Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Omnibusz

0 bejegyzést írt és 708 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kábeladó, a Sons of Anarchy-t is vetítő, korábban Kemény zsarukkal, a Ments meg-gel és a Kés/alattal hírnevet szerző F/X nevű kábeladónak kell a Két pasi meg egy kicsi egykori főszereplője, Charlie Sheen nevével fémjelzett sitcom, az Anger Management című film tévés…..
Omnibusz 2011.10.29 21:27:39
@gudmen:

a második rész után lement 15-16 millióra
en.wikipedia.org/wiki/Two_and_a_Half_Men_(season_9)
Korábban mi is foglalkoztunk a hírrel, hogy a Motor-Presse magyarországi megszűnésének következményeként nehéz helyzetbe került a PC Guru magazin (a kiadó többi lapjával kapcsolatban azonnal a vásárlásról szólt a hír). A lap körül ezidáig elég nagy volt a csend, azonban úgy…..
Omnibusz 2011.07.30 11:21:02
Hoff, a bajor háziasszonyok rettentően szőrös mellű kedvence a sikeresebb (America's Got Talent) és óriásit bukó (Meet the Hasselhoffs) reality-kalandok után ismét sorozatban lesz látható. A szerep álomszer, legalábbis akkor, ha Passau környékén élünk és nőből vagyunk, hiszen…..
Omnibusz 2011.07.06 12:46:02
A kilencedik résznél tartunk, 270 ezer dollárnyi befektetés, 8 ezer dolláros haszon, az oregoni aranyásók még akkor sem buktak volna ekkorát, ha spórolt pénzükből megveszik maguknak a Myspace-t. A tél pedig közeleg, és Alaszkában az hosszú, sötét, hideg és soha véget nem érő.…..
Eddig azt hittem, hogy az aranyláz az kosztümös, színes és szélesvásznú, mint a Fehér Agyar. Mocskos arányásó a szalonban megviselt bőrszütyőt csap a pultra, a kurvák hirtelen elfelejtik a kánkánt, a zongora is elhallgat: a csapos szuvas fogaival ráharap a rögre, majd amikor…..
Gyónásblog Túl sok információ 2010.03.29 08:00:00
 Fiatal a blog, be kell indítani a mesélést, elkezdem én, egy közeli ismerősöm történetével. Nem lesz hosszú, de annál viccesebb. Hívjuk Bélának a főszereplőt.Béla huszonhárom éves, és még szűz. Ez elég szokatlan a mai világban, de Béla egészséges, egész ember, csak…..
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..
Omnibusz 2009.07.06 09:03:35
@dark future: Muhaha. Ezen felröhögtem: "aki ráadásul bevallottan zsidó és még provokátor is".

Gondolom nem zsidózni akartál ezzel, csak picit kétértelmű lett a mondat, de megidézte előttem A tanút. You made my day! :)))
Vastagbőr A nap képe: demokrácia 2009.07.05 13:01:00
Csak így, kommentár nélkül: További nagyméretű képek erre. Az eseményekről készült legjobb videó, ami nagy-nagy szimpátiát ébreszt a gárdistások mellett..... az Origotól: zero: És akkor nézzük meg ezek után a TV2 videóját. Az origos videót megnézi pár ezer ember,…..
Omnibusz 2009.07.05 18:57:23
@Omnibusz: Javítom magamat, hülyeséget írtam.

Történt bejelentés több helyszínre, csak a BRFK mindet lepasszolta a 1989. évi III. törvény 8. § (1)-re hivatkozva.
Ezzel kapcsolatban ismerni kéne a megjelölt helyszíneket ahhoz, hogy ítélkezni lehessen a rendőrség tiltakozásának szabályszerűségéről.
Omnibusz 2009.07.05 19:05:48
@zero: Azokkal a helyszínekkel tényleg nem lett volna semmi baj, én is úgy látom, hogy összehordott hülyeség volt amit a BRFK csinált.

Nehéz a dolgom, ha a törvényességet próbálom védeni, de még a rend őrei is barmok... :((((
w Játék határok nélkül 2009.06.29 07:30:00
1983-ban, hatévesen léptem át a nyugati határt először, Stuttgart irányában. Ebben akkor nem az volt a stressz, hogy a repülőjegyet elő kell jegyezni, meg összepakolni egy hátizsákot. Eleve kvóta volt az utazásra, mégpedig fejenként és háromévente egy alkalom. A szocialista…..
Omnibusz 2009.06.29 21:19:47
@vajdasagi: Örülök, hogy ezt olvasom valakitől.

Azt kell a fejekben helyretenni, hogy nem a kapitalizmus szeretetéről van most szó, hanem szükségszerűségéről.
Egy példán keresztül:
lehet nem örülni annak, hogy a Gizinek más férfi kell, mert a másik valamiben jobb-több nálad, de kiállni az utcára ordibálni, hogy a Gizi mekkora egy kurva, mert nem kellesz neki, de ezért őt lekurvázni ostobaság.
Omnibusz 2009.06.29 21:25:19
@vajdasagi: Örülök, hogy ezt olvasom valakitől.

Azt kell a fejekben helyretenni, hogy nem a kapitalizmus szeretetéről van most szó, hanem szükségszerűségéről.
Egy példán keresztül:
lehet nem örülni annak, hogy a Gizinek más férfi kell, mert a másik valamiben jobb-több nálad, de kiállni az utcára ordibálni, hogy a Gizi mekkora egy kurva, mert nem kellesz neki, de ezért őt lekurvázni ostobaság.
Szobából szabadulós játék szerepelt már néhány a blogon, nekem igazi kedvencem a Skutnik-féle sorozat volt, de általában is kedvelem ezt a típust. A Medallionsra a szép grafika miatt figyeltem fel, aztán már nem tudtam abbahagyni, csak halk anyázások kedvéért. Talán az egyik…..
Szerintem ez életem első nekrológja. Ekrem-Kemál Györgyöt, a legújabb kor egyetlen, fegyveres államellenes szervezkedésért elítélt emberét jó tíz évvel ezelőtt, Zánkán ismertem meg, egy olyan horgászversenyen, ahol kettesével, csónakból folyt a móka, a párokat pedig az…..
Vastagbőr Az MSZP utolsó bázisa 2009.06.08 09:01:00
Hosszas keresgélés után sikerült megtalálnom az MSZP utolsó bázisát, ahol nem csökkent 2004-hez képest a szavazataik száma. 2004: 2009: A 37 derék MSZP szavazó 2004 után ismét az urnákhoz járult, nem maradt otthon, nem szavazott másra... És…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Örülni sajnos nem kell, nem alakul újjá a rockzene gyökerét jelentő formáció, valószínűleg csak arról van szó, hogy Mr. Osbourne vagyona számolgatásának végére ért és hogy kitöltse fennmaradó idejét szüksége van még további pénzre unalma elűzése végett. Ehhez a…..
Nou San Trafford Mocskos Barcelona! 2009.05.26 14:10:00
(A hagyományokhoz hűen idén is összegyűjtöttük a holnapi döntő előtt az egyes csapatok ellen szóló érveket, mindezt persze tudományos alapossággal végeztük.) Tapsikolhat a sok metroszexuális futballkontár, minket nem téveszt meg, hiszen jól tudjuk, ők azok, akik…..
Omnibusz 2009.05.26 22:25:37
@The Black Donnelly:
Nem ma kezdtem olvasni az NST-t, a szándék világos volt. Viszont ez úgy lenne igazán jó, ha lenne alapja a kiemelt dolgok úgy 80%-ának, és még egy Barca-fan is bevállalja, hogy a fele jogos valahol, csak ezt hiányoltam.
Van akinek így is tetszik az írás, valakinek meg nem. Ezzel együtt is jó az NST, nem veszem a posztot sértésnek, csak a személyeskedésed esett rosszul.
Omnibusz 2009.05.26 23:48:53
@The Black Donnelly:

" (úgy látom, érik a dedikált Messi-kötény)" Bocs, ha nem nekem szántad, azt hittem az én ingem. Igen, alacsony az ingerküszöböm.
Ha így marad az ingatlanadó terve, akkor az emberek 5%-át fogja csak érinteni, nyilatkozta Bajnai tegnap az Estében. Kénytelen vagyok igazat adni neki, mivel én nem ismerek olyan kollégát, ismerőst, akinek 30 milliónál többet érne a háza. Bár nem is a Rózsadombra járok…..
Omnibusz 2009.05.22 23:53:53
http://www2.pm.gov.hu/web/home.nsf/portalarticles/16379A381BD565FEC12575BE0065A58D?OpenDocument

Most hagyjuk azt, hogy mennyire elkúrt honlapja van a PM-nek évek óta:)

Idézet: "Mentes a 62. életévét betöltött vagy rokkant-nyugdíjban, baleseti rokkantnyugdíjban részesülő magánszemélynek az év első napján a lakcímnyilvántartás szerint és ténylegesen is lakóhelyéül szolgáló, 50 millió adóalapot meg nem haladó lakóingatlana adóalapjából 10 millió forint, feltéve, hogy egyedül vagy ugyanezen feltételeknek megfelelő közeli hozzátartozójával él és a háztartás egy főre jutó jövedelme az adóévet megelőző évben az öregségi nyugdíj adóév első napján érvényes legkisebb összegének kétszeresét nem haladja meg."

Ha jól értem, akkor a kisnyugdíjas nagymamát bejelentjük otthonra, mi meg bejelentkezünk nála falun a parasztházba.

+ Van a 3. és minden további gyerek után 15-15% adókedvezmény. -> CSP-powa'
+ Lakásfelújításról ha van ÁFA-s számla akkor az is csökkenti az adó összegét...

Eddig csak a lakáshoz kapcsolódó részt olvastam el, de már vannak rések rajta. Annyira gáz(ártámogatás)... Ott is csak az nem ügyeskedett, aki tényleg nem akart. Itt se lesz más a helyzet.

Engem speciel nagyon dühít,h a nyugdíjas státusz mentességet élvez a hipotetikus vagyonosság alól. Aki nyugdíjas és nincs pénze az NE lakjon 10 millánál nagyobb értékű lakásban egyedül!
Volt szerencsém végighallgatni idős néni sirálmait, hogy miből fűtse be egyedül a 3 szobás lakását, azt hittem, hogy menten aláíratok vele egy eltartási szerződést...
Vastagbőr Apróbb módosítások 2009.05.22 13:31:00
Apróbb módosításokat eszközöltek egyesek a választási kampányfilmeken. Íme: MSZP:  Június 7-én hallgass az eszedre és szavazz az MDF-re! Jobbik: SZDSZ:   FankaDeli a a refrént használta fel az SZDSZ-reklámból: Várjuk a többi hasonló…..
Omnibusz 2009.05.22 23:25:31
@Cato: _Szerintem_ a történelmi nacionalizmus majdnem annyira káros, mint a nemzetiszocializmus. Nem ezeknek az összemosásában látom a bajt.
Fájóbbnak érzem, hogy nem látjuk pontosan, hogy miben különbözik a történelmi nacionalizmus a modern nacionalizmustól, ami mára nem politikai irányzat, nem kirekesztő, hanem integráló és a demokráciát erősítő tényező.

Lehet, hogy ebben a kérdésben a valóságtól fényévekre álmodok, de szeretném, ha a Trianon nem a nemzet tragédiája lenne, hanem próbája amit kiálltunk, ha cigányokra a nem-cigányok és saját maguk is úgy nézhetnének, mint szabad és vándorló kézművesek méltó utódaira, és a zsidó azt jelentené, hogy zsidó származású magyar.
Az azért vicces, hogy Gréczy Zsolt, Gyurcsány Ferenc magyar hangja tényleg annyira buta, hogy teljesen nyíltan elárulja, amit egyébként minden épkézláb újságolvasó sok éve gyanít, hogy az összes nagy antirasszista tömegmegmozdulás és mozgalom valójában az MSZP Fidesz elleni…..
Mesél a Mandragora Aliz élete 2009.04.28 07:53:00
Zozó és Gina szipusok voltak. Egyikük sem élt tovább 33 évnél, ez utóbbi rekordot is Zozó tartotta. Bár azt nem tudta, hogy ezzel Krisztusi kort ért meg, de büszke is lehetett volna akár az eredményre. Sajnos született egy közös gyermekük is, aki szülei előmenetelének…..
Az ajándékot adja: Gyurcsány Ferenc Az ajándékot kapja: Joáv Blum & King's City A Velencei tó partjára megálmodott gigakaszinóról, a King's City-ről 3 hete írtunk (Hogyan szerezzünk 70 hektárt, tóparton?), hogy a ravasz izraeli-magyar kettős állampolgár, Joáv Blum milyen…..
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
Omnibusz 2009.04.10 23:33:16
Update: Eljött hát a megfejtés és a sorsolás ideje. A képre kattintva előtűnik az eredeti reklám, ami a Ripolin festékek időtállóságát hirdeti. A sorsoláshoz ismét a random.org segítségével pörgettem ki a győztes számot, amelynek tulajdonosa (vagyis a sorban az övé volt a…..