDDDDDDD El sem olvastad mi? Milyen libernyák vagy te, nem olvasod el a kódolt utasításokat? Ezért nem fosztogatták itt a keravill lapopstévé készletét a négerek jogaira hivatkozva, mert a kislibsik nem olvassák a cikkeket!
A #lifeshot élesszemű megfigyelői szúrták ki, hogy Alekszej Navalnij jogilag meglehetősen kétes meghallgatásán Moszkvában egy rendőrirodában a faliújságon Jagoda, a hirhedt sztálini titkosrendőrség egyik vezetőjének a fotója látható...
bircahang Budapest 70-es évek 2021.02.01 06:06:00
Negyedik osztályos koromtól kezdtem félönálló lenni, 1977 elejétől kezdtem az iskolából hazajárni egyedül. Ez most tehát az 1977-1980 közti időszakról szól. A XIV. kerületben laktam, de iskolába a V. kerületbe jártam. Minden nap hosszú utat mentem be. A Bazilika mellett lévő iskolámból - pár éve…..
cicmen 2021.02.01 13:29:41
@MAXVAL birсaman közíró: Én is, talán ezért is írtam, hogy jobbára! Viszont csöves cigány nem vót!
Amúgy jó közel voltunk egymáshoz, mert akkortájt én éppen az Egressy Gáborba jártam! :D
cicmen 2021.02.01 13:43:28
@MAXVAL birсaman közíró: Én a szakközépbe jártam. Ha jól emlékszem volt ott általános is, meg egy faipari szakmunkásképző, de én a műszeriparira gondoltam.
bircahang Sas József 2021.01.30 06:06:00
Meghalt Sas József, a humortalan magyar humor egyik főalakja. Már a Kádár-korban ő volt a tehetségtelenség egyik oszlopa. Ő volt a Hofi-féle humor ellentétje: míg Hofi tehetséges és humoros is volt, addig Sas mindkettőben pont az ellentétje volt. (S ne tessék most azzal előhozakodni, hogy Hofi a…..
cicmen 2021.01.31 11:24:59
@midnight coder: A humor értékeléséhez humorérzék is kell.............................

Kurva érdekes, mert volt még pár fellépő, azokon végig röhögtem de a kocka utcánál bisztoss elment a humorérzékem, sőt, talán inkább annyira intellektuális volt, hogy a tanulatlan fejemmel nem tudtam felfogni az összefüggéseket! Ez az! Ha van valami zsidó szar, akkor nem szabad becsmérelni, mert leprimitíveznek a hivatalból "értelmiségi" entellektüelek!
cicmen 2021.01.31 11:28:02
@Deak Tamas: És ha valakinél felmerül ez a mondás, pláne a közkeletű, de nem pontos változatában, akkor már tudni lehet, hogy az elhunyt megérte a pénzét! :DDDDDDDD
cicmen 2021.01.31 11:38:38
@Gery87: Most komolyan, ez annyira piti meg szánalmas bazmeg hogy a wiki-n 10 másodperc alatt kitúrható infóval próbálnak meg kifejezni ellenszenvet meg utalni "valamire" ami kurvára nem titok....

Fordítva ülsz a lovon, mert kitalálsz egy faszságot, hogy mi miért mondtuk, majd a kreténséged alapján nekiállsz moralizálni!
Ráadásul én tulajdonképpen részvétet nyilvánítottam, elköszönve a mestertől, amihez az eredeti nevét és a közismert csehszlovák terminátor szinkront használtam fel, hogy a szerencsétlen Sass Jóskához legalább a halála után köthető legyen egy ütős poén!
Sokat nyavalyogtam már a média elfogultsága és szakmaiatlansága miatt. Most a járványhírek kapcsán Nyáry Krisztián fordul panaszal a sajtóhoz. Nem akarok folyton pálcát törni az egyszerű kétkezi kontentgyárosok felett: a probléma rendszerszintű. Miközben meglepő fordulat, de pár napja Bayer Zsolt is…..
cicmen 2021.01.29 16:44:21
@ZX: Az viszont a geci hibája, hogy előtte szétbaszta az egészségügyet,......................

Mit baszott szét? Az egészségügy rengeteget fejlődött alattuk, előtte Gyurcsányék már azt is privatizálni akarták! Amúgy a faszom beleverem a nyomorotokba, legyél beteg Amerikába, aztán majd meglátod, hogy hol m jó és mi szar, a tetves Kertész Imre is haza jött kezeltetni magát Németországból valamiért!
cicmen 2021.01.29 16:49:45
@ZX: a vakcinák engedelyeztetése nem szakmai alapon történik stb........................

Jaj öcsém, olvass már zsindexet, neked mint libernyáknak, hivatalból kellene! A minap volt rajta, hogy a Pfizer vakcinákat is uniós vezetők nyomására engedélyezték annak ellenére, hogy a kijelölt hatóság többek között kifogásolta, hogy a minta és a szállítmány között elég nagy a különbség! De persze nálad csak az Orbán, meg a Lölö!
cicmen 2021.01.30 21:10:10
@Piffu: . Egyébként a trágárság nem számít érvnek, csak szólok. Meg libernyákozni sem kellene egy fideszistának...Liberális internacionálé 1992-2000 :)+++++++++++++++.............

A trágárság nálam dramaturgiai elem, írásban nem tudok megvető pillantást vetni rád! A hülye fejedet meg figyemeztetném, hogy 2021 van és sokminden kiderült a liberalizmusról röpke harminc év alatt, pl. hogy szart sem ér az önmeghatározásuk, mert a szociaisták és a zöldek a legnagyobb libsik, meg hát már a néppárt is nagy részben az! De egyébként libsit írtam és az nem azonos a liberálissággal, inkább valami an anarchobolsevista habitusú újfajta kreálmány, amit ráadásul a globális pénzhatalom mozgat!
1001 Film 390. Lolita - 1962 2021.01.28 01:50:46
USA, Nagy-Britannia (A.A. Productions, Anya, Transworld Pictures), 152 perc, ff., angol Rendező: Stanley Kubrick Producer: James B. Harris Sokat gondolkoztam, hogy a sok rendelkezésre álló poszterből melyiket használjam ide balra, a szokásos helyre. Mindig igyekszem kiválasztani azt, amelyik a…..
cicmen 2021.01.30 10:19:14
@moodPedro: Sajnos már itt is van az az idő, csak még a vega szempont nem került sorra! Véleményem szerint egyébként ez tudatos rombolás, így nem is kellene eseti vitákba bocsátkozni, mert értelmetlen, hanem a normális oldalnak keményen seggbe kellene rúgni és elküldeni az anyjába ezeket a hülyéket amíg nem késő!
bircahang A nagy pillanat 2021.01.29 06:06:00
Az értelmiségi emberek nagy betegsége a csodavárás. A nem-értelmiségiekre ritkábban jellemző, ők közelebb vannak a talajhoz, aminek van rossz oldala is, de kétségtelen jó oldala, hogy nagymértékben mentesek sok hülyeségtől. Az értelmiség viszont a szellem embere, ami persze jó dolog, de van…..
bircahang Kisebbségi jogok 2021.01.28 06:06:00
Elbukott a Minority Safepack kezdeményezés. Teljesen várható volt ez mindenki számára, aki ismeri az EU és a kisebbégek kapcsolatát. Persze - tisztán morális alapon - én is aláírtam (s direkt bolgárként írtam alá, nem magyarként, ezzel is növelve a bolgár aláírók csekély számát), de azzal a tudattal…..
cicmen 2021.01.28 09:28:24
@Mr. Hyde: Az egész kérdés eredője az l. Vh-t követő rendezés, amikor is a kelet-közép-európai népek nemzetállami törekvései a nagyhatalmak érdekeinek függvényében, a nyugati viszonyoktól eltérő feltételek mellett, gyors lefolyású módon alakultak ki...............................

A gyorsaság látszólagos, mert mivel a Monarchia esetében pont ők szították a nemzetiségi ellentéteket, tehát ez a terv már kész volt! Az undorítóan cinikus eljárásuk szintén nem meglepő, hiszen Ázsiát és Afrikát kizsákmányoló, rabláncon tartó gyarmatosítók játszották az igazságosztó szerepét!
cicmen 2021.01.28 11:34:34
@zavaleta: A cigányok magyarnak tartása nem liberális dogma, hanem tényekkel is alátámasztható:
- nem képeznek egységes etnikai közösséget
- a magyarországiak és az erdélyiek nyelvük, vallásuk, kultúrájuk, hagyományaik alapján magyarok
- óriási a keveredés a nem cigányok és a cigányok között...............................

Zseniális! Az általad felsorolt "tények" közül mindegyik baromság és aki látott már cigányt, az hangosan felnyerít ezt olvasva! Az erdélyi cigányok és magyar kultúrájuk példája ráadásul különös esete a hülyeségnek,,, mert ők a közkeletűen oláh cigánynak emlegetett alfaj és azokat még az őshonosabb romungrónak elkeresztelt cigányok is rühellik!
Nagy öröm a zöldeknél, hogy Joe Biden egyik első intézkedésével megvonta a 12 éve húzódó Keystone XL kőolajvezeték engedélyét. Pont ahogy annak idején Donald J. Trump egy tollvonással engedélyezte a hivatali gépezetben elakadt folyamatot. Barack Obama utolsó évében ugyanis jobbnak látta nem…..
bircahang Kirúgás 2021.01.24 06:06:00
Annak idején, még a rendszerváltozáskor az volt a nagy szöveg, hogy a demokratikus nyugat egyik fő jellemzője az, hogy ott nem számít az egyén vallási, politikai, egyéb álláspontja, ilyen alapon senkit se szabad diszkriminálni. Azt mondták, nyugaton még egy kormánytisztviselő is lehet bármilyen…..
cicmen 2021.01.24 10:20:46
@midnight coder:
Melyik liberalizmusra gondolsz, a klasszikusra, vagy arra, amit gyakorolni próbálnak?
Első látásra mindkettő ugyanaz, csak a libsik az érdekeik szerint másokon számonkérik, részükről leszarják, illetve visszaélnek vele, de másoknak nem engedik gyakorolni!
Ezt valahogy úgy nevezném, hogy a liberalizmus "kettősmércizmussá" gányolt változata, amiben ráadásul mára pofátlanul nyíltan meg is van határozva, hogy kire melyik mérce érvényes!
cicmen 2021.01.24 16:49:32
@Khonsu: Ami nem így működik, az nem liberalizmus. Teljesen mindegy, hogy amúgy minek nevezi magát...................................................

Magam is így vélem, meg még jópáran, mert ezért alakult ki a libsi, libbant, libernyák, ballib stb. megnevezés, utalva arra, hogy minek nevezik magukat, de ezt az ellenfél mennyire tartja komolynak!! :D
Sokat beszéltünk a férfiakról, pedig az események igazi főhőse egy nő. Kamala Harris történelmet írt, mint az USA első női alelnöke + színesbőrű. Mivel nagyjából ugyanarra látom képesnek a nőket és a férfiakat (+ a színesbőrűeket és a fehér, "narancs", satöbbi bőrűeket), számomra ez nem akkora…..
cicmen 2021.01.22 17:51:34
@Wildhunt: Szerintem akik elintézték az évszázad választási csalását tudják miért őt választották. Max fél - egy éven belül okosabbak leszünk.........................................

Az lesz, mint Bushnál és a csalás sem új, a 9/11 film többek között pont erről is szól!
A tradicionalizmus ellen gyakori vád, hogy politikailag szélsőjobb. A vád részben igaz, de erősen el van túlozva. Az igaz alap a közös gyökerek: a tradicionalizmus és a fasizmus-nácizmus egyaránt annak az általános kiábrándultságnak az eredménye, mely az I. vh. után jelent meg. A…..
cicmen 2021.01.21 21:24:02
@Gery87: Ha csak nálam lenne bűnbak az isten ajándéka nép, akkor akár igazad is lenne, de még sokan látják így! A példád kapóra jön a kínaiakkal, mert pont hülyeség, ugyanis az antiszemitizmussal ellentétben nincs antikínaizmus, pedig mindenhol megtalálhatók!
A zsidók történelme, ha bele nézel, akkor nem szól egyébről, csak arról, hogy mindenhol, ahova betették a lábukat, tele lett velük az ottaniak fasza és mindenhonnan kibaszták őket!
cicmen 2021.01.24 10:37:05
@Gery87: A lapos földben meg az UFO-kban is elég sokan hisznek világszerte..........

Mi az hogy sokan? Egyáltalán hogy jön ide most ez? Ha annyira sokan, akkor te hányat ismersz személyesen? Ez különben pont az a bevett panel kreténség, amit az ilyen vitaképtelen gyogyósaknak ötlöttek ki, meg a háttérhatalom említése esetére a konteózás!
Ez nem érv, hanem terelés, egyébként is a zsidóbaj az társadalmi probléma, a laposföld az geológiai, az UFO meg egy komplexeb kérdéskör, hiszen bár logikailag teljesen elképzehető, hogy létezik, tehát akár még én is hajlamos lennék elhinni, viszont az eddigi szemtanúk tünnek akkora marhának, hogy ne vegyem túl komolyan ezt!
bircahang Belelovalás 2021.01.22 06:06:00
Az utóbbi pár hónap magyar fejleménye, hogy a ballibek komolyan elhitték: 2022-ben nyerni fognak. Sőt, egyes forróbb ballib fejek már kérharmados ballib győzelemről hallucinálnak. A legmókásabb az ATV interjúműsorait nézni. Különösen most, hogy Olga már nem ott dolgozik. Olga annyira…..
cicmen 2021.01.22 18:10:48
@zavaleta: A kétharmadban azért nem vagyok biztos. Illetve kérdés, ki lesz az közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt. Leginkább Gyurcsánynak van esélye, mert mindenki más képtelen lenne egybentartani egy ilyen sokféle elemből álló kormánykoalíciót......................

Most arról a Gyurcsányról beszélsz, aki szétbaszta a saját régi pártját, az MSZP-t és miniszterelnökként úgy összetartottta az MSZP_SZDSZ koalíciót, hogy őt is elzavarták? Vagy ez egy másik? :D
cicmen 2021.01.22 21:04:50
@zavaleta: 2006-ban csupán eltaktikázta magát.................................

De amúgy mindent faszán csinált az emlékeid szerint? :DDDDDDD
Beszarok!
Míg a vendéglátóipart és a szabadidőszektort lényegében tönkretették a korlátozások, a Fidesz és a Momentum indokolt megtámogatásuk helyett pénzosztással vásárolna magának népszerűséget.  Ungár Péter (LMP) mindkét demagóg javaslatot ellenzi, ami meglepő önállóság egy magáról mostanában nem sokat…..
Sosem szerettem az önteltséget, mert hibákhoz vezet, így a címbéli kérdésben lévő állításban sem vagyok 100%-ig biztos, de szerintem a jelek jó irányba mutatnak. Meg is próbálok érveket felsorakoztatni mellette. Persze a jövőről csak egy biztos dolgot tudunk: hogy nem lehet látni. Azaz lesz, ami…..
cicmen 2021.01.14 21:37:55
@Politológus Mihály: Képzelem milyen nehéz lehetett a baloldalnak a példás családapa Borkait behúzni a csőbe a húszéves prostikkal a yachton........

Hogyne öcsipók de látod, még így is legyőzte az ellenzéki jelöltet és csak utána mondott le! Szerintem ezt inkább engedd el, mert ott kurvára kiderült, hogy mekkora szarok vagytok!
cicmen 2021.01.15 18:05:40
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Az látom hogy a ti háttérhatalmatok már készül a katonai diktatúrára, mert II. Orbán katonai elitképzőbe jár.......

Szerintem, ha Orbán fia polcfeltöltő lenne a tecsóban és elküldenék targoncás továbbképzésre, ti akkor is korrupciót, meg protekciót emlegetnétek!
Ha el tudta végezni, akkor alkalmas volt rá, az meg, hogy kinek a fia, normális emberek számára nem releváns, ti meg csak vonyítsatok!
Hiába fertőzte meg a COVID-19 teljes mértékben a közbeszédet, demokráciánk halálát is a magyar közélet alapbetegségei okozzák. A magyar politika egyik sajátossága, hogy a szembenálló felek kb. ugyanazt mondják, mégis egymást hazugozzák le folyton. Megtehetik, mert a szekértáborok azt sem hiszik…..
cicmen 2021.01.04 20:29:58
@Lehetettvolnamás: Nézz rá az LMP támogatottsági adataira, aztán gondolkozz el, hány embert lehet még hülyére venni, ezzel közputasnak hazudott, valójában Fidesz nyalonc bullshittel.................................................

Mi van szerencsétlen hülye jobbágy, nálatok lippsiproliknál a vélemény kinyilvánítása csupán abban manifesztálódik, hogy az ellentéte legyen a Fideszének?
Az LMP támogatottságával meg mehetsz a sóhivatalba kiskomám, moslék koalíció van, a Gyurcsány a főnök, az csináljátok, amit ő mond, mégpedig a Soros parancsára! Ha nem, akkor elzárja a pénzcsapokat! Ennyikeh!
cicmen 2021.01.04 21:21:15
@wolframm: Meggyőzni??? Öreg, sértésnek tartanám, ha úgy gondolkodnál, ahogy én!
Egyszerűen röhej, hogy egyfolytában a blogger fideszessége a téma nálatok és arra vagytok rácuppanva! Nem akarok a nevében beszélni, de szerintem előbb mondja magáról, hogy kormánypárti, minthogy ilyen kreténekhez tartozzon, mint ti vagytok!
cicmen 2021.01.05 00:15:53
@A kiló nem százat jelent.: Gyanítottam, hogy ugyanaz bár nekem mindegy, nem a nicknév számít, hanem a tartalom...vagy tartalmatlanság! Egyébként a fészbukon még Schiffert is lefideszesezte néhány hasonló kretén!