Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szóorosz dzsuri

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Szerdán egyetlen ember sem próbált meg illegálisan Magyarországra jönni. A rendőrség adatai szerint idén ilyenre még nem volt példa” – hazudta a 80 milliárdból fenntartott közmédia...
szóorosz dzsuri 2017.03.31 08:11:38
Tessék, itt az aktuális:

www.police.hu/sites/default/files/01._illegalis_hataratlepes_megakadalyozas_atkiseres_szerb_szakasz_2017_03_30.pdf

"Tájékoztatjuk, hogy a rendőrség honlapján naponta Országos összesítő címmel kiadott közleményünkben a határ illegális átlépésében megakadályozott, illetve 8 kilométeren belül feltartóztatott személyek számát találja, míg a - szintén a rendőrség oldalán közölt - Határinfo menüpontban fellelhető információk a 8 kilométeren túl, az ország mélységében elfogott migránsok számát tartalmazzák napi bontásban.

Budapest, 2017. február 24."
szóorosz dzsuri 2017.03.31 09:51:28
@tempóra móres:

Azt senki se feledje, hogy a statisztikát- azóta- sajnos, csak a magyar- szerb határról közli a rendőrség.
A magyar- horvát és magyar- román államhatár nem szerepel benne:

www.police.hu/sites/default/files/01._illegalis_hataratlepes_megakadalyozas_atkiseres_szerb_szakasz_2017_03_30.pdf
Nemzetköz sajtószemle, 2017. március 29. Hangos sajtószemle itt...
szóorosz dzsuri 2017.03.30 20:10:04
@koala kóla:

"Orbán annyit akart tudni hogy a média melyik része soros-csicska.

Ti meg felsorakoztok itt neki 24 órán belül, pont ezt akarta."

Nem hiszem, hogy a magyar kormány és a titkosszolgálatok ne tudnák.
A közvélemény számára kellett kiugrasztani a nyuszit a bokorból.
Vagy, hogy gender- szakosak legyünk: Szoroszt a Bokrosból.
Pontosan ugyanazzal a kétszínű dumával jött elő az oktatási államtitkár, mint amivel a kormány nekiment a civileknek – a törvényes működéssel. ..
„Ezeket megint meg fogják választani, mert nincs, aki alternatívát mutatna velük szemben.” Ezt és ehhez hasonlókat mondanak azok, akik nem kedvelik Orbán Viktort és rendszerét, mert korrupt gazembereknek tartják őket. Olyanoknak, akik szétlopták az országot, lebontották a jogállamot, és ha tehetnék,…..
BEKIÁLTÁS Kémek a médiában 2017.03.22 09:43:34
A titkosszolgálatok egykori (?) tagjai szinte elfoglalták a médiateret, hogy olyan dolgokról beszéljenek, amilyenekről – eddig úgy tudtuk – csak akkor beszélhetnek, ha erre megbízóik utasítják őket. Volt idő – Vagy csak a vágyakban élt az is? –, amikor a moralizáló értelmiség jelesebb tagjai…..
szóorosz dzsuri 2017.03.24 14:33:17
@KayD:
Pontosan ez a különbség Katrein és Snowden meg a Wikileaks között.
Katrein bizonyítékok nélküli történetecskéket mese- mesketélt- ráadásul 2007- ből (Laborc et. és Gyurcsány et. idejéből).
Míg Snowden és a Wikileaks többmillió oldalnyi bizonyítékot, fájlt mutatott be.
Szóval a képlet így áll:
orosz titkosszolgálati nyomulás = információk eljuttatása
amerikai titkosszolgálati nyomulás = "szövetségesek" lehallgatása, zsarolása, mindenki orosz ügynök, aki nem vesz részt ebben az 1984 happy színjátékban
A paksi beruházás maradt Orbán Viktor utolsó hosszú távú projektje, ezért tíz körömmel fog ragaszkodni a megvalósításához. Az olimpiai pályázat elbukása után a kormánynak most mindennél fontosabb felmutatni egy sikeres „nemzeti ügyet”, épp ezért mindent el fog követni annak érdekében, hogy a paksi…..
Reflektor Már magyarázkodnak 2017.02.23 15:05:14
Évek óta már csak maguknak és saját választóiknak magyaráznak, értelmeznek, rajzolnak és nem az ország egészének. Úgy is mondhatjuk, hogy maguknak értelmezik a valóságot, maguk felé hajlítják a teret. Olimpia-rendezés kritikusként is fájó látni, hogy mekkora zakót kapott a kormány, a Budapesti…..
Bekövetkezett az, aminek be kellett következnie. Persze ez csak a mai Magyarországon ilyen egyértelmű. Ott, ahol nem egy ember hóbortjai után fut tízmillió ember, ahol nem csak nevében él a demokrácia, ott nem a belső felmérések döntik el, hogy milyen ügyek mögé érdemes beállni, és melyeket kell…..
Bakondi egy hete nyilatkozta, hogy fenntartják a terrorkészültséget, már előtte kiderült, hogy idegenrendészeti őrizetbe vennék a menekülteket, ma pedig megtudtuk, hogy újabb 38 milliárd megy kerítésre a magyar határon. Jó eséllyel a február eleji orosz-magyar egyeztetés megvalósítása zajlik,…..
Sok ostoba szurkol azért, hogy az USA és Oroszország a fejünk felett csapjon össze egymással. Hetek óta döbbenten olvasom a magukat - jelentsen bármit is a kifejezés - liberálisnak tartó ismerőseimnek az amerikai választások számukra kedvezőtlen eredménye miatti dühödt kommentjeit. 1.) Nem…..
A játszma egyre szánalmasabb. Végül mindig oda lyukadnak ki: mindez olyan titkos, hogy nem bizonyíthatják. Abba kellene hagyni végre! Az emberek nagy többsége az amerikai-orosz megbékélésben érdekelt.  „Vlagyimir Putyin orosz elnök rendelte el a 2016-os amerikai elnökválasztás elleni…..
Sokan szívükhöz kaphattak, amikor az államfő mosolyogva riposztozott, de az orosz érdekeket egyre kevésbé lehet figyelmen kívül hagyni. Az Orosz Földrajzi Társaság november 24-ei díjkiosztó ünnepségén kérdezte meg Vlagyimir Putyin egy kisfiútól, hogy hol ér véget Oroszország határa. A gyerek…..
szóorosz dzsuri 2016.11.25 13:45:07
@Fánkevő Fáncsi:

Ja 560 milliárd dollárt.
Hogy reálértéken mit is kaptak érte:

- F-35 = CSŐD
- USS Zumwalt (4 milliárd USD) = CSŐD

A NATO annyira be van szarva Oroszországtól, hogy azt az egy darab SU-24- est (bombázót) is csak a sunyi Erdogánnyal merték lelövetni.

Nagy dolog a NATO- nak orosz földgázból meg kőolajból teletankolt tankokkal, repülőkkel, hajókkal parádézni Oroszország határain.
Vlagyimirovics helyében már rég elzártam volna a csapokat- hadd dögöljön meg összes NATO- agresszor, ahol van.

És az orosz nukleáris triádról még nem is beszéltünk.
Se az orosz- kínai katonai- politikai szövetségről.

Samu bácsi le van húzva a WC-n.
Akármennyi virtuális nullát is irogatnak a költségvetésükben...
szóorosz dzsuri 2016.11.25 13:58:52
@Khonsu:

Nem valószínű...

A II. világháború és az első előtt is mondogatták ezt jó sokan.

A NATO (USA) minek keríti körbe Kínát meg Oroszországot? Csak nem barátkozni akar a rengeteg rakétavédelmi bázissal meg egyéb támaszpontokkal?

A rakétavédelmi rendszer pedig jó, ha a rakéták 5- 10%- át elkapja. Nem is ez az USA (vezetés) célja, hanem, hogy minél több ember meghaljon mind2 oldalon.

Tudom, majd csak 2100- ban lesz baj a túlnépesedés, erőforrások/ nyersanyagok kimerülése, stb.

Csak azt nem értem akkor miért mindenki 2021- es céldátummal nyomja a nukleáris fegyverkezést?- amiben az oroszok állnak jelenleg a legelőrehaldtabban