Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tenorx

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még júliusban adott hírt a helyi sajtó arról, hogy 7 helyi Kairos szervezőt csuktak le a helyi hatóságok. Mint kis hazánkban, Moldovában is 2015 óta van jelen ez a csaló szervezet, és a hatóságok csak ez év januárjában kezdtek el foglalkozni az üggyel, amikor is az első károsultak jelentkeztek - ott…..
Mostanára mondhatni unalmas lett a Kairos sztori. Főleg persze azoknak, akik kívülről szemlélték, és most nem kell a pénzük után futni, vagy a hatóságoktól tartani. Az utóbbi időkben a kifizetési ígéretek és a kifogások rendszeresen követték egymást, amit már nehéz volt komolyan venni, a mostani…..
tenorx 2017.07.20 14:34:02
@énszóltam: Nem, felszoktam menni reggel 9kor nezni, hogy megy-e valami, es mar masfel hete legalabb semmi sincs :/
Azt neztem, hogy HD Lilla elkezdte tolni Reggeli Meeting neven, lehet o vette at.
Sajnos o kurvara irrital :D
tenorx 2017.08.24 09:31:42
www.youtube.com/watch?v=1vRCI7XN_TM&feature=youtu.be

Ha mar valakinek hianyzott volna :)
Az M1 komolyzenei tehetségkutató rövidesen induló harmadik évadában már hiába keresnék a nézők a zsűriben Szenthelyi Miklóst. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas hegedűművészt a Bors szerint indoklás nélkül rúgták ki, a köztévé azonban a lap kérdésére az alábbiakkal magyarázta a döntést: "A…..
Nem szeretnénk egyoldalúak lenni, beszámolunk az utóbbi hetek pozitívumairól is. Persze ezek csak akkor lesznek azok, ha valóban teljesülnek, bár egyiket sem először ígérik. Lássuk hát gyors posztban, mit várható a Kairostól a következő 1-2 hónapban, ha ezúttal tartják a szavukat. 1, Kifizetések,…..
tenorx 2016.12.08 15:43:55
Tudom, hogy off, de a Questra kezd felelmetes merteket olteni.
Gyura Attila 600 ember felett jar:
www.facebook.com/TutiHozam/
De emellett a tobbi nagy is ezt tolja ezerrel (Nyisztor Vili, Szilagyi Gyorgy, Lakos Jozsef)
Kevés jó hír éri ebben a hónapban a Kairos partnereit. Azon felül, hogy már 3. hónapja a legtöbben nem kapják meg a kifizetéseket, a mainstream média is felkapta a témát majd a Cseh Nemzeti Bank is közleményt adott ki arról, hogy AGC-nek semmiféle engedélye nincs pénzügyi tevékenységet…..
tenorx 2016.12.05 18:13:39
@Nicknames: De hogy pont nem erről van a szó. Ez a srác most csatlakozott be pár hetek, szóval pénzt még nem látott belőle, és naivan hiszi, hogy ez igaz.
Szerintem pont ők a célközönség. Nézd meg mennyi energiát öl ebbe az egészbe, hogy jobb életet teremtsen magának, meg hogy a gyerekei majd ne nélkülözzenek.
Szomorú az egész.