Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unicorn11

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több körös izlandi kirándulásaink alapján próbáltunk összerakni valami itinerfélét, ha valakinek kedve támad a tűz és jég országához. Alapesetben támadjon csak a kedv, mert Izland egészen lélegzelelállító hely, ahonnan mindig úgy fogunk hazajönni, hogy gyűjtünk és visszajövünk. Mi is gyűjtünk már…..
Nem pár euróval húzza le a Wizz Air azokat, akik nem akarnak szanaszét ülni a gépen, ügyesen megemelték az ülésválasztás díját azt megelőzően, hogy sutyiban átprogramozták az helyosztó rendszert szétültetősre. A kisgyerekeseket legalább nem ültetik szét, de a nagyobbakat simán elszakítják a…..
unicorn11 2018.05.06 23:23:32
@ergerberger: uramisten, milyen bo szokinccsel rendelkezel. Nem is ertem, miert tartod magad kulonbnek az altalad emlitett “budos proli parasztoknal”. Hanyingerem van az ilyen tipusu megmondoemberektol, mint te...
Na ezen is túlvagyunk. A nézőnek unalmas rémálom, a stábnak rémes vérvalóság egy ilyen döntő, amire az össze exgyökeret összeszedik (perelj be Tivy, bazdmeg) és meg kell valahogy akadályozni, hogy amíg nem veszi őket a kamera a)széjjelcsapják magukat, b)összebalhézzanak valakivel. A döntőnek mint…..
unicorn11 2016.12.12 09:55:29
@Cérnahuszár: szerintem inkabb csak probalkozott, azert Vivihez nem hasonlitanam... nem nyomta senkinek az arcaba a farkat, mint vivi a mellet:D de legalbb lenyugodott, vivivel ellentetben
Ez most egy kurta öfi volt, szóval ez a hogyvolt is kúrta lesz, mivel a nettó 45 percből 15 a kiszavazásról szólt. De amúgy se volt túl sok érdekes történés, érezhetően a szerkesztők vért izzadtak, hogy kihozzanak bármi érdekeset. Én együtt érzek velük, nagyjából nekem is ezt kell csinálnom az…..
Anikó érkezik szép ruhában, spanyolos style-ban és pukedlizve. Mosolyából ítélve jól érzi magát a bőrében, majd azt mondja ez egy nagyon különleges este. It means that, egyrészt végignézhetjük az utolsó párbajt, másrészt egy olyan gázgéza sorversenyt is kapunk az arcunkba, amiben hagymaevéssel…..
unicorn11 2016.12.10 22:49:32
@taga20: te kajak így írod, hogy "eszt" vagy csak hülyéskedsz?
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
Ma reggel úgy keltem, hogy egyik szemem sír, a másik meg ÚGYMOND nevet. Persze hogy nevet, hiszen többé nem kell korán felkelnem, hogy agyhalottak semmitmondó, üres kurvaanyázásairól írjak, és persze hogy sír, hiszen többé nem kell korán felkelnem, hogy agyhalottak semmitmondó, üres…..
unicorn11 2016.12.08 15:11:27
@csincsilla72: roppant szorakoztato. En eskuszom, meg soha nem nevettem azon amit csinal, inkabb mindig felidegesitett, hogy hogy lehet ennyire idiota, rs szanakoztam rajta.. de legyen """szorakoztato"""
unicorn11 2016.12.08 22:12:36
@ascii: onlinetv-radio.info/valo-vilag-8-online
Most azért rendesen irigylem Bruti kollégát, hogy tegnap megírhatta az utolsó VV8-as hogyvoltját. Én még péntek reggel visszatérek, akkor lehet majd össznépi sírást rendezni a komment szekcióban, Remélhetőleg lesz is miről írni, nem úgy, mint most, erről a kedd esti részről, ami nekem olyan volt,…..
unicorn11 2016.12.07 22:10:44
Ez a pillanat is eljött! Utoljára kell nekiveselkednem ennek az évadnak, hiszen ha jól tudom vasárnap véget ér az idei széria. De, nézzük inkább, hogy mit lehet kihozni a mai adagból, plusz egy újabb kiválasztásból. Anikó is nagyon örülhet magában, hogy nem kell már sokáig a ide járnia, mert…..
unicorn11 2016.12.06 15:08:29
@Sanda.Ipse: valoszinuleg csak ok :)) de azert eleg hihetetlen, hogy mennyire megvaltozott 2-3 hete, akkor meg siman neki adtam volna a 36milliot, szimpatikus volt, most meg annyira elrontott mindent a folyamatos szofosasaval, hogy 0% eselye van
unicorn11 2016.12.06 15:16:35
@csincsilla72: igen, a hajbasztatasrol ne is beszeljunk... annyira idegesito!! Es azert durva, hogy egyetemista ilyen szellemi kepessegekkel.. a tegnapelotti kvizben olyanokat nem tudott, megall az eszem, hogy kerult be az egyetemre (hedonista,fehermaju, ilyesmik...)
Aki nézte az összefoglalót az egyet ért velem abban, hogy, ha nincs most kiválasztás, akkor bizony fel lett volna adva a lecke a nyomorult hogyvolt írónak. Mert az első egy óráról mégis mi a lófaszt szüljek ide, mikor már a címmel le is zárhattam a volna a posztot. Azért még nem adom fel, nézzük meg…..