Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZoLee

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szilveszter észrevett az egyik hiperborzalom reklámújságában egy érdekes akciót!   Hogy ez a "Kihívás játékai" most hogy jött képbe, azt nem tudom. Mindenesetre jó dolog megint 590 forintért árulni az ingyenes játékokat.(Igaz, az 590 még akár jó ajánlat is,…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.11.27 11:08:00
Most végre van időm, hogy a videóval foglalkozzak, úgyhogy a napokban érdemes a százalékokat lesni.Pár valós bejátszás már fel is van véve. Remélem majd átjön, hogy miért olyan epikusan rossz a játék. Törjön ki az anarchia, ha valaki erre azt mondja, hogy jó!Szerkesztve:…..
Az NHL 2K6-ból filmezte valaki. Ha már hoki. Fórumon beszédtéma lett és újra el kell mondjam. Szerintem a legjobb hokis játék az NHL 95. Egyszerűen olyan eszméletlenül hangulatos, hogy azt a mai tinik nem tudnák átérezni. Rengeteget játszottuk, te jó isten... Amióta azt már nem…..
Hogy mennyire tuti játék a Football Generation, azt ezek szerint észt barátaink is felfedezték már. Készült egy klip, Prodigys zenével, ahol főleg a második fele izgalmas. Egy olyan kapusmozdulatot láthatunk, amelyet szerintem az edzett futbóll dzsenerésönösök sem láttak eddig. A…..
Nincs semmi gáz, élek, virulok. Az új videón dolgozom azóta is (ha éppen nem Superbutt koncerten vagyok). Elvileg ma már kész lehetne, de akadt egy kissé morbid ötletem a videóhoz, amelyet még meg szeretnék valósítani. Csak nem tudom, hogy hogyan, de azért össze fog jönni.…..
Rossz PC játékok sorozat Hurrá 2008.07.07 07:11:00
Youtube leszedte az összes videómat és törölte profilomat. Erre aztán jó kelni hétfőn! :)..
Tökre örülök, hogy végre valahára valamiféle kapcsolatot sikerült kialakítani a legendás forgalmazóval. A kommentek közé írt a kedves ügyintéző egy kommentárt, ha valaki nem olvasta volna, itt a szöveg.Azt hiszem ideje kicsit helyrerakni a dolgokat, mivel lassacskán valamiféle…..
ZoLee 2008.07.04 16:12:35
Egy hónapja már volt ilyen jellegű bejegyzés , most "down.nola92" küldte nekem a Need For Russia(!) nevű Cool Games-es játék hátsó borítóját. Szerintem a meghökkentően lelketlen kinézet mellett a rendszerkövetelmény sem semmi... ..
A kommentek között szbszig megtalálta a kiárusított honlap archívált kinézetét. Igazi csúcsoldalakra számítsatok, talán a Firefox 3 már meg tud birkózni vele. Na, akkor nézzük, hogy nézett ki a www.mission-failed.de, amikor még működött! A web.archive.org három különböző…..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..