Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carlbadog

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vonatmagazin A csókos vonat 2019.11.02 06:30:00
Magyarországon nincs nagy hagyománya az emeletes vonatok közlekedtetésének: míg a szomszédos országok legtöbbikének vaspályáin már évtizedek óta mindennapos látványnak számítanak a kétszintes szerelvények, mi megmaradtunk a "földszintes" vonatok használatánál. Az elmúlt évtizedekben ugyan több…..
carlbadog 2019.11.03 09:26:38
@apro_marosan_petergabor: Sorost kifelejtetted! :D
A címben szereplő vendégmarasztaló mondat egy nemolcsó újlipótvárosi kedves kávézóban hagyta el az újonc felszolgálókislány száját. Fokhagymás Rózsi csak pislogott, mint az a bizonyos béka a kocsonyában. Két évtizede törzsvendég (volt) a helyen, eddig kikészítették neki a pultra a kedvencét és a…..
carlbadog 2019.08.10 12:42:22
@csúti csüngőhasú tolvaj: Persze sok mindent ki lehetne találni előélet címén, de most nem erről volt szó, hanem a minimális tisztelet meg nem adásáról.
    Robert Sarah, a 74 éves, guineai származású bíboros Isten vagy a semmi c. könyvéből meglehetősen pontos képet kaphatunk annak kapcsán, hogy hol tart ma a katolikus egyház. A szerző a hívők világában rendkívül ismert és népszerű, érthető módon: intelligens, művelt, egyszerre szenvedélyes és…..
HRDoktor Mérgező negativitás 2019.05.06 07:38:00
Az nem szorul magyarázatra, milyen inspiráló lehet az egész cégre, az összes vele együtt dolgozó munkatársra néhány energikus, derűs, pozitív beállítottságú ember. Azonban ez fordítva is igaz: akár egyetlen negatív kisugárzású munkatárs is mérgező hatással lehet a többiekre, hosszabb távon a cég…..
carlbadog 2019.05.07 08:35:08
@232323: Téged még segédmunkásnak se vennélek fel. Akinek a problémamegoldó- képessége csak a "Rúgjunk ki mindenkit"-ig terjed.
Pár hete láttuk a közösségi vásárlásnak mondott dolog bemutatkozását a Cápák között elnevezésű befektetőkereső műsorban. Már elsőre sem tűnt értelmes üzleti modellnek, nem is támogatta senki, de mivel a műsor miatt sokan letöltötték, ezért utánanéztünk, hogy mi is ez. Két típusú dolgot találtunk, a…..
Napok, de inkább hetek óta motoszkál a fejemben a kérdés: vajon az Egyház miért nem bízik a fiatalokban? Miért nem ad teret a fiataloknak olyan területeken, ahol ők otthonosan mozognak? Miért öreges, fásult és ez által tehetetlen az Egyház például a fiatalok megszólítása/megtartása…..
Valamiben a legjobbnak lenni mindig nagy dicsőség! Igaz ez az emberekre, vállalatokra vagy akár országokra is egyaránt. A vasúti sebességrekordok hajhászása már egyidős a vasúti közlekedéssel, hiszen már az első gőzüzemű vasútvonal megnyitásánál is egy versennyel döntöttek arról, melyik gyártó…..
carlbadog 2019.03.30 08:24:45
@fofilozofus: Amíg egy állami vállalatot a politikai kreténizmus és az egyéni érdekek irányítanak addig jó ha a "luxus"-nak számító 80 km/h -val zötyögnek. Ez nem kishitűség, hanem realitás.
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
Megvolt a nagy Ikarus 620-as csavargás, ami már az elején több volt, mint amit vártam, hiszen a miskolciak által felújított 620-as mögött ott állt az MB-Travel 630-as kabriója is: Naná, hogy mindenki megbámulta őket - még a téren átvonuló Hummer-alakú-de-teherautó-méretű-extra-stretch-limuzin…..
carlbadog 2018.10.25 20:28:27
Majdnem mindenki tudja már a világon, hogy a Föld bizony gömbölyű, de egy pici, ám nagyon hangos kisebbség megmagyarázhatatlan módon mégis ragaszkodik a lapos Föld elképzeléshez. Nemrégen konferenciát is rendeztek, hogy bemutathassák bizonyítékaikat...
carlbadog 2018.02.19 10:12:52
@Formál de Hidd: Hol állította Darwin azt, hogy a majomtól származik az ember?
Nagy port kavart, óriási felháborodást keltett és sokakat foglalkoztatott az eset, ami október 15 -én, vasárnap este történt egy fővárosi KFC gyorsétteremben, amikor egy biztonsági őr brutálisan megvert egy újságírót, amiért az akadékoskodni merészelt (jogosan) a kiszolgálással kapcsolatban és a…..
carlbadog 2017.10.19 07:26:12
@Mate12345: Ebben nem lennék olyan biztos. A vásárlók könyvének elérhető helyen kell lenni és a hozzáférést nem szabad semmilyen módon gátolni. Ez törvényi előírás. Sok helyen nem látom kirakva, és ha kéred, pofákat vágnak.
Gondolom ti is belefutottatok már abba, hogy a kedvenc pólótokon egyszercsak egy megmagyarázhatatlan lyukat vettetek észre. Ugyan sokan már dobnák is ki a ruhaneműt, azonban van egy tuti technika arra, hogy még sokáig használhasd a kedvenc felsődet. Ugyan a stoppoláshoz elengedhetetlen…..
Lázár János miniszter úr a Vásárhely24-nek nyilatkozott az idén meghirdetésre kerülő és jövőre már a kivitelezés fázisába lépő tram-train projektről. A tervek szerint Szeged és Hódmezővásárhely belvárosát tíz percenként közlekedő villamos kötné össze, amely a városok között a MÁV meglévő,…..