Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Selion_

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neil Patrick Harris, az Így jártam anyátokkal egyik szereplője igazán megérdemelne már valami díjat a sorozatban alakított Barney megformálásáért. Mondjuk a Golden Globe-ot januárban. ..
Selion_ 2008.12.15 14:45:08
A spanyol Lazarus Wine, Braille-írással ellátott borcímkéi nem csupán kiváló minőségű borokat, de egy szemléletmódot is jeleznek a vásárlók - látók és vakok - felé egyaránt. A különleges csomagolást a madridi Baud jegyzi, amely a vakok és gyengén látók számára parktikus…..
Jövőhéten csütörtökön lesz a Keresőmarketing Nap, és még e hét csütörtökig lehet kedvezményesen jelentkezni rá. A programot igyekeztünk minél gyakorlatiasabbra összeállítani, így van pár egészen izgalmasnak igérkező előadás.Az egyik ilyenhez pedig segítséget is…..
Most, hogy mindenki leírta, milyen laptoptáskára esküszik, visszatérhetünk az érdemi történésekhez. Minden jel szerint hétfőn este megadta magát a Gmail. Hogy nem lokális problémáról beszélünk, mutatja az is hogy amerikai barátaink is 502-es hibaüzenettel néztek farkasszemet,…..
Selion_ 2008.08.12 00:10:14
A szereplők szerint az írók nagyon kitesznek magukért a Supernatural következő évadában, spoileres infók egy holttestről és hasonló nyalánkságok.       ..
Elindult a rendes éves Golden Blog-szavazás. Az első nap statisztikája szerint eddig 21 blogot neveztek a "mainstream" kategóriába, 76 blogot pedig az úgynevezett "komplex blog" kategóriába. Utóbbiak közül 18-an jelentkeztek a zsűribe. Kultblogokból eddig 47-et…..
A FriendFeed valójában egy végtelenül egyszerű ötlet. Ha már minden közösségi szájtban aktivitásunkról kapunk feedet, miért ne gyűjthetnénk egybe ezeket, és oszthatnánk meg ismerőseinkkel. Egész online életünk egyetlen élő újságban való megjelenítése szórakoztató…..
A fogyasztói kultúra teljesen új korszakba lépett, mikor megjelentek az első, rendszeresen online vásárló emberek. Online vásárolni több szempontból is addikció: egyrészt nagyon-nagyon egyszerű, másrészt sokkal nagyobb a választék, hiszen a világ összes termékéhez…..
Ne gondoljuk, hogy csak a kínai kormánynak jut eszébe, hogy cenzúrázza a webet. A hír igaz, a Microsoft egyszerűen blokkolja csetprogramjában a YouTube linkjeit. Ha megpróbáluk MSN-ben (Windows Messengerben) youtube-os videót küldeni, azt az üzenetet kapjuk vissza, hogy "The…..
Webisztán Weeds for geeks 2008.05.05 13:21:00
Egyre többet találkozhatunk amerikai sorozatokban is product placementtel. Vagyis egyre gyakrabban része a reklámozandó termék magának a történetnek. Aki emlékszik még, hogy a 24-ben milyen számítógépeket használnak a CTU-ban, az bizonyára már mosolygott jókat product…..
Selion_ 2008.05.06 11:37:56