Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pirospont

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Voice szabályrendszere kimondja, és most akkor idézem, nehogy elkúrjak valamit, hogy Azaz a szavazás az USA államaiból érvényes, pont. Ehhez képest Király Viktor Facebookján arra biztatnak, hogy a szabályokat megkerülve az énekesre Magyarországról is szavazzanak az…..
Pirospont 2015.11.10 07:44:18
@Bride: Én nem mondom, hogy szeretem ezt a fickót, de itt logikai értelmeben meg kell védenem, azaz ha ezen múlna, hogy "meg lehet venni" a helyet, akkor teljesen más emberek lennének benne, mert van nagyon sok, jóval tehetősebb is, mint az Ő családja.
Még öt óra van hátra a hivatalos startig, az első iPhone 4-eseket Budapesten, az Aréna Plazában kezdik el osztani éjféltől. A sor azonban máris hatalmas, körülbelül 150-200 embert számoltam össze, akik szeretnének kapni a kezdő készletből. A sor elején a VIP helyeken…..
Pirospont 2010.09.24 08:22:07
@garethemery: 2500 ft a csere, de a kovetkezo telszamladhoz csapjak hozza, nem kell helyben fizetni.
Pirospont 2010.09.24 23:43:04
Kissé megmosolyogtató, hogy a sok okos ember a telefonszámla költségét hozzácsapja az iPhonehoz, mint árat:) Ők 2 évig telefont fizetnek, s ezek szerint ingyen beszélnek... :)

Én aláírtam 2 évet (hozzátenném 15 éve vagyok a Westel - T nél, s nem akarok menni sehova, sehol máshol sincs akkora különbség, hogy megérje egyáltalán bemenni elintézni), tehát aláírtam 2 évet és a telefont megvettem 30.000 Ft ért.

Nem értem, hogy egyesek itt a 16.000 forintos havi díjat amit lebeszélsz, netezel, sms ezel miért számolják hozzá telefonhoz?

Én ezek után egy forintot nem fizetek a telefonért. A mobilszámlám 40.000 Ft volt átlagban havonta még 3 éve, aztán bekerültem az Ikon 600, majd a MediaMania XL be, ami havi 16.000 Ft és azt minden hónapban kicsit túllépem, és most kb 20.000 Ft ot fizetek.

Szóval, nekem a telefon egy fillér pluszba nem kerül, megvettem a telefont és fizetek a rohadt sok pofázásért, smsért és kapok még netet is.

A szerződés valóban probléma lenne, ha hirtelen szolgáltatót akarok váltani. Ebben viszont megkapják a bizalmamat, hogy ennyi év után hirtelen nem lesz akkor a különbség, hogy megérezze a pénztárcám, ha nem számolok le azonnal a T vel...

Szóval a sok butaságot tegyük félre, tanuljunk meg számolni.
Sorban ez a sok birka azért állt, mert kevés telefon jutott el hozzánk, s szeretnének egyet, vagy ez, vagy valószínűleg nem kapnak.
Nagy ügy, az autószerelőnél, Tescóban, postán, földhivatalban is tudok állni 5 órát, de senki nem hülyéz le érte...
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
A MOM parkolójának üzemeltetői eddig sem jófejségükről voltak híresek, de most mintha a föléjük épült bevásárlóköpont elpusztítása árán próbálnák átvészelni a válságot. FAIL: Eddig rendszeresen jártam a MOM Parkba sportolni, vásárolni. A bevásárlóközpont…..
Sima jegyvásárlásnak indult, de a Naiv Ügyfél váratlan húzással szinte oknyomozó irányba vitte el a posztot. A dolog úgy kezdődött, hogy Kutyavacsi karácsonyi ajándéknak jegyeket akart venni az Aquqworld nevű új budapesti mega-élményfürdőbe. Kiderült, hogy egyáltalán nem…..
Kinek áll ez érdekében? Több Naiv Ügyfél arra panaszkodott, hogy jó ideje képtelenség klipeket és más hülyeségeket nézegetni a UPC rabszolgáinak. Olvassák el alant ern0 beviagrázott tenyészcsődörrel fenyegető esetleírását, és írják meg, hogy tapasztaltak-e otthon…..