Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiká Zoltán

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új nemzeti konzultáció kérdéseihez A Magyar Idők (ugyan, ki más?) "megismerte" az összesen hét pontból álló konzultációs ív kérdéseit (bocsánat: pontjait); elolvashatjátok ti is. Az újság(?) az alábbi felvezetőt vélte alkalmasnak ehhez a fontos hírhez: "A korábbi nemzeti konzultációktól eltérően…..
Fiká Zoltán 2017.10.08 17:36:02
@kutyás majmok népe: Komolyan az az érved, hogy "de a magyarok is erőszakolnak?" Az nyilván nem zavar, hogy nem annyit és nem úgy, azt viszont komolyan nem értem, hogy ebből hogyan következik az, hogy befogadjunk pár százezer 80IQ-jú arabot meg négert, (akiknél ez kb. népszokás, mert a nem iszlám vallásút nem tekintik embernek, így a lányaik és feleségeik szabad prédának minősülnek), hadd legyen minél több erőszak, gyilkosság és terrorizmus?
Te ostoba kretén.
  Minden alkalommal volt bennem egy belső feszültség, amikor a Mária utcába mentem. Akkor is, amikor csak a vért vették le s különösen akkor, amikor vissza kellett menni az eredményért.  Mindig úgy éltem meg, mint egy kötelező dolgot, amin túl kell esni, mély levegőt venni, és utána kimenni onnan,…..
Fiká Zoltán 2017.10.01 13:35:28
@tomfree: legvalószínűbb forgatókönyvek:
1. homokos
2. drogos
Még csak 2017 augusztusát írjuk, de már szinte teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy a 2014-es összefogáshoz hasonlóan, még csak alakulófélben levő baloldali csoportosulás nem fog sikerülni. Nehéz véleményt mondani valami olyanról, ami hivatalos formában még meg sem alakult, de részeinek…..
Fiká Zoltán 2017.08.12 15:28:09
@Pop40: És mindebben mi a pláne a Jobbik számára? Merthogy a baloldal szerint a jófijú Jobbik szépen asszisztálna mindenhez, amit csak ők akarnak, utána pedig lehetőleg minél feltűnésmentesen legyen szíves eltűnni a süllyesztőben és csendben kimúlni, miközben az átszabott választási rendszerben a baloldal hatalomra kerül. Egy bibi van a dologban, hogy a Jobbik is hatalomra szeretne kerülni, és esze ágában sem lesz szép csendesen végignézni, hogy a baloldal a segítségükkel megdönti Orbánt, majd amikor már nincs szükség rájuk, szépen átlépjen felettük. Márpedig a baloldalpusztán ebben érdekelt, ami a Jobbikot illeti, tehát ez nem egy win-win szituáció a Jobbik számára. A kérdés tehát, hogy mit tud ajánlani a baloldal a Jobbiknak? Mert a Jobbik hatalmat akar. Hajlandó a baloldal megfizetni a Jobbik segítségének árát? Nem, eszük ágában sincs, a baloldalnak csak mint hasznos idiótákra, eldobható eszközre lenne szüksége a Jobbik szavazókra, akiktől azon nyomban megszabadulnának, amint lejárt a hasznosságuk, azaz Orbán megbuktatása után azonnal.

Vonjunk le a következtetést: a baloldal semmit tud és nem is hajlandó ajánlani a Jobbik számára Orbán megbuktatásáért cserébe, ez pedig kevés, ennek ellenére irreális módon elvárnák tőlük, hogy áldozzák fel magukat a nemes ügy érdekében. Csakhogy a Jobbik nem hülye. Nem fognak soha belemenni olyan alkuba, amiből semmit nem nyerhetnek.
Ugye ismerős: „engem nem érdekel, mit csinálnak, de azt a négy fal között csinálják”.  A történet röviden a következő:  A hatvanas évek végéig a liberális USÁban (is) rendszeres volt, hogy a meleg klubokat a rendőrség razziákkal zaklatta, - pedig ott négy fal között szórakoztak a melegek,…..
Szándékosan kicsit másként fogalmaztam meg a címet, mint az eredeti orwelli idézet, mert véleményem szerint a gyermek születése után járó különböző juttatások nem tekinthetők kevesek kiváltságának, hanem minden adófizetőt megilletnek. Ami elméletben működik, a gyakorlatban sajnos nem mindig valósul…..
Fiká Zoltán 2017.07.09 14:26:27
@fénycsepp: Mi van?! Valamilyen nővel kell, hogy genetikailag rokonságban legyen a gyerek, még ha nem is feltétlenül azzal, aki szülte (mert idegen petesejtet ültettek be például) hisz a kromoszómái felét az anyjától örökli. Egy petesejtből és hímivarsejtból születik az embrió, nem két hímivarsejtből, 7-8. osztály, biológia.
Emlékszem már tizenéves koromban furcsán néztem a politikai vitákra. Volt szó kommunizmusról, és nácizmusról. Kádárról és Horthyról, jobboldali polgárságról és baloldali ploretárokról. A két oldal folyton csatározott, és mindenki választott magának egy csapatot, pont mint a fociban. És a csapatot…..
Fiká Zoltán 2017.07.07 22:09:04
Nem csak az a baj a baloldallal, hogy lopott. Ennél jóval több kárt okozott és törvényszerűen okozni is fog megint, ha hatalomra jutna.
6 ok, ami miatt továbbra is csak a Fideszre fogok szavazni:

1. A baloldal (is) lop(ott/ni fog).

2. A baloldal nemcsak lop, hanem gazdaságilag is tönkrebassza az országot, mint ahogy majdnem sikerült is nekik már egyszer az esztelen osztogatással. És megint nem bírnak magukkal (alapjövedelem stb.). A Fidesz ezzel szemben értelmes gazdaságpolitikát folytat, nem cseszi szét idióta osztogatással az államháztartást.

3. Tetszik a Fidesz adópolitikája és az egykulcsos adó. Nem minősítenek gazdagnak csak azért, mert a magyar átlagnál némileg jobban keresek és nem akarják az utolsó bőrt is lehúzni rólam, hogy az ingyenélőknek adják.

4. Tetszik a Fidesz család-és szociálpolitikája. Nem támogatják a megélhetési gyerekszülést, helyette inkább a produktív rétegeket támogatják, akik sok energiát és erőforrást fordítanak a gyerekeikbe, nem a mennyiségre, hanem a minőségre mennek, és rendes adófizető állampolgárokat nevelnek fel.

5. Tetszik a Fidesznek a nemzeti érdeket előtérbe helyező gazdaság, energia-és külpolitikája. A Fidesz visszavett számos elkótyavetyélt létfontosságú vagyont, amint a baloldal külföldi kézbe adott. Paks 2 is abszolút racionális beruházás, szemben a ballibek hagymázas és tudománytalan megújuló energiás téveszméivel.

5. Szívből gyűlölöm a PC-fasizmust, a toleranciadiktatúrát, az elmebeteg feminácikat, a homokos propagandát, a transznemű őrületet, tehát mindazt, amiről a mai modern balliberális oldal szól. Megintcsak egyértelmű a választás, mert ezekkel a Fidesz, még ha óvatosan is , de szemben áll. Ha az összes többi ok nem állna fenn, ezért az egy dolog miatt is megérné a Fideszre szavaznom.

6. A balliberálisok integrálhatatlan, vallási fanatikusokat és potenciális terroristákat akarnak Magyarországra telepíteni. Ez az a szememben nettó hazaárulás, mi, akik 150 évig nyögtünk az iszlám elnyomás és terror alatt, igazán tudhatnánk, hogy az iszlámmal lehetetlen békésen együtt élni, de nem kell mást tenni, elég egy pillantást vetni Nyugat-Európára, hogy milyen sikeres a multikulti, ahol 3. generációs muszlimok állnak terroristának. Ismét egy olyan ok, ami miatt, még ha az összes többi érv nem állna meg, ezért az egyért akkor is rájuk szavaznék.
Ha egy film erős és felkavaró képi világgal rendelkezik, az a filmművészetben is kétélű kardnak számít. Éppen ezért az alkotóknak tudniuk kell, hol a határ merészség és pofátlanság között. A mai filmünkkel a szemetesládánkat fogjuk megetetni, de lehet, hogy ezzel már az Ő gyomra sem fog megbirkózni.…..
Orbáni módszerekkel, a hatalmi ágak szétválasztását nem értve, tesztoszterontól vezérelve nehéz bizalmat keltenie a Momentumnak a demokrata nézetű szavazók körében. A Momentum Mozgalom korábban már utalt arra – akkor az álhírek és külföldi propaganda kapcsán – hogy szeretnék megrendszabályozni a…..
Fiká Zoltán 2017.05.21 18:13:55
@igazi abramovics: Igazi komcsi tempó, amit művelsz, te degenerált. Ne vedd a szádra többet a demokrácia szót, nem érted és nem érdemled meg, hogy használd.
A valamirevaló diktatúrákban nem csak az erőszakszervezetek tartják fenn a hatalmat azzal, hogy bárkit, aki mást mond, gondol vagy egyszerűen csak nem rendszer-kompatibilis, jobb esetben börtönbe zárják, rosszabb esetben még a családját is eltüntetik. Egy valamirevaló diktatúrában nem elégednek meg…..
Fiká Zoltán 2017.05.18 21:58:35
@to:rppapa: Ejnye-ejnye, rasszista uraság, hát szabad ilyet mondani a szegény cigányokra?
Az elmúlt napok tiltakozásainak sajátossága, hogy olyanokat aktivizál, akik eddig apolitikusan viseltettek a közélettel szemben: a fiatalokat és a nőket. Régi nóta - már az SZDSZ pedzegette, amikor még volt - hogy a magyar politikai szférának mennyire jót tenne a nők szélesebb körű bevonása a…..
Fiká Zoltán 2017.04.17 11:09:01
@hidroponi: Tudod, az 50-es évek koncepciós pereinek kötelező fordulata volt a nyilvános bűnmegvallás és bocsánatkérés. Azok az idők elmúltak ugyan, de úgy látszik a te ízlésedhez még mindig passzolnak...
A ballibsi, feminista, Soros pénzelte hazaáruló   Az utóbbi hetekben, napokban fokozott odafigyeléssel szemléltem a politikai eseményeket – és ezek leközlését a különböző oldalú és érdekű médiában. (Mellesleg egy-két megmozdulást volt szerencsém premier plánból is megtekinteni.) Szeretnék tisztán…..
Fiká Zoltán 2017.04.16 21:28:20
Akkor íme pár indok, hogy miért szavazunk a belátható időn belül továbbra is a Fideszre:

1. A magyar balliberális oldal tönkretette a gazdaságot és majdnem Görögország sorsára juttatta az országot a szociális demagógiájával. A Fidesz kézben tartja a gazdaságot és megpróbálja azt a magyar érdekeknek megfelelően fejleszteni, nem kiárusítani az első külföldinek piacként, ahogy a baloldal tette.

2. A magyar baloldal továbbra is ellenségnek tekinti a középosztályt és megsarcolná azt a többkulcsos adóval, ingatlanadóval és mindennel, hogy az inproduktív rétegeknek kedvezzen. A komcsi reflexek még ma is ugyanúgy élnek bennük, lásd Botka. persze mindig azzal jönnek, hogy csak az igazán gazdagokat akarják jobban megadóztatni, de aztán valahogy mégis az ország 50%-át sikerül megsarcolni. Ebből nem kérek, nem azért volt rendszerváltás, hogy megint bevezessük a szocializmust. És hagyjuk azokat a demagóg hazugságokat, hogy aki gazdag, az csakis lophatta, mert tisztességesen nem lehet meggazdagodni Magyarországon. De lehet, kemény munkával sokra lehet vinni, nem mindenki bűnöző, aki sikeres. Ugyanolyan hányingerkeltő ez a politika, mint a kulákozás volt régen.

3. Korrupció. Van, volt, lesz, és? A baloldal is ugyanolyan korrupt volt, az új baloldal is ugyanolyan korrupt lenne. Ennél több kell.

4. EU-ellenesség. Régi balos fantazmagória, hogy az EU jaj de jó nekünk, kár, hogy nem igaz. Az EU nem jótékonysági intézmény. A felvételért és EU-pénzekért cserébe kvázi kiárosítottuk a piacunkat és a képzett munkaerőnket a fejlett nyugati cégeknek, tehát drágán megfizetünk minden úgynevezett előnyért. Németország meghosszabbított munkapadja lettünk, mezőgazdaságunk csak nagyüzemi nyersanyagtermelést folytat, élelmiszeriparunk leépült, és ez pont így jó a nyugatnak. Szó sem volt arról, hogy valaha is felzárkózhatunk életszínvonalban Ausztriához, tettek róla a csatlakozási feltételekkel, hogy soha ne is legyen esélyünk rá. Az meg csak a hab a tortán, hogy a német EU-biztos bevallotta, hogy az EU-támogatások is a német cégek zsebeibe vándorolnak vissza, azért sem lehet szó a megszüntetésükről.

5. Haza, család, férfiak és nők, gyermekek. A balliberális oldal mindegyiket elpusztítással fenyegeti. A feminácik eszelős férfigyűlölő hangulatkeltése folyik folyamatosan a libsi médiából, ami szembefordítja a nőket a férfiakkal, holott nyilvánvaló, hogy a nemek közti harmonikus viszony szükséges egy egészséges kapcsolatok kialakulásához. A melegházasság elfogadásával, ami a liberálisok fő célja, a házasság mint intézmény lényegében elpusztulna, mert onnantól bármilyen csoport követelhetné magának a jogot, hogy az ő viszonyukat is nevezzék házasságnak, jönnének a bigámisták, a többférjűségben hívők, és ha minden házasságnak számít, akkor semmi sem házasság, sikerült a társadalom egyik alapintézményét lerombolni. A III. világbeli, Európával ellenséges kultúrából származók betelepítésével új szavazórétegeket akarnak importálni, az őshonos népességet lecserélni, kiszorítani és a homogén nemzetállamokat szeretnék lerombolni a liberálisok, mindennapjaink részéve emelve a terrorizmust és elvetve egy potenciális iszlamizáció és polgárháború magvait. Az elmebeteg és hazug gender-ideológia oktatásba való beépítésével pedig magát a nemi identitást veszélyeztetik alapjaiban, mentális beteggé nevelve az új generációt. A biológiai nemtől független társadalmi nem mint olyan nyilvánvaló képtelenség, ha egyszer az emberek 99,7%-ánál egybeesik a kettő, a gendertanszékeket mégis ezt a képtelen baromságot oktatják, és elhitetik a szerencsétlen diákokkal, hogy nem számít a biológiai nemük és az objektív realitás, egyedül a szubjektív érezésük határozza meg, hogy melyik nemhez tartoznak. A drágalátos genderidióták hormonterápiára és a kések alá küldenék a gyerekeinket, aztán tehetetlenül tárnák szét a karjaikat, és a gonosz intoleráns társadalomra mutogatnának, amikor mindezen csodálatos terápia ellenére 10 év múlva öngyilkosok lesznek ezek a szerencsétlen, megnyomorított emberek, miután rájöttek, hogy hiába minden, sosem válhatnak igazi nővé vagy férfivá, mert a kromoszómáikat nem tudják átműttetni.

Ennyi indok elég lesz?
Egymást érik a a fővárosi tüntetések, demonstrációk és tiltakozások a CEU ellen folyó kormányzati fellépés kapcsán. Persze az elmúlt években volt már hasonló helyzet: emlékezhetünk az alkotmánymódosítás miatt zajló megmozdulásokra, a netadós ügyre és még néhány egyéb, állóvizet felkavaró esetre.…..
Fiká Zoltán 2017.04.14 13:28:13
@Janossz: Te agyalágyult hülye, tudod te egyáltalán, miről beszélsz? Koncepciós pert a komcsik csináltak, kényszervallatással kiverték a vallomást Rajkékból, előre megírták nekik a beismerő vallomásukat, az egész per egy megrendezett színjáték volt pusztán, ahol a bíró, az ügyész, a tanúk és a vádlott is készen kapott forgatókönyv szerint játszotta a szerepét.

Az, hogy a libsi hülyegyereket, aki azt képzelte, hogy forradalmasdit játszik, és sikeresen megvalósította a Btk. szerinti garázdaságot, amiért törvényes eljárásban, független és pártatlan bíróság előtt, a védelem és jogorvoslat jogának tiszteletben tartása mellett bizonyított tényállásszerű bűnös cselekmény miatt aztán most kapott a pofájába, az kurvára messze van a koncepciós pertől.

Az ítélet pedig teljesen korrekt volt, kb. ennyit érdemelt ez a dolog, legalább a kis buzik megtanulják, ha forradalmároknak képzelik magukat, és baszakodnak a törvénnyel, akkor szopni fognak, nem csak játék és mese az egész.
Sír, mert rájött, hogy ennek vége, de a barátai tartjákNem Pesten történt, amit hallotok, ott ily regényes dolgok nem történnek. * (Szentendrén viszont igen.) A tavasz zsendülése eszembe juttatta azt az estét, mikor Galambék konyhájában zokogtam egy régi március 20-án. (Aznap van Galamb…..
Orbán Viktor nem beszélt Magyarország etnikai viszonyairól, csak a homogenitásról, vagyis a menekültek befogadása ellen – értelmezte (szándékosan félre) főnöke szavait Lázár János. Majd bónuszként bűnözőknek titulálta a közmunkásokat...
Azért, mert a baloldal (= progresszivizmus) egy vágyott állapotból indul ki (kb. szabadság, egyenlőség, testvériség), és ebből bírálja és formálja a valóságot -- ekként pedig nem lehet önkritikus, mert az önmaga feladását jelentené. A progresszivizmus materiális (kommunista) és szimbolikus…..
Fiká Zoltán 2016.11.26 15:57:17
A regresszív baloldal sokkal találóbb kifejezés, mint a konstruktivizmus (=társadalommérnökösködés).
A regresszív baloldal a legkisebb kritikától is halálra rémül, hiszen annyira gyenge eszmei alapokon áll, hogy még a valósággal történő legenyhébb találkozás is összeomlással fenyegeti. Létérdeke tehát, hogy elkerülje a kritikákkal és a valósággal való konfrontációt, innen nézve mindjárt értelmet nyer, hogy miért lett cenzúrapárti és miért ontja magából a szabad eszmecserét és szólásszabadságot ellehetetlenítő PC kultúrát, és miért bélyegez gyűlöletbeszédnek minden eltérő véleményt. És ez csak a kezdet, hiszen ott vannak még az orwelli sötétséget árasztó, gyűlölködő és a szabad eszmecsere lehetőségét is kizáró "újbeszél" fogalomgyártás (microaggressions, rape culture, mansplaining, manspreading) amelyekkel gyarmatosítani igyekszik a nyelvi kifejezési formákat, új értelmet tulajdonítva a szavaknak, végső soron pedig nemcsak hogy alapjaiban támadja mindezzel a szólásszabadság jogát, cenzúrát követelve a vele ellentétes véleményen lévők ellen, hanem a magát a gondolatok közlésének, az eszmék cseréjének teret adó nyelvet rombolja le. Ez már nem progresszív baloldal, nem a nemek egyenlőségét hirdető feminizmus, hanem regresszív, 3. generációs habzó szájú férfigyűlölő feminácik és kulturális marxisták elmebeteg dühöngése, amely a felvilágosodás alapelveit számolná fel elvakult, emberellenes, nihilista dogmáktól hajtva.
A regresszív bal demokráciagyilkos fegyvere, az értékrend(vélemény-és identitás)-diktatúra már tiszta erővel dübörög. Már nem elég tolerálni a másságot és a kisebbséget, nem elég legyintve elfogadni a kozmetikázott történelmi tényeket.
Hittel, hörögve, őrjöngve magunkévá kell tenni, szeretni kell. Mert a Nagy Testvér figyel és megbélyegez, kirekeszt, ellehetetlenít, tönkre tesz, felmorzsol és bedarál, ha nem isteníted a másságot, multikulturalizmust, feminizmust vagy az aktuális egyéb agymenésüket.
Eszedbe ne jusson kétségeket megfogalmazni, vagy ellenvéleményt formálni! Csak kérdés nélkül imádd a morális felsőbbrendűség pózát felvevő arrogáns liberális elit értékeit, különben az értékrend-diktatúra eltapos, mint egy férget. Szeretned KELL a másságot, a multikulturalizmus érték, ha a feminizmus megszólal, figyelj és higgy... különben széttaposnak.
Ma veszi kezdetét a "16 Akciónap". Ennek célja, hogy felhívja a figyelmet a nők elleni erőszakra; a világ sok pontján egyidejűleg rendezett kampánysorozat zéró toleranciát hirdet a nők elleni erőszakkal szemben. Szükség is van rá, mert egy felmérés szerint a magyarok többsége nagyon elnéző a…..