Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tengerpartok.hu

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tenger.blog.hu Dakar - Hoppácska ! 2008.01.04 19:08:52
2008.01.03 16:43Előszerződést kötött a magyar kormány és a Dakar-ralit szervező francia cég arról, hogy 2010 januárjában Budapestről indulhat a verseny.2008.01.04 13:58 A Dakar-ralit szervező Amaury Sport Organization (A.S.O.) közleményben jelezte a Dakar hivatalos honlapján,…..
Nem akartam én már többet ezzel foglalkozni, de az előző “Főtér”-re érkezett kommentek elbizonytalanítottak. Mivel ezen a szép vasárnap reggelen éppen a Balaton mellett lopom a napot és sikerült 9-kor felébrednem, gondoltam hogy hasamon a laptoppal megnézem ezt a gyereket…..
Ilyenkor karácsony előtt sajnos hozzátartozik az életünkhöz a vásárlás, (vásárlási forgatag) is. A fogyasztói társadalom nevű métely lesilányít mindent, most éppen a legszebb ünnepünket, a szeretet, a család ünnepét az ajándékozás ünnepévé (ne adj´ Isten az…..
A helyiek számára teljesen váratlanul az osztrákok kirakták a mindkét irányba behajtani tilos táblát, hogy a határnyitás ellenére se lehessen autóval behajtani Ausztriába, bár normális kiépített út van Fertőrákos és az osztrák falu, St. Margarethen között. Na,…..
Elvileg most egy negatív írásnak kéne jönni. Ez is volt a terv eredetileg. Fentem rá a fogam, idegesített mindig. Kölyökidő, túlspilázás, koraérettség, “dekurvajóvagyok”. Plusz beleesett az ölembe a “nemtomki” szülni ment, nincs más az m1-en 40 év alatt…..
Ebben a sorozatban végigballagok a “utazós” és az “utazósnak mondott” műsorokon melyek a tévékben mennek. Tudom, hogy lehúzni kellene mindet, mert az olyan trendeses, de attól tartok, valamit dicsérni is fogok. Mindegy, ha gyér lesz a nézettség,…..
            Tudom, nem kéne mindjárt az elején magánjellegű dolgokkal előhozakodni, de ez most sürgős.Szóval itt volna ez a szigetecske. Illetve pontosabban KÉT sziget. Na éppen ez a gond...A Karib-tengeren találhatók, az…..
tenger.blog.hu A Botos Emberek 2007.12.15 15:16:00
Mondjuk, én vagyok a hülye, ha ilyen oldalra keveredek. Szóval csak magamat okolhatom, ha péntek hajnalban felidegelem magam.      Elég sok időt töltök ún. pihenőövezetben, eddig valahogy nem volt ennyire szembetűnő, de most hirtelen nagyon előbújtak. Már ott…..
tenger.blog.hu 2007.11.19 14:24:00
    www.tengerpartok.hu/blogItt vagyunk, gyere át!..