Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GTRich 1400

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyermekkoromban sokszor hallottam, egy akkor nekem kicsit mesésnek tűnő viaduktról, ami a környékünkön, Somlyóbányán volt. Mindig is vonzódtam a magas, nagy épületekhez, tárgyakhoz, főleg azért, mert a mérnöki munka nagyságát mindig is nagyra becsültem. A mai napig rácsodálkozok, hogy azaz alumínium…..
Az incidenst alátámasztó rádióbeszélgetést, ami a galíciaiak és az amerikaiak között valóban megtörtént, a 106-os tengerészeti vészhívó csatornán rögzítették a galíciai partoknál, Costa de Fisterrán 1997. október 16-án. **Galíciaiak: (Zaj a háttérben.)** Itt az A853 beszél Önökhöz, kérem…..
Hogy is van ez? Az esküvő 2019.10.29 11:27:40
Tegnap este (2019.10.28) egy esküvőn jártam. Tudom nekem is kicsit furi volt, hogy miért éppen hétfőn, de ezen sokat nem gondolkodtam. Salgótarjánban tartották és elég különc helyszít választottak, mert a város központjában lévő vasútállomáson volt a party része. Sajnos nem tudom, hogy ki hívott…..
...ha van a suttyóságnak mértékegysége, akkor azt gondolom, hogy az elmúlt hetekben napvilágot látott anyagok bizonyítják. (Nem politikai szándékkal írom ezt a bejegyzést, inkább pénz kontra életvitel)   Szóval egy tehetős ember (direkt nem írom, mert mindenki tudja, hogy kiről van szó) elutazik…..
Hogy is van ez? Lányoknak... 2019.09.09 08:51:10
Amikor a szép és hosszú hajjal megáldott lányok levágatják valamilyen eszement okból a hajukat, akkor a barátnők és közeli ismerősök mind. -De jól áll!, Milyen csinos vagy! - és hasonló sutyerák ömlengésekkel üdvözlik az új hajkoronát (vagy annak hiányát). Közben meg pont azt gondolják amit…..
Hogy is van ez? Autószervizben... 2019.07.26 08:45:23
Ülök az autószervizben (pontosabban a flottakezelő várójában) és várom, hogy elkészüljön a kocsim 120e-es szervize.   Egyszer csak bejön a sztárnarancs és a következő beszélgetés hangzik el. (Sztárnarancs fogalma: az a humanoidra emlékeztető kétlábú, aki úgy száll ki egy lefojtott…..
József Attila után, kicsit más formában, de én is megemlékezek a születésnapomról. Pontosabban arról, hogy mi történt a születésem évében.... Forrásként a Wikipédiát és az internet más bugyrait használtam, így bármiféle egyezés nem a véletlen műve... :) Szóval az alábbiak történtek a…..
Hogy is van ez? Na bravo... 2019.02.22 10:02:30
Na most kérem... ....valami idióta kitalálta (persze ez éppen nem magyar találmány), hogy az idei évtől a Tiszán nyaralóhajók bérelhetők (eddig még nem lenne gond) és bármilyen hajóvezetői engedély nélkül vezethetőek is. Erre biztosan mondaná a Sissi című filmben Ferenc Károly…..
Minden a világegyetembe kilőtt szó helyett beszéljen az a kép az eltörölt adóról. :) Naaaaa... azért ejtsünk mégis pár keresetlen szót arról, hogy mi is történik az eltörölt és újjáalkotott adónkkal. Nevesítsük a sajátunknak, mert ugyan a biztosítási adót elméletileg a biztosítónak kell fizetni…..
...azóta nem vagy velünk apám. Mintha csak tegnap lett volna, hogy megtudtam, hogy elmentél. Üres frázisként mondhatnám, hogy hatalmas űrt hagytál magad után, de ez nem méltó arra amit érzek és gondolok. Salgótarján, 1966.IX.15. Sokáig nem beszéltünk és amikor rendeződni látszódott a…..
...ezzel a címmel kaptam a kikötői szolgáltatómtól egy levelet, De erre majd később térek vissza. Egy kis háttérinfó.Már hónapok, hetek óta bombáznak (lásd. a fenti cég), hogy menjek el az első dunai hajós báljukra. Lesz ott minden, csak vinni kell. Vagy legalábbis fizessél érte rendesen. :) Most…..
  Magyarország anno hadat üzent az Egyesült Államoknak. Volt - állítólag  - egy beszélgetés Franklin D. Roosevelt elnök és a külügyminisztere között. (Persze az is lehet, hogy csak urban legend, de akkor is funny...)   Külügyminiszter: Megtámadott minket Magyarország.(Roosevelt nézett, hogy mi…..
Demokráciám Nyilván véletlen... 2019.01.10 16:06:21
...de tényleg irónia nélkül. (Hiszen az irónok egy veszélyes népség :) ) Bele-belenéztem az Orbán által kormányinfóba és amikor a 444 kérdezett, akkor először az orrát, majd később a szemét törölte meg az alábbi mozdulattal. (Nem módosítottam a képet, nézzétek meg!) Nyilván tök véletlen és nem…..
Hogy is van ez? Nagy a pofád... 2019.01.09 15:14:55
Szóval vannak azok az ismerősök, asztaltársaságnál összegyűlő emberek, biztosan ismeritek a típust, akinek mindig jobbak az életkörülményeik, ingóságaik, ingatlanjaik, mint a tiéd. Persze ez a legtöbb esetben, nyilván csak valami beteges hazugságfolyamnak a konklúziója....és amikor nyilvánvalóan…..
Hogy is van ez? Szabadulni... 2018.01.23 10:01:06
Időnként rájön az emberre, hogy takarítani kell az IT területen is. Egy - csak - időnként használt külső HDD-n, az otthoni gépen - amit nem is nagyon használsz, de időnként felszemetesedik - és persze a közösségi hálón is. Van aki ezt olyan módon publikálja, hogy likeold vagy kommenteld a…..
Hogy is van ez? Traffic - Part 1 2017.02.15 13:07:42
Az alábbi írás és ezek következő része a forgalomban, közlekedésben előforduló anomáliákkal foglalkozik. Kicsit boncolgatom az egyes szituációkat vagy csak leírok egy adott élethelyzetet. Annyit tudni kell rólam, hogy az életem nagy részéből sikerült kizárnom a stresszt. Egyetlen ilyen maradt,…..
Hogy is van ez? Rudolph él 2016.12.21 10:35:51
Felhívott a kedvenc motorszerelőm (nem mintha megbíznék másban motor téren) és csak annyit mondott, hogy MEGY.   Háttérinfó... 2016. márciusában vásároltam meg ezt a közel eredeti állapotú 1988-as Kawasaki GPZ 750 R-t. Amit tudtunk róla, hogy nem megy a motorja, mert volt egy "kisebb" hengerfej…..
Hogy is van ez? Te eléggé akarod? 2016.12.01 10:16:15
Időnként eszembe jutnak azok a szülői intelmek, amikkel gyermekkoromban (már ha volt ilyen és nem töltöttek le valahonnan) anyám és apám elláttak engem. "Addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér." "Aki magasra mászik az nagyot esik." ...és a többi ilyen és ehhez hasonló nagyívű szólás-mondás.…..
Hogy is van ez? First note 2016.11.28 21:59:35
Kedves Naplóm... (vagy mi. Ez így elég buzis. Na mindegy, de ez már így marad, mert nem találom a radírt. :)) Na szóval, edzés közben jött az ihlet, immár 65 489 265 354-szer, hogy formába kellene öntenem gondolataim. De most rá is litt a vélek :), hogy meg is valósítsam. Ne számíts nagy…..