Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ugyan ugyan

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár semmilyen hivatalos közleményt nem adtak ki, a UPC Magyarország Facebook-oldalának dühös kommentjeire adott válaszokból kiderült: a szolgáltató hirtelen, február 5-től kivette analóg csatornakínálatából a miniszterelnökkel nemrég összeveszett Simicska Lajos tévéjét, a Hír TV-t. A UPC válasza…..
Néhány évvel ezelőtt a norvég állami televízió szeretett volna indítani egy olcsó websorozatot, amin keresztül el tudják érni az a 20 év alatti korosztályt, ami egyre inkább telefont, tabletet és számítógépet nyomkod ahelyett, hogy a tévét nézne. Nem is költöttek rá túl…..
Az idei X-Faktorban a Wellhellóval haknizó Rapülők láttán kicsit elkeseredtem, és ebben a posztban többek között ezt írtam a produkcióról: A Rapülők, aminek már a neve miatt is kijár a faszkorbács, a magyar popzene egyik legkínosabb és legérthetetlenebb sikertörténete, mindent elmond az ország…..
ugyan ugyan 2017.01.02 19:55:09
@Mérgező Hulladék: szerintem meg nem... és pl engem (is) irritál... (nem látom be, hogy miért CSAK az olvasónak kellene tenni a félreértések elkerülése érdekében... ez kb olyan, mintha bemennék egy bankba és lóbálnám az öngyújtóm... ja, hogy pisztolyra emlékeztet... attól még öngyújtó... miért nem gondolja a biztonsági őr "oda", hogy ja... ez biztos csak egy öngyújtó...) lefordítom: ha a mostaninál jobban érződne, hogy ez csak egy vélemény (mert ugye az?!), akkor sokkal de sokkal kevesebb ember
ugyan ugyan 2017.01.02 19:58:36
@ugyan ugyan: ...t zavarna (hogy befejezzem :-)
ugyan ugyan 2017.01.02 20:02:00
@sixx: na... megy ez neked! (erről látszik, hogy ez egy vélemény... lehet tisztelni vagy vitatni... de semmiképpen sem fölényeskedő és zavaró... én a magam nevében: KÖSZÖNÖM! csak így tovább...)
Az Expanse volt a 2016-os év legjobb sci-fi-je, nem véletlenül írták róla, hogy a Battlestar Galactica és a Trónok harca szerelemgyermeke. Aki eddig kihagyta, és van neki Netflix-előfizetése, álljon neki, este meg jöjjön ide vissza kommentelni, nagyon kíváncsi vagyok, darálva milyen élmény az első…..
ugyan ugyan 2017.01.01 18:10:06
@Blobov: mert hibának és / vagy hibásnak lenni kell !!! / ??? (tapasztalatom szerint a legnagyobb hibák egyike, hogy nem tiszteljük egymás véleményét...)

nekem sem okozott eufóriát az első évad... de azért sokkal jobb lett mint amit (sajnos előítéletesen) vártam... néhány jelenetet leszámítva egész vállalható a látványvilág, jók az alakítások... (számomra megérte a ráfordított idő - nekem ez a mérce...)
Múlt héten nem jelentkeztünk Aranyélet kibeszélővel, most viszont pótoljuk a lemaradást és egyben tárgyaljuk ki a második évad 5. és 6. epizódjának eseményeit. Spoilerek a tovább mögött...
ugyan ugyan 2016.12.07 19:11:03
@lacas82: nem értek egyet... persze én is torrentezek, de az attól még "illegális"...
az HBO Go és társai (Hulu, Netflix stb) logikus válasz-lépés a tartalomszolgáltatóktól a torrentekre... szerintem akarnak valami többletet nyújtani, méghozzá olyat amit a torrent nem tud, és az emberek fizetnek érte... (nem a többletért, hanem az egész szolgáltatásért)...
pl. én soxor nézek HBO Go-n tartalmat, amikor amúgy csak várnom kellene... egy tablet... egy fülhallgató... és kész...
Nem tudom, hogy ez a cikk burkolt HBO (Go) reklám-e... szerintem kimondottan odamondogat nekik néha (pl. hogy a sorozat soxor jobb lenne, ha nem a világmárka brandnek akarna megfelelni, hanem a cikkíró által vélt valósághoz...) ez ízlés kérdése... nekem teccik a sorozat, a hibáival együtt... amit nem szeretek benne az az, hogy szerethetőnek mutatja be a bűnözőket... ez tényleg olyan mint a HEAT c. filmben... de szerintem elhibázott dolog... szerintem a bűnöző bűnhődjön... szóval nekem nagyon nem jön be, hogy megúsznak mindent... autó felgyújtástól... albérlő átverésen és utcai lövöldözésen keresztül mindent...
ugyan ugyan 2016.12.07 21:33:18
@lacas82: nem, nem csak az ő véleménye... sajnos elég szomorú, hogy kurucosan a legtöbben ki akarnak bújni minden alól amit fizetni kell, és tülekednek ha ingyen osztanak bármit (akkor is ha nincs rá szüksége...) nem mondom, hogy mindennek az árával meg vagyok elégedve... de szerintem a PROBLÉMA a világgal pont az, hogy egyre többet akarunk egyre kevesebbért... ezzel a termelőket és a kereskedőket olyan verseny spirálba kényszerítjük amelynek az egyre romló minőség és a korrupció a fő jellemzői... sajnos senki nem akarja megfizetni a valós(?!) értékét a dolgoknak... enélkül pedig nem várható el, hogy azok akiknek ez a dolguk, alkossanak...
ugyan ugyan 2016.12.08 10:50:14
@edeleny beres: szerintem vagy tévedsz vagy félreértesz... (bár ez a fórum nem a legjobb topik arra, hogy ezt megtárgyaljuk... szóval bocs a nagyon OFFTOPIC-ért de igen... úgy érzem, hogy a legtöbben egyre többet akarunk egyre kevesebbért... ergo semminek nem fizetjük meg a valós értékét... persze, hogy mi a valós, az külön egy szép témakör... de pl. ha jön egy csőszerelő akkor nem kérünk számlát, mert annyival is olcsóbb... de pl. Ausztriában ez elképzelhetetlen... és érzésem szerint ez az egyik ami miatt nem igazán sikeres a felzárkózásunk... de pl. nemrég elvittem a kocsit a szervizbe mert nem működött a fűtés, ahol azt mondták, hogy tönkrement egy bizonyos pici motor benne, 40e + ÁFA + munkadíj és legalább 2-3 hét... mondtam, hogy vannak kapcsolataim, mondja meg mi kéne, hátha megszerzem egy két nap alatt... kiderült, hogy 8300Ft-ért ide hozzák Koreából két hét alatt... EZ szerintem iszonyú pofátlanság a márkaszerviz részéről... ha egy 8300Ft-os alkatrészre azt mondja, hogy 13e vagy 15e + munkadíj és holnapra kész... azt mondom rendben... ért hozzá, azonnal ad alkatrészt, megcsinálja... OK... de itt - ha jól értelmeztem - arról volt szó, hogy a szerviz is meg akarta rendelni, ezért kellett volna várnom 2-3 hetet... szóval ez POFÁTLANSÁG... szóval biztosan mindenkinek meg van az ingerküszöbe / véleménye arra vonatkozóan, hogy minek mennyi a vélt/valós értéke... visszatérve a témához: szerintem nem szerencsés HBO sorozatot nézve a torrentezést favorizálni... ha nem lesz előfizetésük és profitjuk, akkor nem fognak sorozatokat szponzorálni, gyártani... ők nem reklámból élnek...)
Utolsó előtti részéhez érkezett az HBO-n a Westworld. Tovább mögött spoileresen tárgyaljuk az epizód, illetve az évad legfontosabb kérdéseit...
Tregard nicknevű olvasónké az érdem, aki ma hajnalban, a köztévét nézve szembesült azzal, hogy az AIDS világnap alkalmával a köztévén elhangzott az, hogy Sheen halála hívta fel a figyelmet a betegségre. Nyugi, Sheen nem halt meg, sőt, a Crackle nevű online tévénél/streamingszolgáltatónál januárban…..
ugyan ugyan 2016.12.01 12:35:38
@Field64:

+1

szerintem is könnyen veszik észre más szemében a gerendát (főleg ha valaki jelzi mint most is), de sajátjaikkal nem foglalkoznak... (ettől persze még a köztévé KÖZRÖHEJ, de a többi barom entellektüel firkász is megéri a pénzét)
ugyan ugyan 2016.12.01 15:22:33
@...khm...:

bár kicsit már OFF topic... de én nem aszerint rúgnék tökön egy média szereplőt mert köz vagy magán pénzből béna barom... hanem azért mert béna barom... (a közpénzből történő béna baromkodás fájóbbnak tűnik, de szerintem akik ezt használják indokul a saját béna baromságuk védéséhez, azok csak irigyek, hogy ők a közpénzhez képest nem olyan könnyen vagy nem olyan mértékben jutnak pénzhez... ami ebből az egészből Nekem személy szerint fáj... az az, hogy olyan időket élünk, hogy írástudatlan barmok billentyűzetet ragadhatnak és "osztják az észt"... vagy pártszócsövek kerülnek képernyőre, össze-vissza beszélve szintén "osztják az észt"...)
Tényleg egyre jobb a sorozat, régen láttam már ennyire jól felépített történetet - persze ha Will = Man in Black, akkor menjenek a picsába, de ezzel várjunk még...
ugyan ugyan 2016.11.23 17:26:02
@kaamir: +1
ugyan ugyan 2016.11.23 21:51:11
@bukszindeksz: ez a második pont (számomra) az utóbbi idő egyik legeredetibb érvelése... :-)