Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TimyTH

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tokiohotelmania 8.rész-Hunyadon 2008.07.18 14:58:00
 Bill:– Jó reggelt drágám. Én: – Jó reggelt. Te hogy kerülsz ide? Bill: – Pót kulccsal....emlékszel?adtál 1-et a lakáshoz. Én: –Tényleg. De én még annyira álmos vagyok! Bill: – Ma kirándulni megyünk! Én: – Jaj, ki is ment az eszemből.…..
Csütörtök reggel nagy zúgásra ébredtem. De amikor nagy nehezen feltápászkodtam, láttam, hogy ez csak a telcsim.             Én: – Halló.             Ema: – Szia.…..
              Reggel             Gyorsan felöltöztem, kisminkeltem magam és szaladtam is a hotelbe.             A folyosón…..
tokiohotelmania 5.rész - Szerelem 2008.05.21 15:20:00
Elmentünk a Mc-ibe.   Tom: – Te mit kérsz? Én: – Rendelj v-mit, én kimegyek a mosdóba. Bill: – Plz rendeltek nekem is? Én is ki kell menjek....Hív a természet........ Georg: – Ok.   A mosdó előtt:   Bill: – Timi, várj. Én: –…..
  Egy kis idő múlva:   Én: – Várj egy picit. Cseng a telcsim. Bill: – Ne vedd fel. Én: – Dehogynem. Haló! Ema: – Szia. Gyere a Polus Centerbe! Ma van a tehetségverseny! És a srácok is jönnek. Én: – Ezt ki mondta? Ema: – Hát Tom.…..
            Bill:– David, itt vagyunk!(sajnos)             Tom: – Hahó! David!             David: –Nahát! Most kell jönni?…..
  Egy kis idő múlva.                         Vivi: – Csajok, én egészen elfáradtam már. Még sok van hazáig?…..
                    Tom: – Nagyon szeretlek. Én:– Én is nagyon szeretlek.             És megcsókoltam, amikor ijedtemben leestem az ágyból, mert…..
tokiohotelmania Előszónak...... 2008.05.19 13:24:00
    Hello!     Én Timi vagyok, Romániában lakom,16 éves vagyok a story-ban.  Egyenes, barna hajam van, zöldesbarna a szemem, nagyon szeretem a rock-ot és a Tokio Hotelt. Éppen a három hónapos vakációmra készülődöm.   Ema Smith: a legjobb…..