Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bunko3

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellemesen kevesen vannak a villamoson, mondjuk, nem csoda, hétvége van. Nekem különös, mert megszoktam a hétköznapi zsúfoltságot, hétvégén pedig nem járok ezen a vonalon. Bőséggel van ülőhely, rajtam kívül öten utaznak a járaton, de nem ülök le, előveszem az e-könyvolvasómat és olvasok. Felszínesen…..
Imádja a fesztiválokat, rengeteg időt szentel a testére, mozgását pedig az egész ország ismeri. Ugyan ki másról is lehetne szó, ha nem Pumped Gabóról? Marcellina ugyan nem fejtette meg a rejtélyt, de a leírásból egyértelműnek tűnik, hogy az Index által felfedezett fiatalemberről van szó, aki a Blikk…..
bunko3 2018.03.27 14:44:24
Vajon meddig gondolják még jó poénnak a médiában, hogy Pataky Attilát kérdezzék az űrkutatás legújabb eredményeiről? A jelek szerint még jó sokáig: az Edda-énekesnek nyilvánvalóan odaát maradt az agya, és a bornírt összeesküvés-elméletei mindig szórakoztatóak ahhoz, hogy megszólaltassák, amikor a…..
bunko3 2018.01.28 02:51:49
Marsi Anikó szemmel láthatóan nem állt a helyzet magaslatán, amikor egy tinédzser által szexuális zaklatással vádolt mentősökről szóló hírt konferált fel a Tények hétfő esti adásában. A felvételen Marsi többször is belezavarodik a mondandójába, zavarbaejtő teljesítménye pedig könnyedén Demcsák…..
Az Urbanista blog Facebook oldalán még 2015-ben jelent meg egy kérdés arról, hogy ismernek-e az olvasók az Astoriához hasonló olyan területet, aminek sajátos népi elnevezése van, de nem számít hivatalos közterületnek. Jobbnál jobb tippek érkeztek, ugyanakkor az is kiderült, hogy sokan félreértették…..
bunko3 2017.09.09 23:27:41
A TV2 kissé megkésve ugyan, de rádöbbent, hogy a pumpedgenerációban van potenciál, és Csajok, pasik, Balaton címmel csinált magának egy Éjjel-nappal Budapestet. Olyannyira az RTL formátuma ihlette a saját sorozatukat, hogy ugyanaz a cég fejlesztette ki az eredetijét, mint az RTL sorozatáét. Szóval…..
Roham tempóban újul meg a XIII. kerület, ahol folytatódnak a tömeges lakásépítések, idén több 10 milliárd forintot költenek különféle szociális és kulturális beruházásokra. Nem csoda, ha az ide költözők egyre magasabb lakásárakkal szembesülnek. A fejlesztők meg gyakran…..
bunko3 2017.05.05 09:25:47
  Visszaszáll a reggeli tévés magazinműsor-bizniszbe az RTL Klub, és hosszú szünet után, húsvét hétfőn indítja el a hétköznaponként 7:15-től jelentkező Reggelit, ami egyébként a csatorna egyik legelső műsora volt a Híradó mellett, és 2011-es megszűnéséig olyan műsorvezetői, oppardon, házigazdái…..
Az a helyzet, hogy ezt az X-Faktor dolgot ideje lenne elfelejteni. 2016-ot írunk,ha tehetséget akarok hallgatni, ott a YouTube, csak győzzem élettel. A csillivilli körítés, a nagy díszlet, a szavazattarhálás és a mentorok, azaz a parasztvakítás része a dolognak, amitől tulajdonképpen tévéműsor…..