Regisztráció Blogot indítok
Adatok
virus

0 bejegyzést írt és 188 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Éden hotel - 2x36 2012.05.04 06:40:00
Nahátakkor. Ha hinni lehet a promónak, akkor ma Broki szarban lesz, mer' HülyeRoli beáll Naiva mögé, és mivel védett, így coki van ezerrel, de mikor mondta el a teljes igazságot a Viasat3 ajánlója, nem? Aszongya a klasszikus szappanopera-főhősnőnek megcsinált Pinokkina, hogy ma oszt…..
virus 2012.05.04 10:29:16
@nyílegyenes labirintus: igen a pletyka miatt indult el ez a dolog.Bettike elég pletykás...
virus 2012.05.04 10:32:20
@beacska: Azért annyira nem nagy barátok :)
Azon se lepődnék meg ha Anikó tenné ki a Betti popóját,mert elemzőt lecseréli Márkra :)

Szerintem itt már a végén egymásnak mennek úgyis...
hogyvolt Éden hotel - 2x34 2012.05.02 04:00:00
Tegnap a Brokit és Hipert istenítők is kaptak egy adagot kedvenceik igazi énjéből, az egyik a csaján vezeti le a lelkiismeret-furdalás miatt érzett frusztrációját, a másik meg a papuccsá taposott lakótársba rugdosott bele lelkesen, sokszor, miközben úgy rázta be a picsáját…..
virus 2012.05.02 14:52:14
@tomfree: Szerintem semmi baj a szereplőkkel, ez így jó megbotránkoztatónak, helyenként alpárinak,fiatalosnak, szex-szel telinek kell lennie.

Korhatárt illetve 37 volt a maximum nem tudom mi ezzel a baj.

Nem hiszem, hogy bárki kíváncsi lett volna egy olyan műsorra ahol 30-40 es emberek szám háborúznak, vagy kincskeresőst játszanak, é megvitatják mai gazdasági viszonyokat :)
A Spar egyik ügyvédjének múltkori kioktató hangvételű elbocsátó üzenetét egy 20 ezer forintos ajándékcsomaggal korrigálta a vállalat: Április 17-én elküldtem a spontán robbanó narancslevek történetét, ami meg is jelent blogban, köszönet érte. 2 nap múlva megkerestek a…..
virus 2012.04.27 10:38:55
Dzsordzsika bá úgy döntött, egészségesebben táplálkozik, ennek első lépéseként pedig fehér helyett rozskenyeret vett le a polcról. Csak otthon vette észre, hogy a kenyér és a kakaós kalács szerelemgyereke került a kosarába. A válság elérte a pékségeket is – biztos…..
Büntethetőség már 12 éves kortól, tankötelesség mindössze 15 éves korig, és persze a szavazati jog kiterjesztése: a fiatalok jogi helyzetét valamiért újra akarják szabni. (Fotó: Blikk) A Fidesz az elmúlt hetekben három olyan javaslattal is előállt, melyekből az olvasható ki,…..
Subba Karcsi szabadulása 2011.01.19 10:55:00
Komoly!..
„A lány elkezdi keresni a srác hibáit, csak azért, hogy végre megfelelő indokot találhasson a szakításra. És ha valakiben hibát keresel, azt meg is találod” – titokzatos Levélírónk nem hajlandó elárulni, hogy történetének melyik szereplője ő, ezzel is tovább…..
A Blikk szellőztette meg ma reggel, mennyiért is csinál magából tiszta hülyét a hazai celebsereglet második és harmadik vonala az Ezek megőrültek! című, egyébként néhol egészen vicces vetélkedőben. Jó, sejtettük, hogy nem egy zsák üveggyöngyért ugrik sárba Kiszel Tünde…..
 Ez a sztori nagy vonalakban hasonlít a csütörtökön mozikba kerülő Ünnepek után című filmre, van benne egy családos férfi, aki egy másik nőbe szerelmes és karácsony.     Sziasztok! Az én sztorim kicsit hosszabb,remélem azért bírjátok J Ő, fiú, 39, legyen…..
Subba Subba Records: Lüszi 2010.11.02 12:24:00
Tóth Lüszi az a kislány, akit bajszos póninak csúfoltak az osztálytársai, és valamelyik tehetségkutató cirkuszban szerepelt. A produkció amivel jelentkezik annyira komoly, mintha egy gyengébb képességű nyáriszünetező hülyegyerek csinálta volna. Még a Barátok köztnél is…..
virus 2010.11.02 12:43:49
Már járok egy ideje szalonokba, persze mindig máshoz, mert szeretem a változatosságot. Idén nyáron elmentem egy nagyon igényes helyre egy korábban kinézett 21 éves lányhoz. A nevét inkább nem mondanám, később kiderül miért. Viszont az eddig megszokott kedves és bájos viselkedés…..
„Nem másik lány van a képben, hanem egyszerűen egy kis egyedüllétre vágyom. Elkapkodtuk ezt az összeköltözést” – írja következő versenyzőnk, aki két év után kívánja elhagyni barátnőjét. Az okot igazából maga sem tudja, de már képtelen megmaradni vele egy…..
"Ő Mozes (kicsit későn derült ki hogy nőstény, addigra volt már neve), és a 6 kis vadorzó. A képen 4 naposak. Az anya és a babák is jól vannak" - írja ZsófiKöszönjük! ..
virus 2010.10.21 09:16:57
  Volt ugye a nagy sikert aratott meztelen nőkkel felturbózott lakáshirdetés, amelyben bájos hölgyek pózoltak a fürdőben - igaz csak utólag voltak odafabrikálva, nem is tökéletesen. Na de itt van ez a remek, kibérelhető testvérhegyi házrész, amelynek kádjában egy hús-vér…..
"Nagyon kedvelem a blogotokat, és a sok nézelődés után úgy döntöttem, hogy megmutatom Nektek a mi két cicánkat, akik hihetetlenül idétlen pózokban képesek aludni külön-külön, és együtt is. Kisasszony 2,5 éve került hozzánk 6 hetesen, Miunak pedig 1 hónapja vagyunk boldog…..
20 év múlva egymillióval több gyerek legyen  - mondták a kormány vezető képviselői az adócsomagjuk kapcsán. Ez nagyjából úgy hangzik, mint a "10 év múlva 1 millióval több foglalkoztatott" lózung, aminek a szakmai háttere nem is titkoltan az az igen releváns tény,…..
Subba Facebook: Nők 2010.09.23 11:51:00
Ugye nem kell hozzátenni, hogy az összes kommentelő nő? Csajok...!..
 Nem rossz ötlet a szakítós Darwin-díj, felírtam! Első jelöltünk története következik.    A kép innen   Szakításom története LÁDÁCSkába csomagolva.   Én 34, feleségem 32, igazán szép nő, és nagyon csinos . Gyerek kettő. Idén tavasszal elmentem egy…..
A lakásbérbeadás során egyik félnek sem könnyű, gyakran a tulajdonosok részéről akadnak érdekes szerződésértelmezések. A Zugügyvédnek a macskája miatt kellett egyszer újratapétáznia egy albérleti lakást szobáját. Ha a szerződésben az szerepel, hogy a bérbeadót terhelik…..
virus 2010.08.31 16:46:06
:)
virus 2010.08.31 17:06:19
@hegyilany: Észrevételeim szerint általában nem egy észlények ezek az emberek.Tisztelet a kivételnek...
„Már az elején tisztáztuk, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, de mivel ő komoly kapcsolatot keresett én meg itt vagyok házasságban, egy elég zűrös helyzetben, nem kalandozunk el” – a posztíró házasságban él, de férje javaslatára mindketten megpróbálkoznak…..