Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pufferblog

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete tartottak egy tüntetést, több ezer résztvevővel. A #meddigmég hashtaggel fémjelzett jótékonysági koncert egyik szervezője és felszólalója Péterfy-Novák Éva, írónő és influenszer volt. Az írőnő közel 42 ezres követőtábora előtt mondott a minap véleményt Kövér László kijelentéséről. A…..
Ha ezt a cikket kisgyerekes szülőként olvasod, az első gondolatod talán ez: akármire is van szüksége a babádnak, neked biztosan alvásra! Vitathatatlan: a kialvatlanságnak számos negatív pszichés, majd egy idő után fizikai hatása van. Egy komplett iparág épül arra, hogy a babákat valahogy az ágyukban…..
 Beautiful, isn't she?  Mikor megláttam Sophie Mayanne új fotósorozatát, az első, ami eszembe jutott, hogy valahogy ezek a változó test inspirálta vállveregető, te is szép vagy kampányok mindig a nőket érik utol. Evidensnek tűnik, hogy egy változó korban lévő férfit például nem a teste alapján…..
Itt a tavasz, és – ahogy minden évben - vele az olykor kibékíthetetlennek tűnő, örök városi kutyás – nem kutyás ellentétek is szárba szöknek. Pedig nem is lenne annyira nehéz a békés együttélés. Bár akadnak javíthatatlan kekecek, akik a civilizált állattartókba is szeretnek belekötni, ez a rövid…..
Ne az instamamiktól, insta-dekoltázsoktól és instaseggektől várjuk, hogy eltűnjenek, mert nem fognak. Nekünk kell őket a helyén kezelni, különbséget tenni valóság és közösségi média között, annál is inkább, mivel ebbe a világba nőnek bele a gyerekeink, akiket nem fogunk tudni felvértezni a káros…..
Coming-outtal kezdem: amióta a megélhetésemnek nem elválaszthatatlan része, hogy az összes belföldi témájú hírt elolvassam, meglehetős kevés politikai hírt fogyasztok. (Aminek - kár volna tagadni - nyilvánvaló mentálhigiénés önvédelmi okai és jó kis terápiás következményei is vannak.) Na, de most…..
Bár az újszülött jelzéseit nem mindig könnyű értelmezni, mindazok alapján, amit a nemzetközi orvosi és pszichológiai szakirodalom ismeretében tudunk róluk, a válasz egyértelmű, ugyanazt kéri, amit az év bármely napján: a családját. Anya ölelését, anya cicijét, apa ölelését, apa ringatását...
Indult egyszer egy csoport az egyik legnagyobb közösségi médiában. Azért, hogy segítsen feldolgozni. Azért, hogy segítsen megelőzni. Azért, hogy tájékoztasson...
pufferblog Szülni, de minek? 2017.06.01 16:26:52
Már nemcsak szülünk. Teleszülünk. Mázsás súlyként nyomják a méhünket Kövér László meg nem született unokái. Mindeközben a GYES összege siralmas, a rugalmas munkaidő a legtöbb munkahelyen csak utópisztikus gondolat. A gyerek, aki reményeink szerint már iskolás korára elsajátít majd legalább egy…..
Tiborcz István nem csupán egy közpénzeken hízó klánember, hanem egy szexista tapló is, aki nemhogy a nőket általában nem veszi semmibe, de a saját feleségének a létezése se érdekli, ha épp nincs ott. Tiborcz István két mondatban csodálatosan összefoglalta annak a rendszernek a lényegét, amit…..
pufferblog Az áldozat oldalán 2016.11.25 18:51:40
Az erőszak bűncselekmény, amit nem szabad büntetés nélkül hagyni. Akik politikai tőkét vagy más hasznot akarnak belőle kovácsolni, semmivel sem jobbak, mint akik az áldozatokat hibáztatják. A testi erőszakot megélt nők 55 százaléka, a szexuális erőszakot megélt nők 44 százaléka a támadás során…..