Regisztráció Blogot indítok
Adatok
capriman.com

32 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kriptovaluta használata világszerte bővült, amit megerősített egy nemrégiben végzett kutatás is. A Statista által végzett felmérés azt mutatja, hogy a bajba jutott országok állampolgárai sokkal jobban kihasználják a decentralizált digitális pénz előnyeit, mint a virágzó országok…..
Sokan álmodoznak róla, hogy mi lett volna, ha 10 évvel ezelőtt, a ma 7-8 ezer dollárt érő Bitcoinból egy dollár centen bevásárolt volna. Ez a hajó már elúszott.  Volt aki megszerezte de kidobta, elfelejtette, az elromlott számítógéppel elvesztette mert játéknak gondolta és nem látta a jövőt. Sajnos…..
A várható nyereséget kétféle módszerrel prognosztizáltam. Az első szerint a Vizionary 3,5 éve tőzsdén lévő Capricoin-jának a teljesítménye alapján. A második szerint pedig 14 véletlenszerűen kiválasztott coin első éves és teljes élettartama alatti átlag teljesítménye alapján számoltam. Persze a…..
A természetben nem ritka, hogy megszázszorozza, ezerszerezi magát egy picinyke magocska. A napraforgó tányérjában több száz, de akár ezer mag is kifejlődhet 100-125 nap alatt. Nincs ez másként a kriptovaluták világában se. Erről szól ez a blogbejegyzés. A OneGram tőzsdei bevezetése előtt kíváncsi…..
Bármely befektetés során a piaci feltételezéseken alapuló körülményeket vizsgáljuk és megkíséreljük a jövőbeni növekedési potenciál előrejelzését. A kriptovaluták között nagyon kevés az eszközalapú pénzérme. Ez azt jelenti, hogy a piacon lévő érmék csak ötletekkel vannak alátámasztva, és ezért magas…..
Egy évvel ezelőtt elindult az első "őshonos" iszlám projekt a OneGram, és egy éven belül "megváltoztatta az iszlám pénzügyek digitális arculatát", ahogy egy muszlim tudós mondta. A OneGram egy hatalmas sikertörténet, és az egész világ figyelmét felkeltette. Forradalmi FINTECH projektként értékeli…..
Az OGC és blokkláncának fejlesztése üzleti szempontú. A gyors kifizetésekre és a kiszámítható visszaigazolásra tervezett OneGramCoin környezetbarát kriptográfiai pénznem, beépített alkalmazkodási funkciókkal, amelyek lehetővé teszik új piacokra meghódítását most és a jövőben is. Így van ez még akkor…..
"A városokat úgy kell megtervezni, hogy maximalizálják a boldogságot. Kezdeményezéseink az egyéni boldogságot befolyásolják azáltal, hogy lehetővé teszik az innovációt a magán- és az állami szektorban." ..
A Vizionary szeptember elején jelentősen kibővítette a portfolióját. Az eddigi Capricoin-CapriPay üzletág mellé felvette az iDealGold likvid arany és a OneGram arany fedezetű kriptovalutát is. Ez utóbbira kizárólagos értékesítési opciót kapott a kibocsátótól, a 2020-as Dubai Expóig. Több…..
 Ez a blogbejegyzés egy világújdonságról, a maga nemében egyedülálló kriptovalutáról a OneGram Coinról ad részletes leírást.  A coin különlegessége, hogy minden érme mögött 1 gramm fizikai arany fedezet áll, tehát az ára nem mehet lejjebb mint egy gramm arany értéke. Ellentétben a jelenlegi…..
Nincsenek szavak a kriptodevizákra, de nem csak azért mert pl. a Bitcoinnak már 1 millió dolláros árfolyamot jósolnak, hanem azért is, mert a jogi szabályozás lassan kullog a gyorsan változó valóság után. ..
Sokan ha hálózatos működésű cégről hallanak, eleve elutasítják. Történik ez azért, mert nem tudják mi a különbség az MLM mint kereskedelmi csatorna és a lehúzásra létrehozott pilóta vagy sponzi játékok között. De most nem erről akarok írni, mert ezt már több bejegyzésben megtettem. Most szeretnék…..
CapriPay egy online pénztárca, a segítségével tárolhat Capricoinokat. Azonban ez nem csak egy pénztárca, de egyedi és teljes fizetési rendszer, amihez a felhasználók és a kereskedők is INGYEN hozzáférhetnek. Ez a platform lehetővé teszi, hogy küldjön, költsön és fogadjon Capricoinokat, méghozzá…..
Az év eleji általános pangás helyett tovább szárnyal a Capricoin (CPC) értékesítése. Karácsonytól még csak két hónap telt el és megduplázta az árbevételét a Vizionary.  Bárki megirigyelheti ezt a gyors növekedést! A Capricoint globális, digitális azonnali fizetőeszköznek szánják és programozták le…..
A Bitcoin 7 éves sikertörténetén felbuzdulva sok új, úgynevezett altcoin született. Van amelyik nagyon ígéretes, valóságos, szakmailag megalapozott stratégia mentén építkezik - mint a Capricoin. De sok van amelyik nem is létezik, viszont nagy hazugság körítéssel, "disz dobozba csomagolva" valós…..
Régen vártuk már azokat a CapriPay fejlesztéseket, amelyeket ma este tett közzé a Vizionary. A cég büszkén mutatja be az új asztali pénztárcát, két új walettet és egy új blockchain explorert, amellyel még magasabb szintre emelik a Capricoin digitális valutát!..
A platform első változata egy éve indult el, azóta is sok fejlesztést láthatunk a CapriPay rendszerben. A CapriPay kifejlesztett egy ingyenes platformot, ahol a felhasználók biztonságosan tudják tárolni, küldeni és fogadni a Capricoinjaikat; ahol az online és a helyi kereskedők Capricoinokat…..
Rangos berlini divatbemutatót, a Berlin Fashion Hall 2017-et szponzorálta a Vizionary más világmárkák, pl. az AVON társaságában. Cél a Vizionary ismertebbé tétele az igényes emberek köreiben. Ha minden jól megy, nemsokára ilyen izgalmas, különleges ruhákat is megvásárolhatunk…..
Viharos sebességgel 10 perc alatt bejárunk 100 évet. A Bitcoinról sok mértékadó szakértő úgy gondolja, hogy 10 év alatt a jelenlegi 900 dolláros árfolyama 1, 2, de 5 millió dollárra is nőhet!!! Ha ez igaz, akkor el lehet képzelni, hogy a Capricoin amelyik biztonságosabb és főleg gyorsabb mint a…..
Csak azoknak mondom, akik nem "hisznek" a digitális valutákban. 2,3 milliárd ember vásárolhat mostantól Bitcoinnal a világ egyik legnagyobb internetes áruházában az Amazonon! Szerinted zuhanni, vagy szárnyalni fog a Bitcoin árfolyama?..
A kriptovaluták gyors elterjedése, a Bitcoin több tízezerszeres árfolyam növekedésének híre a gyors meggazdagodás ígéretét vetíti előre. Ez nagyon is lehetséges, mint a Bitcoin 8 éves története bizonyítja.  Mégis vannak olyanok, akik nem akarják kivárni azt a pár évet se, trükkökkel, csalással, jól…..
A XXI. század üzleti modellje Az MLM, vagyis Multi Level Marketing, más néven Network Marketing a XXI. század egyik legelismertebb és legsikeresebb kereskedelmi formája. Mind a modern nyugati világban mind a fejlődő országokban bizonyít! Sok embernek biztosít tisztes megélhetést. Érdemes azonban…..
Nem kevesebbet állítok, mint hogy a blockchain (blokklánc) technológia egyedülálló biztonsága és rugalmassága miatt nem csak a kriptovaluták - mint. pl. a Capricoin, - alap technológiája, hanem az életünk nagyon sok egyéb területén is bevonul az információ tárolás, hitelesítés…..
Hogyan működik a kriptovaluták tárolása? Milyen lehetőségeink vannak, milyen előnyökkel és hátrányokkal. Sokan nem néznek utána és nem is gondolkoznak el ezeken a kérdéseken, pedig ennek vizsgálata fényt derít arra is, hogy valódi coinról beszélünk, vagy csak a gyalázatos módon elszaporodott…..