Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zeuska

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hinnénk, előzékeny és udvarias dolog átadni az ülőhelyünket a tömegközlekedésben az idősebbeknek, de a szakértők szerint ez éppen rosszat tesz nekik, mert könnyebben romolhat az egészségi állapotuk...
A dohányzás, mint tudjuk, rengeteg betegséggel összefüggésbe hozható, így nem is vágnék bele a felsorolásba. Ami biztos, hogy egészségtelen, drága, és sokak szerint értelmetlen szokás. A magyar felnőttek több, mint negyede dohányzik ennek ellenére, pedig ez korunk legjelentősebb elkerülhető…..
A tegnap eseménye volt, hogy az Európai Parlament költségvetési bizottsága tiszteletét tette Felcsúton. Munkatársai ellenőrizték ama híres kisvasutat, amely az unió pénzéből pöfög. Még nem ismerjük a véleményüket, az viszont már tudható, hogy a látogatásukra fölkészültek-e a nyilvánosság fórumai.…..
Én eddig úgy voltam Soros Györggyel, hogy hát hallottam róla ezt is, meg azt is. Mert ugye kiről nem hallani ezt is, meg azt is? Például van olyan, hogy valaki magyar, zsidó vagy amerikai, vagy ez mind egyszerre...
Azt már megtanultam, hogy Orbán ok nélkül nem csinál semmit. Még ha valami teljesen értelmetlennek is látszik, később összeáll a kép, hogy mi miért is történt. Mostanában - naiv, politikához nem értő, figyelő, és bizalmatlan emberként - felvetődik bennem többször: nem azért megy-e állandóan szembe…..
Promenade Kádár keresztényei 2017.04.25 11:17:17
Orbán nagyszerűen ismerte fel a politikai jelentőségét annak, hogy a magyar társadalom nagy része még mindig a kádári nosztalgiát élteti. Az (ún) rendszerváltás óta a hobbi-keresztények, akik azelőtt akár pufajkások, vagy csak egyszerű félrevezetett emberek voltak hirtelen full-kereszténynek…..
Vagyis miért ne teszteld "széjjel" a leendő munkatársad?Érdekes tapasztalattal lettem gazdagabb az utóbbi időben az állásra jelentkezők tesztelésével kapcsolatban.Azt halljuk ugye mindenfelé, hogy nagy a munkaerőhiány, a cégek szenvednek attól, hogy megtalálják a megfelelő alkalmazottat, hogy…..
Nagyjából egy hónappal ezelőtt robbant a bomba, amikor is megrázó videó készült Laci bácsi gasztrobűneiből. Egy összeállítást készített Ivassalkapcsolatosproblemak mikroblogger Benke Laci bácsi konyhai ámokfutásából, amit főzés címen szokott rendezni különféle tévéműsorokban. Az ország gyakorlatilag…..
Zeuska 2017.02.06 11:12:22
Nem kéne a múltat a jelennel összemosni, mert--- sokkal több szegény van most, mint az átkosban.
Ugyan én nem túl sűrűn nézem a Laci bácsi műsorát, de amikor ezt teszem, akkor mindig a konyhában fellelhető(megmaradt)
alapanyagokból főz valamit. Occsó kaja ).
Amilyen alapanyagokat használ, gazdaságos napraforgó olaj, vegeta, zsír, fehér kenyér, stb. az mind a szegények megmaradt alap élelmiszere.
A gazdagok is ezt a "moslékot eszik", csak nagyon kulturált és gazdaságos környezetben teszik a McDonald's étteremben, vagy a kocsiban ücsörögve a gyorskiszolgáló előtt.
Pedig ha látnák, hogy milyen olajban sül ki a hobbi marha pogácsájuk, akkor sztem egy életre vegák lennének.

Munkám miatt 35-éve járom Szabolcs megyét és katasztrofális az a szegénység ami a mai időket illeti. Na oda kellene 1-2 nagy arcú trollt levinni, hogy kritizálja meg azokat a családokat, aki a mai napig úgy etetik a pulyákat, hogy agyonsütött étolajban sütik ki a kikukázott száraz kenyeret EBÉDRE. Na ott, ha előadnák a modern kori francia gasztronómiát, ott helyben kutya szalonnát csinálnának az illetőből.

Ezzel csak azt akartam leírni, hogy igenis van igény (sokkal több mint gondolnánk) erre a fajta főzési technikára.

Lehet azt mondani, hogy igénytelen ez a főzési mód, de akinek heti 5v. 10ezre van kajára a család etetésére, annak pont ez a fajta étrend és kaja is megfelel, amit Laci bácsi mutat a konyhába.
Hetvenkét esztendővel ezelőtt, 1945. január 27-én a Vörös Hadsereg 322. lövészegysége Majdanek, Belzec, Sobibor és Treblinka után elérte a legnagyobb náci haláltábort, melyet addigra a németek szinte teljesen kiürítettek. Mindössze hét és félezer foglyot találtak életben. A sors furcsa fintora, –…..
„Amikor a szovjet tankok lánctalpai a magyar anyaföldet tapodták” - kezdett Attila cimboránk rögtönzött szónoklatba a tábortűz körül, mi pedig szakadtunk a röhögéstől. Attilának is volt tokája, rezgett szépen beszéd közben, a torokrecsegés és az orrhang is tökéletes volt. Hibátlan előadás. Senki nem…..
A tervek szerint 8 önálló fejezetből álló, összefoglalt megoldási javaslat-csomagot tárok most a Mandiner olvasói elé. A hazai cigány közösségek felzárkózásának előmozdítása érdekében szeretném elérni a hazai pártokat, kormányzati szereplőket, helyi és megyei döntéshozókat, és általában bárkit, aki…..