Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flydomi

0 bejegyzést írt és 623 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A barátnő későn vette észre, hogy valójában nem ismeri a pasiját, a rózsaszín köd eloszlása után pedig megerősítést nyert abban is, hogy túl korán kerültek ágyba, az ismerkedési szakasz pedig így kimaradt.                                  Ha esetleg nem tudtad: a Csajok…..
Sokkolja a brit háztartásokat a hirtelen megnövekvő energiaszámla. Az ok a világpiaci árakban keresendő...
flydomi 2022.02.06 21:37:40
@Nancsibacsi:
marmint az elektromos aram?
flydomi 2022.02.07 10:24:56
@Nancsibacsi:
szoval az elektromos aramot a britek a gazbol allitjak elo........
2009-ben, bár az a Parlamentben azt ígérték, hogy Magyarországot nem fogja érinteni, de keményen hatott a gazdasági válság. Az építőiparban - ahol a cégem dolgozott - a bankok kivonultak a kivitelezői és a vásárlói oldal finanszírozásából, a beruházók sorra dobták be a gyeplőt, sok-sok…..
flydomi 2022.01.28 10:49:35
@Ekrü:

Ebben biztos vagy? :))
Vagy csak ugy irod.....:)
De ha nagyob bele akarsz menni,akkor ird le azt is,hogy a celkeresztben a feher kereszteny kelet eus volt,akiket hibaztattak mindenert. :)
Az angolok koszonik,ok jol el vannak inkabb az afrikai,azsiai es arab migrikel,akiket szivesebben fogadnak be,mint a kulturalt-civilizalt kelet europaiakat. .))
Ilyen szep az illiberalizmus. :D
flydomi 2022.01.28 10:52:18
@kvp:
En azert koteleznek mindenkit DNS tesztre. :))
Utanna lehetne diskuralni arrol,amit irtal. :D
Sajnos azt, hogy mi lesz, én sem tudom. Viszont azt leírom, hogy a vérzivataros, 20-30%-os esések ellenére miért bízom (egyes) kriptók hosszú távú emelkedésében jobban, mint a hagyományos pénzek vásárlóerejében. ..
flydomi 2022.01.23 12:38:23
@Timby:

Egyet ertek veled.
Ez a coin baromsag hasonlo,mint a piramis jatek.
Raadasul itt is csak a nagy halak azok,akik sok penzt le tudnak gombolni a tobbszazmillio "loser-poor" hithu coin maganszemelyrol.
Hasonlo,mint a tozsde.Atqras az egesz.
Itt annyi a kulonbseg,h aa befektetett eszkozod megterulhet es talan a befektetett energia is.De,hogy tobb tizmilliot kisajtolj belole.........max akkor,ha ennyiert be is fektetsz.
Csakhat a sok megvezetett birka az marad egybites. :))
Ez a banyaszat sok sok evtizedig velunk lesz.Sok gyarto erdeke is,h fennmaradjon. :)
A kartelezes szep dolog. :DD
Ahogy 2018-ban, 2022-ben is hosszú sorbanállás várja a voksolókat, akik közül sokaknak kell száz kilométereket utazni...
flydomi 2022.01.18 22:52:38
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Lenyeg az,h ismet,ahogy szoktad,bexoptad a hazugsagaidal es a nagy nemzet szocialista(a'la fasiszta) hozzaallasodal.
További hatósági intézkedésekkel...
flydomi 2022.01.14 20:13:50
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Jon lassan a kvota jegy,ahogy Kisz titkarod akarja,a Karpatok Geniusza II.
Lukaseggoval mi bvan?Nagy haver,igaz? :))
Orulok,hogy par tizezer migrit lengyel haverjaitoknak szalitott. :DD
A római türannoszok gyenge kezdők a Marxizmus árnyékában feltűnt évtizedekig uralkodó, vérgőzös figurák mellett...
flydomi 2022.01.13 18:16:04
@Ehetetlen Odó:

Hitlere gondolsz?
Mert o szintugy az illiberalis almok fenegyereke volt.
flydomi 2022.01.13 19:45:12
@Andriska07:

--- Azért a másik verzió is simán elképzelhető, nem is zárják ki egymást.

Az biztos,hogy az elmult 12 evben jo munkat vegzet a kormany ilyen teren.Tipikus Hitleri megoldasok tomkelege,amit a egy bites elhisz,mert igenyt tart ra.
A később gigantikus méretűvé terebélyesedő Náci Párt a kezdetben egy volt csupán azon apró müncheni asztaltársaságok közül, amelyik kereste a kiutat az I. világháború utáni zűrzavaros időkben...
flydomi 2022.01.12 21:24:25
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Orulsz,hogy O1G peldakepe Hitler?
Detto,mind a ketto elmebajos,szajrangatos,mukereszteny kevert faju sopredek.Ahogy te is,bulgariaban.
flydomi 2022.01.13 13:22:20
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Sajna apad,a vezired az,ahogy peldakepei,hitler es sztalin.
aezeket te kimondottan imadod,kepes vagy meg a kis csaladodat is felaldozni ertuk.
Dehat egy egybites ezt akarja,mert erre van igenye.
A Németországot 16 éven keresztül irányító Merkelről sokan tudják, hogy az NDK-ban nőtt fel, ám születésének körülményei már kevésbé közismertek...
flydomi 2022.01.12 21:41:06
@CSOKKI MÁLNA:
mondanam,h ember.....de egy ilyen fanatikus mukereszteny hivo nem erdemli meg. :))
A fel fidess komcsi,ahogy a gyuloletkelto kevert faju arja mukereszteny orban,kover,bayor,es a tobbi szenny. :))
Szomorú hír a kávéimádóknak, hogy az egyik közkedvelt márka kivonul Magyarországról, 2021. július 23-án az összes Costa Coffee bezárta kapuját...
flydomi 2021.07.26 14:57:22
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Ha mar egy illibant vallakozast is eluldoz zorban es hu arja faju csapata,akkor ott mar kezd valami gubanc lenni a NERben.(naci elmebetegek rendszere)
Amikor euroszkepticizmusról és EU-ellenességről hallunk, akkor hajlamosak vagyunk ösztönösen a kelet-közép-európai tagállamokra gondolni. Az unió kritizálása és a kilépés lehetősége azonban nem csak a magyar és a lengyel politikában aktuális téma. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy a szövetség…..
Kevéssé hangsúlyozott téma, de Európa a két világháború között a legkevésbé sem hasonlított egy demokratikus többségű kontinensre. Ami az egyes országokra jellemző politikai berendezkedéseket illeti, 4 típus volt jellemző: totális diktatúra, tekintélyuralmi rendszer, korlátozott parlamentarizmus és…..
Manapság, ha nem is rutinszerűen, de szinte futószalagon fedeznek fel más csillagok körül keringő bolygókat. A cikk írásakor több mint 4400 hivatalosan elismert exobolygóról van tudomásunk, és további sok száz jelölt vár megerősítésre. Ez a magas szám főként a már nyugdíjba vonult Kepler-űrtávcsőnek…..
flydomi 2021.02.20 14:10:52
@korxi: --Az Alfa Centauri távolsága azért jól rámutat arra, miért lesz csekély esély egy közvetlen csillag-csillag ütközésre, amikor az Androméda és a Tejútrendszer összeütközik/összeolvad majd.

Ez meresz kijelentes.
Idaig nem volt megfigyelheto ket galaxis utkozese,igy annak "kimenetele" is csak tippeles a szimulaciok hasznalataval.Azert a gravitacio nagy ur,igy a csillagokat sem fogja kimelni,annak ellenere,hogy szamuk "elenyeszo".A "tavolsag" csak szamunkra nagy.Ket galaxis utkozes eseteben meg "kicsi" lehet.
flydomi 2021.02.20 18:08:25
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Egy beteg elmehaborodott illibantol,aki a fasiszta nacista eszmeiert van oda,mit varsz el? :)
Január elsejével véget ért az átmeneti időszak, így az Egyesült Királyság minden szempontból távozott az Európai Unióból. Változnak a munkavállalás feltételei is, lássuk, melyek a legfontosabb tudnivalók!..
Brüsszel után a brit parlament, majd II. Erzsébet is jóváhagyta a kiizzadott megállapodást. 47 éves korszak zárul le...
flydomi 2021.01.01 17:52:22
@odamondó:

Azert azt tudni kell,hogy az EU-nak ketoldalu kereskedelmi egyezmenye van Torokorszagal. :)) Es tobb,mint 70 orszaggal. :)

Vagyis ez azt jelenti,hogy az UK ezeket az orszagokat-mikor meg EUs tag volt-rerollozta,regi EUs szerzodes helyebe a sajat UK szerzodese lepett,mivel kilepett az uniobol. :))
Semmi uj a nap alatt. :))
flydomi 2021.01.01 21:06:18
@nincs1agy:

Ahogy a nagy Brit Birodalomba :DD
Mellesleg a Sorosista EU nem fog megszuni. :))
A nyomorultak kiesnek belole,a nagy illibant fasisztak,oszt ennyike. :))
Nemhiaba akarjak a "Rebootot" sokan.
Lasd:EU.2.0 vagy a Hollad ficko otlete. :DD
A hivatalos adatok szerint több mint 600 ezer külföldi állampolgár él Dániában, ám nem mindenki tud maradni is, aki szeretne. Sokan arról panaszodnak, hogy az elmúlt években egyre erősebb a bizonytalanság és egyre nehezebb elhelyezkedni az országban. Ezért aztán elmennek, noha szívük szerint…..
    Miután Szájer „nem csak lepedőakrobata” József megcsinálta az ellenzék kaján hetét, ideje visszatérni a Demeter Szilárd és a Deutsch Tamás nevű bunkókhoz. Ugyanis nem Szájer tragikomikus szercipelő szertelensége az a titkos féreg, ami ma naponta rágja le a szürkeállományt a magyarokról, hanem…..
flydomi 2020.12.05 18:02:00
@Etniez:
oros nem a muszlim menekülteket/migránsokat támogatja, hanem az összeset.
Az afrikaiak többsége pl keresztény.

Neki van egy ideája, a kevert társadalom, Európai Egyesült Államok.

Ennyi. Nem kívánja senki halálát, sem népek lecserélését, ezek olyan idióta gondolatok, hogy képtelenség titeket komolyan venni.

Én most ezt leírtam, nem is fárasztom magam tovább ebben a témában

Szoval ez a magyar Kipcsak arja faj szintiszta arja,ahogy Hitler. :)
Sose keveredett evszazadokon at,mikor elindult Kipcsak-isztanbol,mikozben az Ural hegyseg labaihoz erve megpihent,minek kovetkezmenye az,hogy Finn testveriseguek lettunk,es aztan elerve eme szent foldre,Karpatok medencejeben,letelepedve elkezdtunk gyarapodni jo kereszteny modra,mikozben arja verunk velunk volt. :D
Termeszetesen a tatar jarast meguszva,kiralyunk a nagy arja magyar faj kihalasatol tartva,behivta a szlav-nemet kisebbseget orszagunkba,hogy szolgaljanak minket. :))
Aztan jot a torok is,ahol szintugy tulelte eme Kipcsak vagy Ural labaitol jott magyar arja faj a tulelhetetlent. :D

Mikor csinaltok DNS tesztet illibant fasisztaim? :D
Feltek,mi? :DD
Még van esélye arra, hogy megnyerje a Brüsszel elleni következő csatáját, de az már egészen bizonyos, hogy minden hitelét felélte Orbán Viktor az európai politikai közösségen belül. Kicsinyes bosszúja azokkal szemben, akik számon akarják kérni rajta az EU alapértékeinek tiszteletben tartását arra…..
flydomi 2020.11.29 19:55:21
@ulpius66:

Brusszel=27 tagallam. :))

Mikor Soros,meg Brusszelezes van elmerottyant sorosista penzen tanult orbanctol es a fideSStol,akkor eppensegel sajat magat kopi szembe a csuti es nacista fasiszta fideSS csapata. :DD
A magyar és a lengyel költségvetési vétó után hirtelen fenyegető közelségbe került ennek a két országnak a kiebrudalása az EU-ból, ami sokmillió magyar és lengyel ember számára elkeserítő fejlemény. Sokan még mindig a homokba dugják a fejüket, azt állítva, hogy ez nem fordulhat elő, de sajnos nagyon…..
Nevezzük nevén a dolgot: az a konfliktus, amibe Magyarország és Lengyelország keveredett a többi európai uniós partnerrel, valóban politikai természetű. Azaz, nem túlzóak azok a kifakadások, amelyek felpanaszolják, hogy itt most voltaképpen egy politikai jellegű vita és elvárás fogalmazódik meg,…..
flydomi 2020.11.18 17:32:37
@Ekrü: De,értem mi a problémátok.Ha ezt most Orbán végigviszi gyakorlatilag elbúcsúzhattok a 2022-es viszonylag jó szerepléstől mert borítékolható lesz az újabb 2/3.

Annyira nem erdekel az,hogy 30 eve semmi valtozas nincs arja magyar kevert foldon. :DD
Ez a sivalkodas reszedrol ongol. :))
Kit erdekel a 49%-os ketharmad?Sot.Orulnek neki,ha 100% lenne a fideSSnek. :)
Mert ekkora fekaliat,amibe vezerelte magat es narancsos hiveit az orszagal egyutt elmerottyant orbanc az elmult 2-3 evben,erdemtelen lenne atvenni tole a kormanyzast. :))
Nincs semmi a xanaxosnak. :) Ennyi volt. :)
Ez a veto mar csak egy kenyszeredett cselekves tole.
Paradox modon o teszi egysegese az uniot minden egyes arulo lepesevel. :))
Ebbol huxit lesz,es eljon a beigert Kaanan nektek,amit akartatok. :))
Sok sikert hozza. :)
flydomi 2020.11.18 17:44:55
@Galerida: En orulok annak,hogy 30 eve ugyanaz a xar van otthon. :))
Egyik kutya,masik eb. :))
A nagy arja nemzet mindig xop.eleg a tortenelmet megnezni.Most orbanc xopatja nepet bosegesen. :)) Elotte Gyurcsany haverja. :)
ez van narancsos sivalkodok.ez ellen mar nem tudtok mit tenni. :))
Rokaffy Farkas Vétó a vétónak 2020.11.16 19:32:05
  Olyan esemény történt ma, ami ebben a formában példa nélküli; két uniós tagállam is megvétózta az Európai Uniói 7 éves költségvetését. Magyarország és Lengyelország élt azon szuverén jogával, hogy ne fogadja el ezt az elkövetkezendő időszakot kontinentálisan meghatározó büdzsé tervezetet benne a…..
Az igazi Star Wars fanok és Csillagok háborúja mániásak (vagyis a komplett 2,3, 10 és 11 rajongói csoport) elfogadja azt a tényt, hogy a franchise egy olyan világot teremtett, mely meseszerű és amelyben nem érdemes belekötni a realitások hiányába. Ugyanakkor érdekes végiggondolni, hogy mi az az 5…..
Hetek óta változó idegességgel olvasom azoknak az idiótáknak a kommentjeit, akik teljesen random cikkek alatt fröcsögnek a meccsrejáró emberekre, és azt követelték, hogy vegyék el az emberek szórakozását. Most végre örülhetnek, szar lesz nekünk is. ..