Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snr torrente

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
532 December 4. Csütörtök   Éjjel több, mint húszcentis hó esett, délelőtt gumicsizmát vételeztünk. A mi rajunk került utolsónak sorra, én egy negyvenhetes csizmát kaptam. Próbáltam jelezni, hogy ez baromi nagy nekem, de lehurrogtak a tisztesek: Tömködjek…..
Streetpong: igazi közösségépítés pár másodpercre és még azt is mutatja, mennyi van hátra a pirosból, zöldből. Nagyon tetszik! (via: popupcity) Egy kis kiegészítés: igen, mint azt többen is jeleztétek kommentekben, ez egyelőre csak egy egy modell, nem a valós élet. Ez azonban…..
Különösen perverz szórakozást eszelt ki a MÁV, amikor a nyár közepén az értelmetlenség határát súroló 3 kocsis vonattal indult Fehérvárról a déli partra a fiatalság halálra préselésése. Péter videóra rögzítette az eseményt: Én már nem hiszek a szavak erejében,…..
snr torrente 2012.08.01 13:24:55
@tocibacsi: más már megadta a választ helyettem: "Az a baj, hogy a tisztelt posztoló nem mond igazat, mikor azt állítja, hogy ez volt az utolsó vonat Bp-ről a Balatonra. Ugyanis még e vonat után van két gyors és három személyvonat, ami végig megy a parton, ezek mind Bp.-ről."

Videón szereplő helyzet közel se átlagos. Azon a pénteken készült a felvétel két megállóra Zamárditól, amikor nézőszámot döntött a Balatonsound. Gondolom Zamárdiban mindenki leszállt és Földváron már lehetett anyázni, hogy miért járnak üresen a vonatok és semmi pénzt a MÁVnak. Mindenképpen egy kivételes és extrém helyzet volt, amit a szar körülmények mellett szarul oldottak meg, de az ilyen szitukat átlagosnak beállítani mindenképp álságos.
Elég keveset járkálok gyalogosan, BKV-val közlekedve a városban, biciklin ülve pedig sokkal kevesebb öltözködéssel kapcsolatos rossz tapasztalat ér. A minap azonban fel kellett szállnom ilyen-olyan járatokra és az a rossz érzés fogott el, hogy a lányoknak egy része elképesztően…..
Játsszunk egyet!Négy európai várost rejtettünk el a képeken: A négy európai város közül az egyik nem kíván befektetni egy magas nyomású mosóba (44 ezer HUF) és közmunkásba (havi 47 ezer HUF), aki minden reggel lemosná a lépcsőket, és összeszedné a szemetet (éves…..
Nem meglepő, ami a Gödörrel mint klubbal történt: láttunk mi már Mumust Szimplán hónaljtáskás picsogássá válni. Normális folyamat, mely során egy-egy szubkultúra által teremtett értéket az addigi viszolygásból átváltva elkezdi használni a mainstream. Olyan, mint a graffiti…..
A hosszúhétvégi múltba révedő kultúrharc teljesen elnyomta azt a hírt, hogy új magyar világsiker van születőben.  Nagy sikerrel mutatták be ugyanis Cannes-ban Pálfi György Final Cut-ját...
snr torrente 2012.05.30 18:25:46
@blattida: Szombaton láttam én is a Toldiban és maximálisan egyetértek! Sajnos egy idő után tényleg elvész az újdonság varázsa és unalmassá válik a film. Nyilván egy filmrajongónál tovább kitart a varázs (60-70 perc), mert ő végig azon agyal hány filmet ismer fel, míg egy átlag néző ezzel talán kevésbé foglalkozik (10 perc).

Ettől függetlenül örülök, hogy megnézhettem. Újszerű volt és érdekes!
  Hat évvel ezelőtt jártam először Barcelonában, ami akkori felületes és idealista elképzeléseim szerint még Londonnál is élhetőbb város volt, de Budapestnél mindenképpen. Ezt továbbra is tartom, de mára sokkal árnyaltabb a dolog: nemrég újra eljutottam a katalán fővárosba,…..
A zenés játékok eddig is népszerűek voltak, de végre elérkeztünk arra a pontra, amikor nem képek vagy leírások alapján kell megfejteni e rébuszokat, hanem bizony végre magát a művet kell górcső alá venni.Talán kortárs költészetbeli alulműveltségem mondatja velem, de én…..
A homoszexuális, buzulós és a lövöldözős rész miatt nem mehetett adásba a Class FM-en a Torrente 4 rádiós szpotja a forgalmazócéghez közelálló munkatárs szerint. A rádió szerkesztője nem nyilatkozott a témában az Indexnek. Itt hallgatható meg a szpot Csuja Imre és Stohl…..
Immár harmadik éve tart az ingatlanpiaci finanszírozásból eredő, világméretű válság. Ez idő alatt rengeteg projektet állítottak le, vagy el sem indítottak. Ezekből szemezgetünk. 360 fok Budapest: A Népsziget öblének túlpartján, a Váci út közelében elterülő…..
A fenti két képet Sadia fedezte fel a Fortepanon: az Erzsébet híd budai hídfőjénél készült mindkettő úgy 25 év eltéréssel. Talán az egyetlen közös pont rajtuk a platán, mely túlélte a világháborút, a régi híd lerombolását, romjainak eltakarítását és az új…..
Modern erdőszéli villa Csobánkán világháború előtti stílusban építve (im) Eladó várépítésre alkalmas hegytető (tipp: Árpád) Remélem, ez csak vízkő a vécében, de így is elég undorító (tipp: Horizont Zoli) A lakásról egy kép sincs, de a régi Pesti Brodway-ról nagyon…..
snr torrente 2011.12.11 08:58:58
@bestpixel: "párizsi kilátás"-t "párizsias panorámának" is szokták nevezni és tényleg egyszerűen csak annyit jelent, hogy háztetőkre van kilátás a lakásból.
Van ugye a Szabadság téren az USA Nagykövetség. Már vagy 80 éve ott vannak és azt is megértem, hogy igyekeznek megvédeni magukat.Ezért vannak ugye randa oszlopokkal teletűzdelve a park ágyásai, nehogy valaki robbanóanyaggal tömött autójával nekik száguldjon. (Nevezhetnénk…..
2011-ben a kis Europeum mellett csak egy bevásárlóközpont nyílt meg Budapesten: a KÖKI. Utóbbi október 14-én nyitotta meg kapuit. A Civertan.hu légifotói az építkezésről A KÖKI Terminál megépítése előtt elbontották a Kővári György tervezte régi végállomás épületet…..
Fővárosi Blog Irány a torony! 2011.09.03 07:00:00
Ferihegy cikksorozat Idén 30 éve, hogy elkezdték építeni Nieder Iván fő művét. Az ő neve valószínűleg kevés olvasónak ismerős, pedig a Ferihegyi repülőtér két "lábon" álló forgalomirányító tornya - amelyről most szó lesz - a reptér egyik emblematikus épülete. Nieder Iván a Műegyetemen szerzett…..
Kievskaya, Moszkva, Oroszország   Drassanes, Barcelona, Spanyolország   Stockholm Tunnelbana, Svédország   City Hall, New York, Egyesült Államok   Dubaj, Egyesült Arab Emírségek   Toronto Museum, Kanada   Phenjan, Észak-Korea   Iridanos régészeti…..
Nem az Astoria az első számú hotel Pesten, de azért azt sem gondolnám, hogy a szobákban szériafelszereltség a mosógép. Vajon ki lehet az, aki a négy csillagos hotel ötödikén teregeti ki a ruháit a kiskörúti jó levegőre? Egy mulató playboy, aki összehányta magát, és nem…..
Ezúttal stílust váltunk, és egy kicsit modernebb vizekre evezünk: a Bauhaus felé vesszük az irányt. Újlipótvárosba látogattam, az egyik legszebb ilyen stílusú lépcsőházba, a Dunapark ház középső tagjába. Vittem magammal profi fotóst is, Rowlendet. Egy korábbi poszt alatt…..
Az V. kerület egyik legforgalmasabb csomópontjától, az Astoriától csupán néhány lépésre bújik meg a Károlyi kert, melyet a Ferenczy István utca, a Magyar utca, a Henszlmann Imre utca és a Károlyi-palota épülete határol. Ha valaki nem ismeri, tényleg szinte csak véletlenül…..
snr torrente 2011.08.01 21:18:23
Úgy látszik, Lucas már megbánta, hogy tavaly nyáron eljótékonykodta a Star Warsból származó, több milliárd dolláros vagyona felét, mert a Lucasfilm ismét összeállt a Legóval, és The Padawan Menace címmel  legyártottak a Cartoon Networknek egy vinnyogva röhögős…..
Ferihegy cikksorozatA következő hetekben körülnézünk a Ferihegyi repülőtér háza táján. Megnézzük a két nagy terminált (megemlítve a máig meg nem épült 2C-t is), az ikonikus formájú irányítótornyot és a legújabb fejlesztéseket is.A hazai légiközlekedés kezdete valahol…..
Igazából még rendes neve sincs, az sem biztos, hogy park, hacsak azért nem, mert körbe van kerítve. A neten is a játszótérkeresőben lehet rálelni, élőben pedig az V. ker. Honvéd téren, a Szemere – Stollár B. – Honvéd – Markó utcák által határolt területen. Egyébként a…..
Van egy ismerősöm, nevezzük Móninak, aki szerint minden troli az ördögtől ellen való szerkezet, és tervei szerint amint meghódítja a Földet, ez lesz az első, amit elpusztít. Ugyanis ha egy troli lerohad, akkor utána az összes lerohad, ez pedig állítólag gyakran előfordul a…..