Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vuki01

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#531 A világegyetemben sokkal több fekete lyuk található, mint szar zenekar Pécsen, mégis tavaly áprilisig kellett várni, hogy végre megörökítsék az egyik ilyen monstrumot. Mi tartott ennyi ideig és miért őrült meg a tudósvilág egy kávésbögre lenyomatát idéző pixeles képtől?  A fekete lyukakról…..
Freddie Mercury és a Queen 1986 júliusában közel hetvenezer rajongó előtt szenzációs koncertet adott Budapesten. Gondoljunk bele, hogy a szocializmus idején milyen nehézségeket jelenthetett egy világszinten híres, nyugati tőkés országból jövő együttest szerződtetni! Vajon milyen feltételeket kellett…..
Vuki01 2020.04.09 11:46:19
@PiBá: Mindkét alak tökéletesen helyes. Mindkettőt használják a magyar anyanyelvű beszélők (bár a megszervez sokkal gyakoribb). Van olyan, hogy két különböző igekötővel is ugyanaz a szó jelentése, ledarál és megdarál.

Ne keverd össze azt, hogy neked nem tetszik valamit azzal, hogy az a valami "helyes"-e.
Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich. Két adáson vagyunk túl a dominikai palikozásból, és ha agyonvernek sem tudom megmondani, miről és kinek szól ez a műsor, amit Exatlonnak hívnak, és kábé olyan, mintha a Survivor…..
Vuki01 2019.01.04 09:29:55
@Iamthelaw: A TV2 legnagyobb (és kvázi egyetlen) konkurense az RTL Klub. Mihez hasonlítsák a teljesítményét, ha nem ahhoz?
Vuki01 2019.01.04 09:29:55
@Iamthelaw: A TV2 legnagyobb (és kvázi egyetlen) konkurense az RTL Klub. Mihez hasonlítsák a teljesítményét, ha nem ahhoz?
A legjobb kémfilmek a hírszerző-ügynökségek, kémek világába visznek el bennünket, ahol minden rejtélyes és titokzatos. Akciók, szövevényes sztorik, verekedések, autósüldözések, nagy taktikázások, a másik fél ügynökeinek kijátszása, megtévesztése és persze a világ megmentése van napirenden…..