Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sista27

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kösz Norbi, hogy megihlettél a tapló videóddal! Rég nevettem ilyen jót emberi butaságon. Nem megyek bele mélyen abba, hogy mekkora hímsoviniszta ember képét festetted magadról, felesleges, látja mindenki. Abba sem megyek bele, hogy mit és miért mondtál rosszul, mert azt is látja…..
Mindössze 13-14 fokot mutatott a hőmérő, amikor a Mokka riportere, Csehi András péntek reggel élőben jelentkezett be Oszter Sándorék diósjenői házából. Ahogy a riportból kiderült, Oszterék nagyjából egy-vagy többmillió forintos kazánja (nem derül ki, melyik) bedöglött, azóta fagyoskodnak, a felesége…..
Van pár apróbb új információnk a kézicsomagos mizériáról, meg itt az idő arra is, hogy tisztázzunk pár dolgot. Az előző posztban írt fontos változást azóta többen is megerősítették, az egyik olvasó úgy fogalmaz, hogy Ferihegyen is pánikszerűen címkézik az összes csomagot, vagyis aki nem vesz…..
Sista27 2018.07.04 11:56:38
@Speidl Szilvia: Maximalisan egyetertek. Sokkal bicskanyitogatobb ez az utasszetultetes...a bunko, utasokat ruhello es lenezo (??????) utaskiserok!!!
Igen kellemetlen meglepetés érheti azokat a Wizz-utasokat, akik nem olvassák napi szinten a cég honlapját. Sikerült néhány napja úgy megváltoztatniuk a kézipoggyász-szabályt, hogy erről az utasokat nem tartották fontosnak tájékoztatni. Elég pofátlan húzás, hogy kifelé úton még felviheted a motyódat…..
Egy ausztrál fürdőruhamárka gondolt egyet és a legfrissebb katalógusában a modellek retusálatlan fotóit használta. Amitől persze a net elalélt, a kommentelők dicshimnuszokat zengtek...
Az első gyermekedet várod? Félsz a szüléstől? Félsz, mert ismeretlen? Félsz, mert tudod, hogy fájni fog? Félsz, mert félted a kisbabádat? Félj nyugodtan! Félj bátran! – mondanám, ha nem lenne ellentmondás. Féld ki magad, adj teret neki, hogy aztán csillapodhasson. Olyan ez, mint az egészséges, jó…..
Sista27 2018.06.12 20:15:38
@Empatikus Állatbarát: Ezzel tök egyetértek! Mindenki festi a csodát, hogy elöntenek az anyai érzések, hogy milyen csodás a szülés, nem a fájdalomra fogsz figyelni...blabla.
Engem nem öntött el semmi ( pedig nagyon vártuk a kisfiamat), csak a félelem ( HELLP-es voltam), a hirtelen jött császár után az az elviselhetetlen fájdalom, a katéter ott lent, a székrekedés, a tejbelövelésnél az a vad fájdalom... Azóta persze belerázódtam, de tényleg nyakon tudnám csapni azokat, akik csak a pipacsszórásról hadoválnak.
A héten történt állítólag, hogy egy gyerekes anyukát kiraktak az egyik belvárosi étteremből. Az anyuka először a Pesten Hallottam csoportban krákogott egy picit, de posztja alatti véres komment háborúból ő jött ki vesztesen. A tiszavirágéletű sírás, alig egy órát volt ott míg valaki nem törölte. Az…..
A Tények azóta, hogy a kormány seggéből csak nagy néha engedik ki levegőt venni, a hazai tévézés egyik legviccesebb vadhajtása lett, amiben rész- és félinformációk, valamint alternatív tények (azaz konkrét hazugságok és álhírek) is elég kiemelt szerepet kapnak, akkor meg pláne, ha Soros “anyagyilkos…..
Sista27 2017.06.28 21:02:35
@szociál: Meghajlok elötted, ez olyan szépen megformált mondat volt! Respect! :D
Ez a poszt kevésbé fog szólni a Mindenki című, új Oscar-díjas rövidfilmről, és sokkal inkább azokról az emlékekről és felismerésekről, amelyeket bennem indukált. És ezzel azt hiszem a film kritikájának javát le is tudtam. Hiszen mi lehet nagyobb elismerése egy műalkotásnak, mint az, ha a valóságra…..
George Joseph Smith 1872. január 11-én született Londonban. Más kiskorában nyilvánvalóvá vált, hogy nem egy angyal. Még kilencéves sem volt, amikor először javítóintézetbe került, és már egyből nyolc évre. Az anyja már ekkor megjósolta, hogy a fia akasztófán végzi. A kisfiú egy szívtelen, hideg…..