Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geo_morph

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dévényi Tiborról a magam fajta embereknek, akik már elmúltak harminc évesek leginkább egy kiöregedett aranyhal jut az eszébe. Gyermekként piacképes volt a Három Kívánság, elsőre és másodikra még a retro bulijai is viccesek voltak, de azt hogy a sikere a mai napig töretlen…..
Geo_morph 2011.07.25 14:07:09
@al kotmány aláiro álamfö: ennél pontosabban és finomabban nem is fogalmazhattál volna. Undorító kis pöcs Tibi bácsi, a csúf, gonosz Hofi Géza nem volt hajlandó megrendelésre jópofizni a műsorában...
Subba Eurovízió 2011.05.16 10:56:00
A német Tageszeitung a verseny előtt odáig ment, hogy amikor külön-külön értékelte az indulókat, a magyar versenyzőről ezt írta: „Kati Wolf: What About My Dreams…. Muss leider aus politischen Gründen abgelehnt werden: Sie ist eine von Gnaden Viktor Orbáns! "…..
Geo_morph 2011.05.16 12:24:09
@Zabalint: Nagy királyok, hogy ezzel indultak. :)
IDDQD Super Mario fps-ben 2011.03.22 20:06:00
Igazából szégyen, hogy csak most posztoljuk az elmúlt napok legjobb játékos videóját, mert többen is felhívtátok rá a figyelmünket, de jobb később, mint egyszer sem: Igen, ez a NES-es klasszikus Super Mario Bros első pályája 3D-ben, fps nézetben. Egy Brandon Laatsch nevű…..
Geo_morph 2011.03.23 09:04:06
@TH: Kár volt a felkiáltó jel a végére. :)

A first person view nézet viccesen hangzik, pláne, ha beszélsz angolul.

A POV olyan "rohadtul nem jelent semmit", hogy a wikipedia is csak néhány bejegyzéssel hivatkozik rá:
en.wikipedia.org/wiki/Point_of_view

A helyzet az, hogy az alsó videót nem néztem meg, én csak a felső alapján írtam, amit korábban írtam. Így maximálisan igazad van, elnézést is kérek érte mindenkitől, akit félrevezettem információimmal. Gyanítom, nincsenek sokan... :)
Geo_morph 2011.03.23 09:21:29
@TH: "na akkor nézzük:"
1) utolsó szó mániáddal nincs kedvem egy ilyen szép szerda reggelen foglalkozni, a vita pedig értelmetlen lenne egy olyan emberrel, aki a helyesírási szabályok szerint kizártnak tartja a mondatvégi pont elhelyezését egy olyan esetben, amikor ugyebár állítólag tényszerűen, érzelmektől, indulatoktól mentesen "közöl" egy információt.

Nincs kedvem hülyeségekről társalogni és mivel agresszív vagy, nem akarom, hogy a negatív gondolataiddal kelljen foglalkoznom.

Viszlát. :)
A téma általános iskola óta kézenfekvő... Már akkor úgy vélekedtünk a "rocker" csajokról, hogy a legtöbbet el kéne rángatni a tábortűztől (ahol valami Kurt Cobain-wannabe gitározik neki) és jól ki kell mosdatni őket, hiszen több van bennünk. A legtöbb fiúsan…..
Az egész világon úgy harangozták be az ide Grammyt, hogy az a tíz jelölés kapó Eminem nagy napja lehet, ehhez képest óriásit bukott a rapper, ugyanis végül csak két kategóriában lett első. Ő vihette haza a legjobb rapalbumért járó díjat, illetve övé lett a legjobb szóló…..
A négykezes masszázs azt jelenti, hogy egyszerre két nő négy keze kalandozik a habtestemen, ilyesmiről már írtam ide vagy tíz éve, meg ahogy elnézem a blogot, másokat is megihlettem, bár a régi írásom már nincs adásban. Ezt a mostani posztot a kalandvágy és néhány olyan törzslátogató ihlette,…..
Geo_morph 2011.02.10 09:49:14
Ha Mariel Clayton amatőr fotóst kérdeznénk, a válasz egyértelműen Barbie lenne. Saját elmondása szerint nem tudja megmagyarázni, hogyan működik az elméje, vagy hogy miért ezek a gondolatok és képek jelennek meg a fejében. Jóhiszeműen inkább azt mondom, hogy így akar ismertséget…..
Geo_morph 2011.01.29 17:53:24
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
Geo_morph 2010.11.15 08:55:59
@VRbagoly: "Szerintem meg valaki ne legyen háromszoros (!) világbajnok úgy, hogy két teljesen noob pilótát nem bír megelőzni a pályán.."

Ember, magadnál vagy? Petrov baromi jó pilóta, Kubica szintén, Rosberg olyan semmilyen, az igaz. Ide a rozsdás szeget, hogy ha így megy Petrov, nemsokára Hamilton szintű lehet majd egy jó autóban.
Agilis, gyors, egy közepes autóval lealázott - és TÉNYLEG alázta - egy kétszeres világbajnok nagyképű seggfejt.

Az senkit nem zavart, ahogy a két idióta műsorvezető végig leplezetlenül vörösbe öltözve közvetítette a versenyt? Én Alonso után a három közül legkevésbé Vettelért szurkoltam, de annyira idegesítő volt ez a két nyomi, hogy azon vettem észre magam, hogy szurkolok a németnek.

Miért nem lehet pártatlanul közvetíteni egy olyan versenyről, ahol nincs magyar?
"Beszívva sem tűnik viccesnek" sorozatunkban ezúttal Potha találatát közöljük, amit a  tatabányai Fressnapfban lőtt. Akinek nincs háziállata, annak üzenem, hogy ez egy állatfelszerelésbolt-lánc. A humor forrása, hogy kétezerért mekkora zacskó füvet lehet kapni…..
Geo_morph 2010.11.15 07:46:35
November 7-én rendezi meg az MTV a 17-ik European Music Awards-ot, amelynek 'házigazdanője' a született feleség, Eva Longoria lesz. A kampány már el is indult, a szexy színésznő egy még szexybb fürdőruciban és kapucniban ontja a rímeket rap formájában, hogy ezzel is promotálja az…..
Geo_morph 2010.10.18 21:05:10
@Antifaszok Réme: Nigger, mi?
Te kis soviniszta.
A színésznek a szemtanúk szerint nem volt túl jó kedve a kilencórás repülőút után, amikor a Ferihegyi reptér kisgépes termináljára érkezett, írja a Blikk. Bostonban fejezte be a napokban Moneyball című filmjét. Karján hozta a 2 éves ikerpárjukat, és autogramot nem adott (ezt…..
Mik ezek a nevek hogy José meg Alehandro? Olvassuk csak szépen Józsinak meg Sanyinak és kész!A kép innenSziasztok :) Itt van 1 történet a hihetetlen ,,legyünk inkább barátok,, kedvenccel. Bocs ha kicsit hosszú és szappanoperás, de van ilyen :P Az 1. srácom tőlem 7 évvel volt…..
Filmek Dűne vázlatrajzok 2010.09.03 23:37:00
A 80-as évek sci-fijét remakelni kívánják, ami egy sivatagi bolygón játszódik. Az új filmhez nagyon sok conceptkép készült, és ezek közül azok jelentek meg, amiket valószinűleg nem fognak felhasználni. ..
A Gubacsi utat nem a szép környék miatt szeretjük, hanem mert annyira elhanyagolt, hogy a többség inkább elkerüli és menekülőútnak tökéletesen alkalmas. Villamos is halad rajta, szakaszonként változó módon vezetnek a sínek, nehogy egyszerű legyen a helyzet. Az biztosan mindenki…..
A CNN Larry King Live című talkshowját vezető nadrágtartós fickó 25 éven át ült a hírcsatorna legnézettebb műsorának kormányrúdjánál, készített mintegy 50 000 interjút, szinte nem volt olyan híres ember Sinatrától LeBron James-ig, aki ne ült volna be hozzá. A…..
Geo_morph 2010.07.01 19:13:14
@sixx: Kedves Sixx, ha már a kommentelôket kioktatjuk, hogy alaposan olvassák el a cikket, akkor én pedig azt kérem, hallgassuk végig alaposan a Lady Gaga riportot, hogy megértsük, hogy a Lupus nem KICSODA, hanem MICSODA...

Merthogy az egy betegség. Ha esetleg nem biztos benne, hogy igazam van, parancsoljon:

A lupus - teljes nevén szisztémás lupus erythematosus - krónikus, az általa megtámadott szervek gyulladásával és károsodásával járó autoimmunbetegség.

Aki az index-en vállalja, hogy blogol, az vállalja a kritikákat is, flegmázás nélkül, szerintem. Üdv.
A Blikk és a Bors biztos forrásból tudja, hogy Geszti Péter, Nagy Feró és Keresztes Ildikó mellett Malek Andrea Amerikában élő öccse, ifj. Malek Miklós lesz az ősszel induló tehetségkutató műsor negyedik zsűritagja és mentora. Hogy ez tényleg így van-e, egyelőre nem tudjuk,…..
Sena Dagadu énekesnő a legismertebb Magyarországon élő ghánai. Az Irie Maffia díváját kérdeztük szülőhazájáról, az ott élő népekről, nyelvekről és arról, milyen a fociláz a nyugat-afrikai országban. Az énekesnővel a zenéről, éneklésről, egyéb projektjeiról szóló…..
anonim [szexfüggők] Gyóntatás 2010.06.09 19:28:00
Már napok óta menekültem a világ elől, s eszement tetteimre, kérdéseimre magyarázatot, választ kerestem, mindhiába. Testvér-szeretőm nemcsak magát vonta meg tőlem, hanem az okokat is, és én éhezve, nyöszörgő zombiként tengődtem. Mint őket, engem sem óvott meg a…..
 Ami tuti: egy agresszív viselkedést nem lehet azzal magyarázni, hogy az elkövető „agresszív személyiség”. Az agresszív viselkedést számtalan dolog kiválthatja. Freud szerint az agresszió szerinte az örömelv szolgálója. Magyarán ha valakit idegesít valami, tehát…..
Geo_morph 2010.05.14 14:26:44
@JohnHenry: Mondjuk az elég vidám helyzet, amikor Ibra mondja valakire, hogy tahó... Bár ha ô mondja, úgy van, jó orra van hozzá. :D

www.youtube.com/watch?v=m085-74VkjY&feature=related

www.youtube.com/watch?v=bWMeJrkVAyE

És ha esetleg valaki szerint a piros nem volt az, a másik viszont KELLETT volna.
Úgy látszik még mindig nem ért véget az Aerosmith és Steven Tyler körüli/közötti kavarás, illetve a zenekar (vagy annak menedzsere) már kínjában nem tudja, hogyan kéne minél jobban a felszínen tartani magát. Jelenleg ugyanis az énekes (a képen ő és színésznő lánya, Liv…..
Geo_morph 2010.01.20 11:04:30
@Editor Bob: Igazad van, bár abban azért nekik is igazuk van, hogy sokszor az énekes is kevés a zenekara nélkül. Én brutális Depeche Mode rajongó vagyok és kint voltam Dave budapesti Paper Monsters szólókoncertjén, ami az egyik legnagyobb csalódás volt az albummal együtt.
Van, hogy csak együtt mûködik a dolog.
Ebben az esetben sem lesz másként, nem irigylem azt az énekest, akit kiválasztanak... :)
"Miért gondolják a férfiak, hogy csak ők lehetnek egy kicsit „könnyűvérűek”?" - kérdi a szerző. Két fiú jut egy lányra, ráadásul mindkettőt Lacinak hívják – minden adott egy üde komédiához. Az egyik Laci hevesen csapja a szelet a posztíró hölgynek, aki hamar…..
Még soha nem volt ilyen rossz főműsoridős nézettsége a Tv2-nek, mint szombat este. Még akkor sem, amikor megbukott a Big Brother 2. Sőt akkor sem, amikor megbukott az XXL, vagy a Sztárral szemben. Még akkor sem, amikor elhasalt a Buzera. És még akkor sem, amikor le kellett venni a…..
Ebben a posztban a Konföderáció XV. századi hódító háborúit foglalom össze. A Morgarteni csatától számítva majdnem napra pontosan 200 esztendeig tartó földrajzi, politikai, gazdasági növekedést a másik m betűs csata, a Marignanoi (ejtsd Márinyánói) két nap alatt lefékezte,…..
Geo_morph 2009.10.02 08:05:38