Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wagnerzorka

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egész egyszerűen fel lehet turbózni napi folyadékbevitelünket. Ehhez nem kell más, csak egy infuser palack, néhány gyümölcs meg egy kis víz, és kész is a nagy mű. A Juice Infusert hívtuk segítségül annak megállapításában, hogy mi is ez az újabban trendinek számító…..
wagnerzorka 2017.01.08 20:28:40
@SzAdam: A hetes típus jele van az alján.
A Musky DY25 nem tagadja: szeretne a bulik fénypontja lenni – akár szó szerint is, hiszen azon kívül, hogy egész jól szól, és plafont is tud szaggatni, még sejtelmesen világít is. Sőt, a jó 90-es évek hangulatát is elkaphatod vele, ha lazán a válladra veszed, és úgy sétálsz…..
Mivel nem vagyunk macskák, elkél a segítség, ha sötétben is érvényesülni akarunk. Egy éjjeli terepfutás, túrázás, vadászat, pecázás vagy bármilyen kinti tevékenység során kincs a jó látás, a XM-L T6 LED segítségével pedig könnyen válhatunk a sötétség királyává. Viszont amilyen egyszerű találmányok a…..
Mire utalhat a cowboy szó egy hangszóró esetében? Vágtat? Hasít? Igazságot tesz zene és zene között? A fenéket. Vagány farmerruhába van bújtatva, és emellett egyetlen szusszal jó sokáig képes zenei igényeidet szolgálni. A Remax új, trendi hangszórója 8650 forintért bárhol elfér, és kis…..
A Xiaomi első okosórájával egy igazán kedves edzőt talált ki a sportolók számára: csuklóbizsergetéssel ébreszt, mindenféle fényviszonyok között is látható rajta az idő, rád szól, ha a napi mozgásadagodat nem teljesítetted, és még a pulzusodra is figyel. Hagyd a…..
wagnerzorka 2016.11.30 20:38:59
@Jazo: A pulzusmérés több dologtól függ, mekkora bőrfelülettel és hogyan érintkezik az óra, milyen szoros a szíj, izzad-e a csukló alatta. A sajátomat úgy raktam fel a kezemre, hogy ne feszüljön, de ne is lötyögjön, teljes felülettel érintkezzen a bőrömmel, és így szerintem egész pontosan mérte. Nem voltak indokolatlan eredmények, és nem kellett azonnal orvost hívni, hogy adjon valamit a szívritmuszavaromra :)