Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apekka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári szabadságok ideje alatt gyakran azok is hódolnak a szabadtéri sportok örömeinek, akik korábban nem sportoltak, vagy év közben nem sportolnak rendszeresen. Eláruljuk, mik azok a dolgok, amelyekre a gerincbántalmakkal küzdőknek fokozottan érdemes figyelniük a nyári sportolás közben!..
A Világegyetemben Mindenkinek Utat Mutató Hírműsor, a Valaha Készített, Legmodernebb és Legjobb Híradó, azaz a TV2 Tények című műsorára ha minden igaz, 340 millió forintot költött a tévé, de tegyék, ha fussa, én a helyükben a kihasználatlan stúdióterületre kiszórnék pár gyémántot is, vagy kiraknám a…..
apekka 2017.03.01 12:53:04
@speti1991:
Hamár... Nem TV2 a tv2?
„A zongora nem öli meg a zongoristát, ha nem tetszik neki a zene.” Lesz mit olvasnotok, ohhóó de még mennyit, csak ennyit mondok. Have fun. Az előző részben bekerítették a madamot, és úgy tűnik, sikerült is elfogniuk, így Bernarddal kell dumálnia. Először úgy tesz, mintha közreműködne, de amikor a…..
apekka 2016.12.01 00:44:06
@holacsoki:
Szerintem a Bernard-Maeve találkozás és a Bernard vs Ford jelenetek 2 külön idősík.
Hiszen Ford is mondta hogy ez már számtalanszor megtörént..
Lehet hogy Bernard "ébresztette" Maevet egy másik eszmélése alkalmával, azért mert tudta hogy neki is kell egy trigger valakitől mikor törlik.