Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bajtay_Csordáss_Jusztícia

20 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Xmas ajándékként - hosszú hallgatás után - új sorozatba kezdünk. Progresszív kislexikonunk mintájára létrehozzuk trendy és progresszív who is who-nkat, és rögtön egy olyan személyt mutatunk be, aki példaként állhat minden mocskos ciszheteró férfi előtt. Ő a híres szégyenszexuális…..
Nem rég találtam egy videóra, amely a SocJus (Social Justice) vagy más néven az SJW-izmus/baloldali-posztmodernista-progresszivizmus -vagy akárhogyan nevezzük- jelenség íratlan törvényeit kicsit viccesen összefoglalja. Ezeket nézzük most példákkal és magyarázattal: 1. A SocJus előtt ne legyen más…..
Jó estét kívánunk kedves nézőinknek! Az idei nyár a sportról szól; alig pihentük ki a vizes vb fáradalmait, búcsúztunk el az atlétikai világbajnokságtól, máris itt az újabb megmérettetés, a progresszív gondolkodók, kulturbalosok, neomarxisták és social justice warriorok világbajnoksága. A program…..
Safe Space Az igazi mártírok 2017.08.09 12:26:12
Igazi felvilágosult progresszívként szomorúan látjuk, hogy az utóbbi időben a béke vallását, az iszlámot holmi mocskos fasiszták - néhány magányos, zavarodott elme őrült cselekedeteire hivatkozva - igyekeztek besározni, és hódító, totalitárius eszmeként bemutatni. Ezen szerencsétlenek az ilyen…..
Safe Space Transznem, transzvagyon 2017.07.31 11:13:57
Üdv újra, kedves progresszív femtársaim, genderharcosaim és transzlovagjaim és lovagináim! Kedves menstruátorok és fallosszal rendelkező, ám a macsóizmust és az állva vizelést élből elutasító egyedek! Hosszú szünet után tértünk vissza. Jusztícia épp az államvizsgáját írja "Szexizmus a…..
Bajtay_Csordáss_Jusztícia 2017.08.03 09:51:48
@KalmanBlog: Én meg transz Marilyn Monroe. Csak a sok transzfób férfi nem veszi észre, hogy a bensőmben egy díva lakozik.
Alighogy visszatértünk a genderita élharchoz, máris főhet a fejünk. A napokban Mérő Vera hivatásos felháborodó, az Arrogancia-rend Nagykeresztjének birtokosa - mellesleg a 2010-es kormányváltás előtt tehetséges színésznő - a náciknál is rosszabbnak nevezte Puzsér Róbertet.…..
Bajtay_Csordáss_Jusztícia 2017.08.03 09:48:54
Jöttem én is szavazni!
@Santer: Ő nem ugrált, hanem mozgásművészetével fejezte ki a patriarchális elnyomás elleni megvetését!!4!
@heptakontanonaéder: Haha, ez jó, régebben én is ki akartam próbálni, csak utána nem jöttem össze egy férfivel sem. Nem mintha nem kellettem volna egynek sem. Hanem elvből. Mert a heteroszexuális kapcsolat mindig nemi erőszak is.
@KalmanBlog: Vera 2010 előtt volt tehetséges, de a kormányváltás annyira traumatizálta, hogy azóta nem tudja kifejezni magát. Meg aztán egy fasiszta színházban sem játszana szívesen. Nem is érdemlik meg ezek a disznó ciszheterók, hogy egy ilyen finom művészlelket lássanak a világot jelentő deszkákon.

Én azt találtam ki, hogy Vera gendertársnőből csináljunk alvó ügynököt. Színleg büntessük meg, és retorzióként küldjük el, hogy legyen Puzsér házvezetőnője. Miután beférkőzött a gaz patriarcha bizalmába, indulhat a partizánakció! Mikor Puzsér elmegy a FAM-mal a Gödörbe inni és a feministákat szidni, Vera készíthetne néhány fényképet magáról Puzsér fürdőszobájában, bilinccsel a kezén, nyakörvvel a nyakán, és feltehetné a facebookos csoportjába egy olyan szöveggel, hogy "Tessék a bizonyíték, hogy minden férfi szolgaságban tartja a nőket!"
Safe Space Vérbeli rasszizmus 2017.06.09 09:30:27
A progresszió olyan, mint egy jó piramisjáték: ha nem terjesztjük, és nem sorozunk be még több követőt, összeomlik. Épp ezért elengedhetetlen, hogy nap mint nap új frontokat nyissunk, több és több sötétben bujkáló ellengender-forradalmárt leplezzünk le, és feljelentésekkel tudatosítsuk az…..
A vezérkari safe space-ben nyomott hangulat uralkodott. Pancsika Kinga vezérkari nagyasszony szárnysegédje az imént viharzott be a hírrel, hogy a körúton kívül fehér férfiak masíroznak, italra hívják meg a nőket, a létezésükkel félelmet keltenek a progresszív csendestöbbségben, és a nézésükkel…..
Bajtay_Csordáss_Jusztícia 2017.06.05 18:30:12
@KalmanBlog: Nem sokára! Zakariás egy mikrobiológiai témájú poszton dolgozik, de lassan halad, mert önként és cseppet sem nyomásgyakorlásra eljár tüntetni a női kvóta ügyében.
A Calgary városában élő Valdemar McKenzie mindig is tudta, hogy ő más, mint a többiek. Míg kis társai a bigott óvónénik nyomására papás-mamást játszottak az óvodában, vagy az erőszak melegágyának számító randikat szerveztek a középiskolában, ő érezte, hogy hiába is próbálná utánozni őket; valami…..
Bajtay_Csordáss_Jusztícia 2017.05.18 12:48:36
@KalmanBlog: Felvilágosító kampányt kell indítani. Uniós pénzből, ELTE BTK-s és CEU-s aktivisták részvételével. A költségeket meg fizesse az elnyomó patriarchátus!
#stopbacteriashaming #bacilluspositivity
Safe Space Éljen a vérfertőzés! 2017.05.05 09:32:38
Hős genderista harcosaink oroszlánként vetik bele magukat a bigottság és konzervativizmus elleni küzdelembe. Ennek a hadjáratnak egyik fontos célja, hogy a vérfertőzés tiltása, mint szükségtelen szabadságkorlátozás szűnjön meg...
Safe Space Ugyanaz férfiban 2017.05.04 10:32:49
Nem igaz, már megint fáj a fejem... Az a hülye front az oka. Vagy a meló. Meg a Zangéla fecsegése, hát nem igaz, hogy az a liba mennyit tud locsogni telefonon a hülye pasijával. Vagy lehet, hogy az ártott meg, hogy nem diétás kólát vettem az ebédhez. Vagy... vagy... vagy... Kerülgethetem a forró…..
Safe Space Hőseink #2 2017.01.26 09:03:51
Mivel a szerkesztőség tagjait megtámadta a hímsoviniszta influenza, amelyet a patriarchális halálgyárak ciszgender boszorkánykonyháiban kotyvasztottak ki a maszkulinhegemón szélsőjobbos tudósok (TRIGGER WARNING!) nem kaptok friss felvilágosult posztot. Helyette ismerkedjetek meg egy újabb…..
Bajtay_Csordáss_Jusztícia 2017.05.02 09:59:45
@Ahasverus: Nagyon okosakat mond a fent nevezett személy. Az egyetlen gond, hogy kilátszik a melltartója. A Genderista Nagytanács még tárgyalja, hogy ez szexista-tárgyasító elhajlásnak minősül-e.
Mindannyiunk vágya egy olyan társadalomban élni, ahol senkit sem bélyegeznek meg egyes tulajdonságai vagy paraméterei miatt. Ennek akadálya a testhibáztatás©. Testhibáztatásnak nevezzük, ha a löttyedt hasú, ostoba cis white male-ek elviselhetetlen terheket raknak a plus size progresszívek vállára,…..
Mi is az a mikroagresszió? Nos, ahhoz, hogy ezt megértsd, kedves olvasóm, válaszolj három kérdésre. Fehér vagy? Péniszed van? A péniszed vaginákba szereted beledugni? Ha mindhárom kérdésre igen a válasz, akkor közölnöm kell: mikroagresszió lehet bármi, amit teszel vagy mondasz! Elnyomó,…..
Bajtay_Csordáss_Jusztícia 2017.03.30 10:58:33
@KalmanBlog: @whoamiohmy: Helyes! Továbbá mivel az efféle cisz mocskok folyamatosan testhibáztatást követnek el (azaz nem imádják a csodás, gömbölyű vonalaimat), vezessünk be nekik minimális fejadagot (üres levest és serclit). Így aztán soványak maradnak, és nem élvezhetik a fat acceptance- és body positivity-aktivisták irányában megnyilvánuló rajongást. És senki sem mondja majd nekik, hogy milyen bátrak, amiért mernek kívánatosan húsosak lenni. Haha!
Most komolyan, mindjárt elsírom magam, és a szabadalmaztatott© SJW traumakezelési "verd magad a földhöz és szidd a fehéreket!" eljárást alkalmazom. Az alábbi mesét egy általam megnevezni nem kívánt, gyűlölködő, fasisztoid honlapon olvastam. Fel. Vagyok. Kavarva! Mese a…..
Bajtay_Csordáss_Jusztícia 2017.03.15 20:12:32
@KalmanBlog: Jaj, de jó, már megijedtem, hogy ha eljön a tolerancia és az egyenlőség kora, szolgák nélkül maradunk!
Safe Space Progresszív chat 2017.03.12 10:06:26
[Merinói Angela] 19:15 : Ugye senki sem gondolja hogy ez a patriarchális ganéban fetrengő okádék kormány ratifikálni fogja az Isztambuli Egyezményt?! Jó ürügy ezeknek a szemétzabáló mocskoknak az a kis tiltakozás az elnyomó patriarchák részéről. [Füvellő] 19:16 : Ez az! Mond meg nekik Angela! Amúgy…..
Safe Space Oscar Trigger 2017.03.02 10:33:36
Ezt is megértük hát. Sikeres angol középfokú vizsgám letétele után elégedetten dőlhettem hátra kedvenc kézműves sörfőzőházunk kiselejtezett fotelekből nagy kreativitással összeácsolt pamlagján, és büszkén tekinthettem a barátaimra. A legjobb filmnek járó Oscar-díjat egy meleg, afroamerikai fiatal…..
Az utóbbi időben a magyar feminista mozgalmak különböző résztvevői között kiélesedett a diskurzus a transzpolitikák kérdése kapcsán. A vita affektíven terheltté és sok esetben sajnos személyeskedővé vált. Mindehhez, azt gondolom, nagyban hozzájárult az egyébként alapvetően…..
Bajtay_Csordáss_Jusztícia 2017.02.07 15:48:56
@csak annyi hogy: Fúj, mocskos patriarchális férfiideál! Ideje lenne az erős és okos nőknek mint te vagy én leszámolni az ilyen ideálokkal! A sok hülye idióta nő meg megpróbál megfelelni a patriarchális férfiideálnak, ahelyett, hogy olyan kívánatosan gömbölyded és bátran, progresszíven természetes lenne, mint mi!
Együtt a kinézetizmus ellen!
Igenis fejedelem! Mert ő tett annyit, hogy kiérdemelje és progresszív tartalommal töltse meg a patriarchális, elnyomó "fejedelem" szót. Igen, róla beszélek, a Lélekdauer, a Holdsarló és a Magyar Parancs magazinok állandó munkatársáról, Wiener-Pusztay Aurélról. Bizonyos szempontból tipikus…..
Bajtay_Csordáss_Jusztícia 2017.02.06 10:56:19
@heptakontanonaéder: Triggerelve érzem magam! Andrea Dworkin is megmondta, hogy a heteroszexuális nemi együttlét és a házasság a nemi erőszak egyik formája, és aki részt vesz benne, az erőszakolókat támogatja. Ezért sosem fogok megházasodni, csakis egyenlő személyek közötti párkapcsolat jöhet nálam szóba, ahol egyenlően osztjuk el a terheket. Én nem mosok, főzök vagy takarítok, mert az a nők tárgyiasítása, amit egyetlen felvilágosult személy sem támogathat. Fontos továbbá, hogy a férfitól elvárom, hogy adja haza a pénzét, már csak a nemek közti bérkülönbség kompenzálása miatt is. Ez a minimum. És támogassa (erkölcsileg és anyagilag) a tanulmányaimat a CEU gender doktoranduszi programjában, mert különben még azt hinném, hogy el akar nyomni.
Bajtay_Csordáss_Jusztícia 2017.02.06 10:59:28
@kukasmacska: Még gondolkodom, hogy feljelentsem-e, vagy csak írjak róla egy leleplező cikket a nokert.hu-ra. Csak olyan férfival lépek nemi interakcióba, aki nem akar monogamista-maszkulin-hegemonista kapcsolatra kényszeríteni; és nem aláz meg azzal, hogy más nők után kajtat.
Bajtay_Csordáss_Jusztícia 2017.02.07 15:41:05
@heptakontanonaéder: Lear 45? Amúgy lehet hogy meggondolom magam, mert számomra csábító, ha egy férfi gazdag belső értékekben.
Minden előítéletet félretenni, mivel készült egy elég komoly felmérés. Már, ha ilyenben egyáltalán lehet ilyet. Nőket kérdeztek, hogy melyik típusú pasi jön be nekik. Tippeljetek, ki jön be nekik? Nem, nem az izompacsirtára. De akkor kire? Meglepődsz, ha tovább olvasol! Videót is találsz!..
Bajtay_Csordáss_Jusztícia 2016.12.05 18:56:28
@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: Micsoda patriarchális, elnyomó, testhibáztató hímsoviniszta megnyilvánulás ez! Educate yourself!
Bajtay_Csordáss_Jusztícia 2016.12.05 18:58:54
@Anna King: "20 eve nem mukodik a pajzsmirigyem" akkor mégis csak te vagy az az Anna, aki előttem vonult a demonstráción. Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, nem kell álomvilágba menekülnöd meg azt hazudnod, hogy sovány vagy, csak hogy szeressenek. Pajzsmirigyműködés nélkül, 90 kilósan is gyönyörű lehetsz!
Bajtay_Csordáss_Jusztícia 2017.01.26 22:05:09
@Anna King: Csak most látom, milyen patriarchális szekértoló vagy. Jellemző a borzalmas elnyomásra, hogy nem azt mondjuk, "menj az apádba". Mert ugye a férfiak sérthetetlenek.
Tamás Bernard Cecil megijedt - TBC-t, a híres és progresszív filozófust, akinek a toleranciájánál csak a tudása nagyobb, a nappalija gardróbszekrényéből kellett kiszabadítania néhány ciszgender, hetero tűzoltónak. A hírek szerint a baleset úgy történt, hogy valaki előre megfontolt szándékkal épp a…..
Safe Space Aktív ellenállás!!4! 2016.12.22 09:24:44
Példaképünk és bölcs vezetőnk, a Gumiszoba blog okos, szép és a mocsok férfi propagandaállításokkal szemben cseppet sem frusztrált vezetője anno passzív ellenállásra biztatott minket, progresszíveket. (Erről itt olvashatsz bővebben.) Ne szülünk gyerekeket, mert ki nem állhatjuk ezeket a rohadt…..
Bajtay_Csordáss_Jusztícia 2017.01.02 08:33:47
@Alter_Ego: Rendben! Így minél több ciszgender, heteró gyűlölködőhöz juthat el a társadalmi igazságosság hangja, és még többen fogják elszégyellni magukat, amiért Y kromoszómával jöttek a világra!
Bajtay_Csordáss_Jusztícia 2017.01.02 08:35:27
@KalmanBlog: Viszont kívánjuk! Bár aggodalomra adhat okot, hogy egyes muszlim vezetők szerint az új év ünneplése keresztény hagyomány, így a szilveszterezés triggerelheti az iszlám híveit. Kikérem Pancsika Kinga sjw doktorandusz véleményét, aztán majd jól betiltatjuk a kirekesztő, keresztény fundamentalista ünnepet (az alkohollal és a virslivel együtt).