Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flydomi

0 bejegyzést írt és 619 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorú hír a kávéimádóknak, hogy az egyik közkedvelt márka kivonul Magyarországról, 2021. július 23-án az összes Costa Coffee bezárta kapuját...
flydomi 2021.07.26 14:57:22
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Ha mar egy illibant vallakozast is eluldoz zorban es hu arja faju csapata,akkor ott mar kezd valami gubanc lenni a NERben.(naci elmebetegek rendszere)
Amikor euroszkepticizmusról és EU-ellenességről hallunk, akkor hajlamosak vagyunk ösztönösen a kelet-közép-európai tagállamokra gondolni. Az unió kritizálása és a kilépés lehetősége azonban nem csak a magyar és a lengyel politikában aktuális téma. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy a szövetség…..
Kevéssé hangsúlyozott téma, de Európa a két világháború között a legkevésbé sem hasonlított egy demokratikus többségű kontinensre. Ami az egyes országokra jellemző politikai berendezkedéseket illeti, 4 típus volt jellemző: totális diktatúra, tekintélyuralmi rendszer, korlátozott parlamentarizmus és…..
Manapság, ha nem is rutinszerűen, de szinte futószalagon fedeznek fel más csillagok körül keringő bolygókat. A cikk írásakor több mint 4400 hivatalosan elismert exobolygóról van tudomásunk, és további sok száz jelölt vár megerősítésre. Ez a magas szám főként a már nyugdíjba vonult Kepler-űrtávcsőnek…..
flydomi 2021.02.20 14:10:52
@korxi: --Az Alfa Centauri távolsága azért jól rámutat arra, miért lesz csekély esély egy közvetlen csillag-csillag ütközésre, amikor az Androméda és a Tejútrendszer összeütközik/összeolvad majd.

Ez meresz kijelentes.
Idaig nem volt megfigyelheto ket galaxis utkozese,igy annak "kimenetele" is csak tippeles a szimulaciok hasznalataval.Azert a gravitacio nagy ur,igy a csillagokat sem fogja kimelni,annak ellenere,hogy szamuk "elenyeszo".A "tavolsag" csak szamunkra nagy.Ket galaxis utkozes eseteben meg "kicsi" lehet.
flydomi 2021.02.20 18:08:25
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Egy beteg elmehaborodott illibantol,aki a fasiszta nacista eszmeiert van oda,mit varsz el? :)
Január elsejével véget ért az átmeneti időszak, így az Egyesült Királyság minden szempontból távozott az Európai Unióból. Változnak a munkavállalás feltételei is, lássuk, melyek a legfontosabb tudnivalók!..
Brüsszel után a brit parlament, majd II. Erzsébet is jóváhagyta a kiizzadott megállapodást. 47 éves korszak zárul le...
flydomi 2021.01.01 17:52:22
@odamondó:

Azert azt tudni kell,hogy az EU-nak ketoldalu kereskedelmi egyezmenye van Torokorszagal. :)) Es tobb,mint 70 orszaggal. :)

Vagyis ez azt jelenti,hogy az UK ezeket az orszagokat-mikor meg EUs tag volt-rerollozta,regi EUs szerzodes helyebe a sajat UK szerzodese lepett,mivel kilepett az uniobol. :))
Semmi uj a nap alatt. :))
flydomi 2021.01.01 21:06:18
@nincs1agy:

Ahogy a nagy Brit Birodalomba :DD
Mellesleg a Sorosista EU nem fog megszuni. :))
A nyomorultak kiesnek belole,a nagy illibant fasisztak,oszt ennyike. :))
Nemhiaba akarjak a "Rebootot" sokan.
Lasd:EU.2.0 vagy a Hollad ficko otlete. :DD
A hivatalos adatok szerint több mint 600 ezer külföldi állampolgár él Dániában, ám nem mindenki tud maradni is, aki szeretne. Sokan arról panaszodnak, hogy az elmúlt években egyre erősebb a bizonytalanság és egyre nehezebb elhelyezkedni az országban. Ezért aztán elmennek, noha szívük szerint…..
    Miután Szájer „nem csak lepedőakrobata” József megcsinálta az ellenzék kaján hetét, ideje visszatérni a Demeter Szilárd és a Deutsch Tamás nevű bunkókhoz. Ugyanis nem Szájer tragikomikus szercipelő szertelensége az a titkos féreg, ami ma naponta rágja le a szürkeállományt a magyarokról, hanem…..
flydomi 2020.12.05 18:02:00
@Etniez:
oros nem a muszlim menekülteket/migránsokat támogatja, hanem az összeset.
Az afrikaiak többsége pl keresztény.

Neki van egy ideája, a kevert társadalom, Európai Egyesült Államok.

Ennyi. Nem kívánja senki halálát, sem népek lecserélését, ezek olyan idióta gondolatok, hogy képtelenség titeket komolyan venni.

Én most ezt leírtam, nem is fárasztom magam tovább ebben a témában

Szoval ez a magyar Kipcsak arja faj szintiszta arja,ahogy Hitler. :)
Sose keveredett evszazadokon at,mikor elindult Kipcsak-isztanbol,mikozben az Ural hegyseg labaihoz erve megpihent,minek kovetkezmenye az,hogy Finn testveriseguek lettunk,es aztan elerve eme szent foldre,Karpatok medencejeben,letelepedve elkezdtunk gyarapodni jo kereszteny modra,mikozben arja verunk velunk volt. :D
Termeszetesen a tatar jarast meguszva,kiralyunk a nagy arja magyar faj kihalasatol tartva,behivta a szlav-nemet kisebbseget orszagunkba,hogy szolgaljanak minket. :))
Aztan jot a torok is,ahol szintugy tulelte eme Kipcsak vagy Ural labaitol jott magyar arja faj a tulelhetetlent. :D

Mikor csinaltok DNS tesztet illibant fasisztaim? :D
Feltek,mi? :DD
Még van esélye arra, hogy megnyerje a Brüsszel elleni következő csatáját, de az már egészen bizonyos, hogy minden hitelét felélte Orbán Viktor az európai politikai közösségen belül. Kicsinyes bosszúja azokkal szemben, akik számon akarják kérni rajta az EU alapértékeinek tiszteletben tartását arra…..
flydomi 2020.11.29 19:55:21
@ulpius66:

Brusszel=27 tagallam. :))

Mikor Soros,meg Brusszelezes van elmerottyant sorosista penzen tanult orbanctol es a fideSStol,akkor eppensegel sajat magat kopi szembe a csuti es nacista fasiszta fideSS csapata. :DD
A magyar és a lengyel költségvetési vétó után hirtelen fenyegető közelségbe került ennek a két országnak a kiebrudalása az EU-ból, ami sokmillió magyar és lengyel ember számára elkeserítő fejlemény. Sokan még mindig a homokba dugják a fejüket, azt állítva, hogy ez nem fordulhat elő, de sajnos nagyon…..
Nevezzük nevén a dolgot: az a konfliktus, amibe Magyarország és Lengyelország keveredett a többi európai uniós partnerrel, valóban politikai természetű. Azaz, nem túlzóak azok a kifakadások, amelyek felpanaszolják, hogy itt most voltaképpen egy politikai jellegű vita és elvárás fogalmazódik meg,…..
flydomi 2020.11.18 17:32:37
@Ekrü: De,értem mi a problémátok.Ha ezt most Orbán végigviszi gyakorlatilag elbúcsúzhattok a 2022-es viszonylag jó szerepléstől mert borítékolható lesz az újabb 2/3.

Annyira nem erdekel az,hogy 30 eve semmi valtozas nincs arja magyar kevert foldon. :DD
Ez a sivalkodas reszedrol ongol. :))
Kit erdekel a 49%-os ketharmad?Sot.Orulnek neki,ha 100% lenne a fideSSnek. :)
Mert ekkora fekaliat,amibe vezerelte magat es narancsos hiveit az orszagal egyutt elmerottyant orbanc az elmult 2-3 evben,erdemtelen lenne atvenni tole a kormanyzast. :))
Nincs semmi a xanaxosnak. :) Ennyi volt. :)
Ez a veto mar csak egy kenyszeredett cselekves tole.
Paradox modon o teszi egysegese az uniot minden egyes arulo lepesevel. :))
Ebbol huxit lesz,es eljon a beigert Kaanan nektek,amit akartatok. :))
Sok sikert hozza. :)
flydomi 2020.11.18 17:44:55
@Galerida: En orulok annak,hogy 30 eve ugyanaz a xar van otthon. :))
Egyik kutya,masik eb. :))
A nagy arja nemzet mindig xop.eleg a tortenelmet megnezni.Most orbanc xopatja nepet bosegesen. :)) Elotte Gyurcsany haverja. :)
ez van narancsos sivalkodok.ez ellen mar nem tudtok mit tenni. :))
Rokaffy Farkas Vétó a vétónak 2020.11.16 19:32:05
  Olyan esemény történt ma, ami ebben a formában példa nélküli; két uniós tagállam is megvétózta az Európai Uniói 7 éves költségvetését. Magyarország és Lengyelország élt azon szuverén jogával, hogy ne fogadja el ezt az elkövetkezendő időszakot kontinentálisan meghatározó büdzsé tervezetet benne a…..
Az igazi Star Wars fanok és Csillagok háborúja mániásak (vagyis a komplett 2,3, 10 és 11 rajongói csoport) elfogadja azt a tényt, hogy a franchise egy olyan világot teremtett, mely meseszerű és amelyben nem érdemes belekötni a realitások hiányába. Ugyanakkor érdekes végiggondolni, hogy mi az az 5…..
Hetek óta változó idegességgel olvasom azoknak az idiótáknak a kommentjeit, akik teljesen random cikkek alatt fröcsögnek a meccsrejáró emberekre, és azt követelték, hogy vegyék el az emberek szórakozását. Most végre örülhetnek, szar lesz nekünk is. ..
Hazánk államformája bár hivatalosan demokrácia, azonban egyre kevesebb jel utal arra, hogy ezt a mindenkori hatalom tudomásul veszi. Kicsit az az ember érzése, hogy ebből a fogalomból úgy próbál csúfot űzni, ahogy csak tud...
A járvány árnyékában ismét felbukkant a no-deal Brexit réme. Kevesebb mint 2,5 hónapja maradt Londonnak a megállapodásra...
A cél az intézkedések egyszerűsítése, amellyel szabályozzák a mindennapi életet helyi szinten Anglia területén...
flydomi 2020.10.14 09:06:05
@ludomik:
nem Angliat ,Nemtorszagot ,Magyaorszagot ,kellene lezarni ,hanem, a rohadek Kinat,,,ahonnan elindult,,,,De athelyeztuk a termelest oda ,a kurva profit erdekeben,a vodortol,az I phonig ,minden ott keszul,,,gazdagga ,esveszelyesse tettuk,,oket,,,,,

Ezt nevezik a "Veg kezdetenek"...........
Tudni lehet, hogy összesen 21 millió Bitcoin kerülhet forgalomba. Ebből már csak 2,5 millió nincs kibányászva.  A ChartBTC tweetelte, hogy a Bitcoinhálózat már meghaladta a 18,5 millió kibányászott BTC-t. Ez azt jelenti, már nincs éppen 2,5 millió kibányászásra váró coin. Ez a teljes BTC-k…..
flydomi 2020.10.01 17:23:52
Vannak olyanok, akik szerint ez rendben van. Vannak olyanok, akik szerint ezzel felesleges foglalkozni...
Annyira sokkoló napokon mentünk keresztül, hogy akár egy kitalált történet is lehetne. Bár az lenne.....
flydomi 2020.09.25 17:58:29
@desw: ahogy irod,nagy butasagot kerdeztel...........
Az elmúlt napokban, hetekben felgyorsultak az események, bevezették a határzárat, a "majdnem saturól" kiderült, hogy bizony a fémpofák szorosan összezártak, majd egyből el is kezdek résnyire nyílni, elindult a személyes találkozáson alapuló oktatás és sajnos bizony elindult a járványgörbe is…..
A közelmúltban jelent meg Mike Shellenberger új könyve: Apocalypse Never, magyarul: Soha el nem jövő világvége. Miért ártalmas a környezetvédelmi alarmizmus mindannyiunk számára alcímmel. A neves aktivista azzal döbbentette meg a zöld társadalmat, hogy bocsánatot kért a nevükben is a klímaváltozás…..
Az emberiségnek csupán pillanatok jutnak a Föld teljes történetében, ám ez a rövidke idő bőven elég volt ahhoz, hogy fajunk fenekestől forgassa fel a világot. Azt a bolygót, amelynek élet- és élhetőképességén saját túlélése is múlik. Azt a planétát, amelynek kétes hírnevű globális formálójaként…..
flydomi 2020.09.01 01:52:46
@kiskutyauto:

Sajnos a velemenyed helytallo.
De a termeszet okos volt.Egyszer Einstein is elmondta.A fold vegul is egy "bortonbolygo" az emberisegnek nevezet szarkupacnak,ami vegul is egy vegbel mellektermek az evolucionak.
Azert gondoskodot arrol az Univerzum,hogy ezt a bolygot ez a tragyadombi egysejtu xardarab ne tudja elhagyni,igy mas bolygok kolonizacioa lehetetlen.Igy nem tud pusztitani az Univerzum mas szegleteben.