Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amenophis

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szerencsétlen 7. kerületi szülő írt levelet, részben az önkormányzatnak, de valójában Angelina Jolie-nak. A Rózsák terén forgatott a stáb tegnap (a színésznőt le is fotóztuk), ezért a biztonságiak megkerültették a háztömböt az óvodába tartó levélíróval és…..
 A kis háromszögfejű macskacicó úgy döntött, hogy ő kinőtte a hálószobánkat, sőt kevés neki a nagyszoba, előszoba, konyha kombó is - tágítaná a teret. Erre persze nem képes, hiszen ő csak egy háromszögfejű kismacska, így aztán folyamatosan kiszökdösik. Ott tartunk…..
A Négy esküvő című új valóságshow-ban menyasszonyok mérik össze magukat négyesével, és akinek az esküvőjét a legkellemesebbnek, leghangulatosabbnak ítélik a többiek, az nyer egy álomnászutat Mauritiusra. A műsor készítői, írja az origo, szerették volna, hogy minél…..
 "Tiszalúci hosszú hétvégés alkoholtúránkon csatlakozott ez a követelőzős fejű macska egy darabon" - írta és küldte DánielKöszönjük!..
Már az Indexben is hőzöngés volt amiatt, hogy a foci vb párhuzamos meccseinek közvetítői bemondják a másik meccs eredményeit, ezért felteszem, hogy másokat is érdekel, miért is teszi ezt az MTV. Alant a köztévé sajtóközleménye, szó szerint. "Amióta a bundázások…..
Vébé- és kánikulakompatíbilis tartalommal lepjük meg az olvasót, miszerint sörözünk. Német és belga tételek, egy kis stílusgyakorlat, bevezetés a minőségi sörözésbe. Túravezető: Nagymarosy András. Az eredmény: több mint kielégítő. Magyarország, ez a felelősség…..
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
f1 Hamilton nyer, ha ott a nője 2010.06.02 14:12:00
Nicole Scherzinger nem jár gyakran F1-re, de az utóbbi három Hamilton-győzelemnél így is jelen volt. Amikor az angol vb-t nyert, szintén. "Amikor jön, úgy néz ki, nyerek. Először 2008-ban jött, Monacóba, tavaly Magyarországra és Szingapúrba, mondhatni a kabalám" - mondta…..
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Az "Ősz pechvogelje" címre eséllyel pályázhat Zsuzsa, aki egy lidérces esti teszkózós konzumroham végeredményeként hivatalosan tolvajnak lett minősítve egy olyan ügyben, amiben a világért sem döntőbíróskodnánk, de amiről annyi minimálisan elmondható, hogy nem…..
Néhány órával ezelőtt azt kértük a válogatottól, ha másképpen nem megy, nyomjuk le izomból a japánokat. Ennél sokkal többet tettek. A sikerhez persze kellett egy lengyel is. De: jobb egy keserédes győzelem, mint egy emelt fővel viselt vereség. Elemző írásunk végén Pat Cortina…..