Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slamovics bea

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Középre...
slamovics bea 2018.11.05 11:41:38
@látjátok feleim szümtükkel: A gondnokság alá helyezés ideje alatt hol lakjon? Milyen zárt intézményre gondolsz?
Hamarosan jönnek a propaganda beszámolói a hajléktalan-bűnözésről, az otthontalanok okozta járványokról és a fedél nélküliek nemzetbiztonsági kockázatáról. A kormány megint a leggyengébbekből, legvédtelenebbekből kreál virtuális ellenséget...
slamovics bea 2018.06.19 13:46:07
@Fergio: tény, hogy létezik az általad említett lehúzós "maffia", akár intézményen belül is, de ezt nem nevezhetjük általánosnak. Az ilyen lehúzások gyakran épp intézményen kívül történnek, mert tudják, hogy falakon belül következményei lesznek. Nálunk legalább is így működik, e tekintetben zéró tolerancia van, kvázi ha az ember bejön a menhelyre, krízisszállóra, nagyobb biztonságban van e tekintetben, ráadásul az értékeit, pénzét leadhatja megőrzésre. A lehúzós "maffia" fontos szereplői azok a kisboltosok, kocsmárosok, akik egész hónapban hitelre etetik, itatják őket, miközben oda, a kocsmába megy (!) a nyugdíj/ellátás, a pénzt a tulaj kezeli, és annyit számol fel, amennyit akar. Vagy a feketén foglalkoztató "vállalkozó" - mert a közhiedelemmel ellentétben sok hajléktalan ember dolgozik -, aki emberbaráti szeretetből felajánlja, hogy a heti bér egy részét ő félreteszi, segít takarékoskodni, és a heti kialkudott 6.000,- Ft-ból csak 2 ezret ad ki. A többi meg valahol biztonságban pihen, de az ember sosem kapja meg. Ezek mind intézményen kívüli problémák, és hosszú szakmai tapasztalatom szerint gyakoriabbak, mint az intézmények belüli lehúzások.
slamovics bea 2018.06.19 13:51:04
@hullajelölt88: 1+1 évig lehet a szállókon lakni.
Frissen amputált szeptikus sebbel, 1 db antibiotikum recepttel, fájdalomcsillapító recept nélkül.  Kedves Praxisblog!   Kérem, ha a történetem megosztásra kerül, csak nevek nélkül, mert vannak benne rám nézve kompromittáló részletek. Elnézést az ékezetek helyenkénti…..
Az, aki a Laposföld Társasággal érdemben foglalkozik, az egy kretén. Sajnálom, de nincs rá más szó, esetleg a barom, na jó, a tudatlan, ostoba véglény is, de itt tényleg kimerült a szókincs, oké, ha minden kötél szakad, a faszt még ki lehet mérni rá, határeset, ugye. Az RTL Fókusz című műsora soha…..
slamovics bea 2017.08.05 07:17:48
@kiskutyauto: ez pont nem a vajnatv-ben volt..
slamovics bea 2017.08.05 07:22:23
A rendkívüli közfelháborodás ellenére a közmédiához tartozó Duna TV leadta a lúgos orvosként hírhedtté vált Bene Krisztiánnal készített interjút, vállalva nem csak az erkölcsi - etikai, de a jogi következményeket is...
slamovics bea 2017.03.21 01:28:02
@Hermanban: bene érzelemmentes biorobotként való bemutatása bennem semmilyen kétségeket nem ébresztett a bűnösségét illetően, szerintem kejezetten unszimpatikussá tette.
(a kép forrása a Párbeszéd Magyarországért honlapja) Ha politikáról van szó és egy párt az általa vallott értékeket szeretné bemutatni (legyünk idealisták, hogy a politikai pártok működése nem minden esetben csak a megélhetésről szól) a potenciális szavazóknak, úgy, hogy abból még haszna is…..
slamovics bea 2017.02.17 05:52:55