Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mégegyblogger

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeledünk 2016 végéhez, így természetesen idén is elkezdték osztogatni az év legjobbjainak járó díjakat. December 5-én az év modellje is megkapta az őt illető díjat a Fashion Awards keretein belül. Ezt a címet ezúttal nem más, mint a 21 éves amerikai szépség, Gigi Hadid érdemelte ki, maga mögé…..
Tinilányok milliói versengtek azért, hogy a népszerű amerikai sminkmárka, a Covergirl arcai lehessenek, azonban álmaikat ezúttal nem egy kimagaslóan dekoratív leányzó, hanem egy 17 éves kamaszfiú rombolta le. Most először fordul elő, hogy nem egy nő, hanem egy fiatal férfi, James Charles képviseli…..
1. Charlie, aki megharapja bátyja ujját A testvérpár videója rengeteg pénzt ért a családnak, mindez azért, mert a gyanútlan apuka úgy gondolta, hogy felölti csemetéiről készült felvételét a YouTube-ra, és egészen véletlenül ma már 844 817 625 megtekintésnél tart. 2. A fiú, akit fejbe rúgott…..
Van egy kísérlet, ami segítségével lángoló szőlőszemet varázsolhatsz anélkül, hogy meggyújtanád a gyümölcsöt. Kíváncsi vagy, hogyan lehetséges ez? Akkor jól figyelj! Fogsz egy szőlőszemet, majd kettévágod közel azonos méretű részekre úgy, hogy egy kis darabon maradjon közöttük összeköttetés.…..
Az 1940-es években induló Tom és Jerry hamar sokak kedvencévé vált. Az örökös macska-egér harc paródiája rengeteg nézőt ültetett nap mint nap a TV-képernyők elé a humoros jelenetek miatt, de arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy ebben a rajzfilmben egy magyar klasszikusnak is volt helye! Bár…..
Közeledik a vizsgaidőszak, az első, sokak számára keserves szemeszter vége, és számtalan pletykát hallani arról, hogy kinek hogyan kell megdolgoznia a görbülő osztályzatért egyes tárgyakból, ilyenről viszont még biztos nem hallottál! Az már egyáltalán nem meglepő, hogy a kettesért országszerte…..
Akárhogy nézzük, bizony itt a december, beköszöntött a tél, és ez nem csupán azt jelenti, hogy megfagyunk reggelente iskolába vagy munkába menet, hanem azt is, hogy közelegnek az ünnepek, és elkezdhetünk gondolkodni az idei karácsonyi dekorációnkon.Bár a Harry Potter-őrület 2001-ben indult,…..