Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ekszer Ezust

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Néhány napja indulatból leírtuk, hogy Gyurcsány Ferenc épp készíti elő Orbán Viktor új kétharmadát, most azt is megmutatjuk hogyan: A Közös Ország Mozgalom koordinálásával 8 ellenzéki párt kidolgozott egy alternatív választási törvényt, a mostani fideszes ellenében. Egyedül csak a Demokratikus…..
Lássuk be: pénzt költeni a legkönnyebb dolog a világon. Lássuk be: feleslegesen pénzt költeni is a legkönnyebb dolog a világon. :) Így, hogy megérkezett az igazi ősz, pláne. (Vagy ez bármelyik évszakra igaz??) Akik olvassák a blogot, tudják, hogy én nem vagyok az extrém spórolás híve és igenis…..
Ekszer Ezust 2017.09.25 18:38:31
@Hellokarrierista: Majd talán akkor, ha nem olvasgatok ilyen blogokat.:-)
Van egy Magyar Termék Nagydíj Pályázat, amin a nyertesek a Magyar Termék plecsni használatára jogosultak, mert mi másra, Woolmark logót csak nem lehet rájuk sütni, ugye, ezt itt, viszont igen: Szép, tényleg, de nem menjünk bele az esztétikai elemzésbe, a lényeg, hogy ezt a címet, a Magyar…..
Ekszer Ezust 2017.09.05 17:48:26
Ekszer Ezust 2017.09.05 17:51:21
@zizi77: Értem én mit akarsz mondani, de nincs itt némi ellentmondás?
Szerző: Németh Ákos Ezúton is köszönjük, az utókor nyilván nem felejti, el nem évülő érdemeit. Azért nézzük csak meg mi történt azokkal, akik maradtak a magánnyugdíjrendszerben: Annak idején, nem tűnt racionális választásnak a rendszerben maradni, hiszen gyakorlatilag azzal fenyegettek, hogy aki…..
Ahhoz, hogy valaki a COOL LIST HUNGARY legelső helyéig jusson, valami igazán különlegeset kell dobnia. Bianka csont nélkül oldotta meg ezt a feladatot: egyszerűen olyat csinált, amit még senki ebben az országban. Instagramja a véres pokoltól a pezsgős high life-ig húzódó…..
A Nemzeti Színház, a Tabán girbe-gurba utcácskái, a városligeti Iparcsarnok, a Lovi – mind csodálatos helyek egytől-egyig, amelyeket már soha nem láthatunk élőben!..
Még a kormányközeli média mocsarában is ritka pillanat, hogy egy magát komoly oknyomozóként definiáló tévéműsor kirakjon egy ennyire öncélú, köldöknézegetést kimaxoló kis etűdöt a Facebook-oldalára:  Az Echo TV Informátor című műsorának stábja páros lábbal szállt bele Sebestyén Balázsba, aki azon…..
  Képzeld el, hogy egy rutinműtétre kell befeküdnöd egy kórházba. Régóta halogattad már, hiszen mindig volt jobb dolgod, mint egy kórteremben lábadozni. Győzködted magad, hogy bonyolult összeegyeztetni a napirendeddel, meg a szabadságodat sem pont így akarod eltölteni, de valójában kicsit félsz az…..
Ekszer Ezust 2017.06.02 17:22:46
@zotyabacsi: Akkor Nektek szerencsétek volt. Ma már ezen múlik.
Ekszer Ezust 2017.06.02 17:29:56
@Burgermeister: Addig kamu amíg nem kerülsz Te is hasonló helyzetbe.
Nem csupán egy márka, hanem egy életérzés. Egy divatház, ahol a kifinomultság és a kiváló ízlés a kifogástalan megjelenésben találkozik. Oscar de la Renta neve ma a határtalan elegancia szinonimája. Laura Kim és Fernando Garcia kreatív vezetők legújabb, 2017-es őszi ready-to-wear kollekcióját a…..
Ekszer Ezust 2017.05.29 09:00:57
Tökéletes kortünet bukkant elő az este. A Fidelitas sajtótájékoztatót tartott a legújabb plakátkampányáról, melyet minden bizonnyal azért nyertek meg, mert kényelmetlen lett volt a Fidesznek, ha a CÖF csinálja meg ezekben a civiltörvényes időkben. A Fidesz sem szívesen vállalta volna saját nevén,…..
Havi kétmillió közpénzt keres az újságírónőt lökdöső-rángató újbudai Fidelitas vezér. Robot, géniusz vagy egyszerűen közpénzből fizetett pártkatona?   Az újbudai Fideszesek körében nagy kultusza van a politikai viták erővel történő befejezésének. Nem olyan régen Kerékgyártó Gábor önkormányzati…..
Ekszer Ezust 2017.05.07 20:37:05
A régi spanok tudnak egymásról legtöbbet, így egy harminc éves barátság után nem igazán érdemes összerúgni a port olyanokkal, akikkel a katonaságnál együtt tusoltunk, a koleszban egymás lábszagát szimatoltuk, vagy ugyanazoknak a csajoknak csaptuk a szelet. Orbán és Simicska mégis úgy döntött…..
Ekszer Ezust 2017.05.05 08:45:01
@Wannabe: Így igaz!
Nem nagyon aprózta el napjaink popszakmájának leghíresebb párja, akik laza 120 millió dollárt ajánlottak egy Bel Airben található házért. Éppenséggel a ház gyönyörű, de ekkora összeg azért ezzel együtt sem akármi...
Ekszer Ezust 2017.05.01 22:13:10
A költészet napja alkalmából Mészáros Lőrinc szaval József Attilát. Bödőcs Tibor legújabb szinkron-mutatványa kihagyhatatlan. A NER csak azt kapja, amit kiérdemelt: röhögést...
Ekszer Ezust 2017.04.12 09:40:22
Egy igazán karakteres, svéd polgári luxusvillában nézünk ma körül. Az én kedvencem a gyönyörű fehér konyha, de a hálószobák is nagyon jó ízlésről tanúskodnak.  A fapadló mint mindig gyönyörű és a konyha fehér lambériája is említést érdemel.   Forrás:…..
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
Ekszer Ezust 2017.03.14 21:07:25
@implode: Abszolút nekem is ez jött le. Sajnos ő beteg, valószínűleg valamilyen szer befolyása alatt áll.
A porckopás (artrózis) az ízületek leggyakoribb betegsége, a felnőtt korú lakosság közel egyharmadát érinti. Igen súlyos probléma, hisz a folyamattal együtt járó erős fájdalom és ízületi merevség gyakran okoz jelentős mozgáskorlátozottságot. Sokak számára az ún. porcépítő szerek jelentik az egyetlen…..
Közel egymillió feliratkozója van a 22 éves New York-i videoblogger, Eugenia Cooney, csatornájának, néhány youtuber viszont a change.org oldalon petíciót tett közzé a lány által megosztott tartalmak ideiglenes letiltásáért. A tiltakozás oka, hogy egyesek szerint az „ijesztően sovány” Eugenia az…..
A Zara Home az IKEA-hoz hasonlóan rénszarvas mintával és a piros színnel készült az idei ünnepekre. A klasszikus karácsonyi piros mellett az arany szín kedvelői is örülhetnek, gyönyörű, letisztult karácsonyi díszeket is kínál a Zara lakberendezési ága...