Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aasddsaa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor megszülettem, Baló György már tíz éve az MTV-ben dolgozott. A következő emlékeim már a gimis, és azon túli időszakból jönnek, amikor apámmal  rendszeresen együtt néztük az MTV1 meghatározó hírműsorait (A Hét, Az Este). Ha Baló György vezette a műsort, garantált volt a pezsgő vita, a sarokba…..
aasddsaa 2019.03.19 22:08:24
  Tisztelt Honfitársam, Miniszterelnök Úr! Azért írok Önnek, hogy tájékoztassam a bevándorlási válság az engem aggasztó fejleményekről.   Brüsszel Ön semmit sem tanult az elmúlt évek borzalmas terror ízléstámadásaiból. Még több bevándorlót magyart akar Európába hozni küldeni. A bürokraták…..
A miniszterelnök idén elmondott évértékelőjének mind külső körülményeiből, mind tartalmi állításaiból és a megfogalmazott víziókból egyaránt levonhatjuk a konzekvenciát: Orbán Viktor végképp elveszítette a kapcsolatot a valósággal, maradék híveivel egyetemben sajátos álomvilágban él, ami…..
Indul a szocialisták rendezte főpolgármesteri előválasztási bohózat! És Indul Karácsony Gergely, korábbi MSZP-P-s miniszterelnök-jelölt, zuglói polgármester. Hát izgultunk rendesen, Karácsony Gergely indulását sokáig lebegtették. Fene tudja miért. Kérette magát, vagy esetleg erre is csak hagyta…..
Szüleim a Dugonics téren laktak. Ha kinéztem az ablakon, a szegedi író, Dugonics András szobra tárult elém. Mögötte a szökőkút, a kilátást az egyetemi könyvtár épülettömbje zárta le. Ide tegnap délután aligha fért el kétezer ember, ahogy több forrás is hírül adta. Mégse vonom kétségbe a becslés…..
aasddsaa 2019.01.06 09:48:53
Az egyik kezével elvesz, a másik kezével pedig visszaadja annak egy részét. Röviden így írható le az Orbán-kormány taktikája az utóbbi években. Úgy volt képes megszorítani a gazdaságban, hogy a legutóbbi időkig nem kellett komoly ellenállással számolnia a kormányzatnak, így nem csoda, ha ezt a…..
aasddsaa 2018.12.28 13:02:52
O1G - amit persze sokan, régóta sejtettek, csak talán azt em, hogy hamarosan jelszó válik belőle. Azt, hogy valóban e jelben fog-e győzni az ellenzék, természetesen még nem tudjuk. De hogy a szlogen és a logo terjed a világ körül, azt tapasztaljuk. Miközben Orbán a királyi várba költözik pár…..
Karcag szülészeti osztályára is megérkezett a Mikulás. Zsákjába rakta az összes anyjától elszeparált újszülöttet az osztályról, mindegyikükre „cuki” piros Mikulás-sapkát is húzott. Az újonnan a világba érkezők nyilván mind elnézően, csöndben mosolyogtak a kedves akció közben, és a kattanó vaku sem…..