Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vvertza

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a miniszterelnökséget vezető miniszter az egyházakat nevezi az oktatás legfontosabb szereplőinek, ott már a baj nem kicsi. Európában ugyanis már Luther Márton idején kezdett divatba jönni a szekularizáció, 1517-ben. Az állam és egyház szétválasztását VIII. Henrik idején kezdték el Európában –…..
vvertza 2016.11.27 01:07:19
@bbwd: " olyan értékeket, mint becsület, hazaszeretet, család, önfeláldozás, az elesettek segítése..."

Ezek közül melyik jellemző Lázár Jánosra és párttársaira? A korrupció, a lopás vagy épp a háborúk elől menekülő emberekkel szembeni gyűlöletkeltés nem igazán azok a tevékenységek, amelyekről a "becsület, hazaszeretet, család, önfeláldozás, az elesettek segítése" jut az ember eszébe. Bár a család talán, feltéve ha a család alatt azt érted, amit Don Corleone értene.
vvertza 2016.11.27 01:12:11
@Jakab.gipsz: Ezek a tények. A rendőrgyilkos a migránsellenes propaganda miatt fegyverkezett, migránsokat akart ölni. Aztán rendőrt ölt. A legszebb az egészben, hogy házkutatni se mentek volna hozzá, ha nem lett volna a körúti robbantás - amit persze megintcsak nem a migránsok, hanem egy magyar követett el, méghozzá Budapest központjában, a folyamatos terrorvészhelyzet kellős közepén. Még szerencse, hogy az igazi terroristák pont leszarják ezt az országot, inkább bele se gondolok, hogy tőlük, hogy védene meg bárkit vagy bármit a Fidesz kormányzat, ha még az ilyen wannabe terroristákkal se tudnak mit kezdeni.
vvertza 2016.11.27 01:14:40
@Jakab.gipsz: "Magyarországban még az ateisták is keresztények"

Fordítva lesz az...