Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varga Zoltan

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sarah Halimi 65 éves volt. Még nem készült a halálra, különösen nem arra a kegyetlen kivégzésre, melyet elszenvedni kényszerült. Amikor gyilkosa "Allahu Akbar" kiáltással kihajította a harmadik emeleti lakásból, már alig volt benne élet. Kobili Traoré előzőleg egy szalafista mecsetben imádkozott.…..
  "A jógázás démontiszteletre rendelt mozgáskultúra" - hirdette Németh Sándor a legutóbbi Vidám Vasárnapon - "...a mozgás által démonokat energizál és démonokat idéz meg." - Nos, nem csoda, ha pár napja ezen röhög az ország népe.   Amikor jógáról beszélünk, annak megkülönböztethetjük testi és…..
    Csaknem minden vallás azt hirdeti, hogy ismeri és felkínálja az egyetlen lehetséges ösvényt Istenhez. Kevés dolog létezik, mely annyira gyanús, mint ez a fajta kizárólagosság. Persze, nincsenek könnyű helyzetben. A Colgate-nek elég, ha csak annyit mond: jobban védi és hatékonyabban fehéríti a…..
  Még ma is léteznek olyanok, akik az emberi erkölcs megítélését a túlvilághoz kötik. Minden jó és kívánatos - mondják -, ami a mennyországba vezet, s kerülendő mindaz, ami a kárhozatra juttat. A magam részéről mindig furának találom, amikor valaki nagy magabiztossággal beszél a halál utáni…..
  "Nézd a világot: annyi milliója, S köztük valódi boldog oly kevés. Ábrándozás az élet megrontója, Mely, kancsalúl, festett egekbe néz."   Vörösmarty Mihály - feleségének, Laurának írt - A merengőhöz című költeményét pazarul összefoglalja a címbéli, ezerszer idézett, mégis elnyűhetetlen frázis.…..
Gaston Fessard SJ meglátásainak időszerűségéről   Korunkban, amikor korszakváltáson esik át a globalizált világ, és különösen is mivel e hetekben csúcson járva pusztít a világjárvány, még hívő emberekben is felfakad a kérdés: Mi lehet az értelme ennek az „emberi színjátéknak”? A megszámlálhatatlan…..
1. hét: Imakérések a személyes életünkért és családtagjainkért:  figyelmünket az odafelvalókra tudjuk fordítani (Kol.3,1), megújuljon Isten Beszédével való kapcsolatunk, és fogékonnyá váljunk a Szent Szellem vezetésére; ezáltal ismét bekerüljünk Isten akaratának…..
"A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja." (János evangéliuma 8.44) ..
myjesus az utolsó pillanatig... 2016.01.05 10:36:25
az elmúlt másfél évben egy nyomorúságos helyen dolgoztam. a munkát szerettem ugyan, hiszen gyermekekért dolgozhattam, ami a lételemem... a hangulat és a hely "többi szereplője" viszont a végletekig megpróbálta a türelmemet és nullára gyalulta az önbecsülésemet. voltak azonban…..
myjesus békejel és tudatlanság 2009.07.28 18:45:00
„de szép a karkötőd!” – kezdte a napot szabadságról visszatérő kollégám. „mi van rajta?” „hátöö, egy szív, egy galamb és egy békejel.” tényleg? és nem mondta neked senki, hogy a békejel mit is jelent pontosan? „de, mónika mondta,…..
Mária Jézus anyja. Mit mondott Jézus, amikor arról szóltak neki, hogy anyja jött el érte miközben tanított? Hogy fontosabbak számára azok, akik hallgatják tanítását. Mit mondott, mikor valaki így méltatta anyját: „Áldott a méh mely kihordott és az emlő, melyet szoptál”? Megint önmagára vezette…..
Varga Zoltan 2021.05.23 14:39:00
@Levi04287:
élelmiszerre!!
Sajnos saját hibánkon kívül nehéz helyzetbe kerültünk! Feleségem fizetéséből havi 16 ezret vonnak le tartozás fejében, így bárminemű segítséget, élelmiszert is szívesen elfogadunk! Én jelenleg közmunkán vagyok, beteg feleségemeLL(vizes láb, lábszárfekély), de jómagam is szívbeteg vagyok, amely mellé még cukorbetegség is társul Csillának kevés vörösvérsejtje, ill hemoglobinja van, dolgozni nem bír, fárad! Én inzulinos cukorbeteg vagyok (napi 2x)! Ezért kérnem a segítségeteket! Bővebb információ privát üzenetben! Köszönöm!//varga zoltan vadna szabadsag tér 15 diabetese neuropathya allapitottak meg ill... gerinc csipö kopas ill szükület //ha valaki tud segiteni feleségem számla száma 116 00006 00000000 2576 6862!!tavaly majusban volt egy mütétem bocsanat leirom ,herezacskon folyamatos magas cukor miatt ,lett egy tályog ill. a lágyrészen megmütöttek ,, és a mütét után kialakult egy sipoly ,, a sipolybol 9 honapig lógott belöllem egy mütét közben bennem hagyott géz darab ... a sipoly ami a lágyrészen van nem lehet emelni hajolni váladékozik még dolgozom közmunkán mindkettönk fizetéséböl von végrehajto /!SZERETNÉK MÉG KÉRNI ,HA LEHETNE ,, BÉRESCSEPPET ILL... C VITAMINT, FELESÉGEMNEK NÖVÉR,VAGY ALFA C TABLETTÁT ,,, KÖSZÖNÖM ELÖRRE IS ...ÉS BOCSÁNAT KÉRÉSEKÉRT ,
Az örök-fiatal „imaasszonnyal” Szőnyi Zsuzsáéknál, az ún.„Triznya-kocsmá”-ban találkoztam először a hetvenes évek végén. Zsuzsanna akkoriban Itáliában gyűjtött. Interjúkat is készítettem vele a Vatikáni Rádióban. Személyes találkozásunk előtt már olvastam az 1976-ban megjelent Hegyet hágék, lőtőt…..
Isteni ölelés Kelj fel és járj! 2020.04.29 17:40:24
„Az én lándzsám semmisíti meg azt a lándzsát, amely téged rabságban tart”(Egy ókori szentbeszédből) Az utóbbi időben kezdett nagyon közel áll hozzám Péter apostol, Jézus egyik legkedvesebb tanítványa. Főleg a benső világát szerettem meg nagyon, ami bár néha tele volt kételyekkel, és kérdésekkel,…..
Minden, amit Isten az utunkba küld, szükséges, és semmi sem szükséges, amit Isten jelenleg visszatart" (John Newton) Egyre jobban rohannak a hétköznapok és ezáltal mi is sietunk mindig valahova, akár csak gondolatban is. Az egyik gondolat követi a másikat. Mit kell majd holnap tanulnom? Mi legyen…..
Isteni ölelés Blog üzenet 2020.10.26 12:27:33
Sziasztok! Talán feltűnt már nektek, hogy egy ideig eltűntem, ez részben azért is volt, mert sok dolgom lett hirtelen és fáradt is vagyok. De mindig gondoltam rátok, valahányszor eszembe jutott a blogom. Sokszor elterveztem, hogy most akkor gép elé ülök, de soha nem találtam rá lelki alkalmat, hogy…..