Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lorenz

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt-ott átírt Nagy Bandó jelenetet posztolt elcseszett használati utasításként szilveszterkor Facebookján a Nemzeti Fogyvéd. Hat., ahogy erre kommentben fel is hívták a figyelmét. (Hétvégi reblog lett volna, de nehezen indult az új év, azért leporolva ebéd utáni semmiségnek…..
Jobb az ilyeneken egyben túllenni, úgyhogy most ömlesztve lesz itt hülye hirdetés, hülye címke, hülye blokk és hülye fordítás. Bemelegítésnek egy vízszintes fotó, mert az jobban néz ki, mint a függőlegesek: No comment, ezek szerint a CBA-ban nem leárazás, hanem felárazás…..
Tamás egy sajátos modorú eladóval találkozott az Újmobilshop üzletében, aki szinte azonnal meghibásodó telefonját azóta sem hajlandó visszavenni, valami nyilvánvaló hazugságra hivatkozva: Ez év április 23-án online rendeltem egy mobiltelefont. 23-án e-mailben kaptam az…..
Lorenz 2017.01.31 10:45:02
A legfrissebb utasleteperős videofelvétel kapcsán naiv ügyfél azt állítja, hogy az ellenőrök megakadályozták, hogy jegyet lyukasszon a buszon. A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság szerint viszont az utas próbált bliccelni, bár volt jegye, ezért volt szükség, hogy…..
Ismét Prágából indulunk Budapestre az Orangewayssel, ezúttal viszont a különös anomália nem az lesz, hogy az út során a kerékig lebomlott a busz, hanem az, hogy milyet küldtek helyette: Idén nyáron utaztunk a párommal Prágába egy három napos nyaralásra, melyet már jó előre…..
Lorenz 2017.01.20 12:44:35
Nagy siker volt, nagy siker újra az autóban használható elalvásgátló reklámja, ami Vászka szerint az eddigi legocsmányabb szpem, amit kapott. Jó neki! ----------Eredeti üzenet---------- Dátum:     2013. február 17., vasárnap, 15:06:06Tárgy:    …..
M.D. érettségiző fiatalember és szülinapi telefonjának hónapok óta húzódó története klasszik elátkozott találkozás. Nem is ezért került be, mert annyira különleges, hanem mert annyira hasznos.  M.D. ugyanis nem hagyta magát: tájékozódik, konzultál, levelet…..
Vajon miért nem kapott számlát Klaudia Monoron? És, hogy lehet, hogy nemcsak a számlának, hanem az egész vásárlásnak nincs nyoma? Vagy az van, hogy Klaudia csak álmodta az egészet, vagy valaminek nagyon utána kéne nézni a rendszerben. Tisztelt Szerkesztők! Ezt a levelet küldtem meg a mai napon…..
Miért jó, ha a tanácsadója hívja? - teszi fel a kérdést szórólapján a DIGI. Cefetül nem jó, sőt az egész DIGI nézzen magába - állítja Róbert  az elmúlt lassan 5 hónap történései alapján.  Tisztelt DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft., tisztelt Hölgyem, tisztelt Uram! 2016. július 8-án előfizetői…..
Lorenz 2016.12.01 16:02:26
@onlajnok: ja, ez nevetséges is. Ha meg nem akarnak, csak több embernek kiépíteni, ennyi erővel csoportos csomagot is árulhatnának, célratörőbb lenne
Gyorsan megérkezett Róbert, az igazgató válasza H. levelére, és az abból készült posztra. H. egy jeges szenvedéssel teli hosszú hétvégéről számolt be nekünk. Az egri Hotel Korona vezetője felhívja a figyelmet az olvasónk történetében előforduló logikátlanságokra, de az ő…..
Ez eléggé tiszta sornak tűnik, hiszen "Megtévesztő az a kereskedelmi gyakorlat, amely valótlan információt tartalmaz, vagy valós tényt - figyelemmel megjelenésének valamennyi körülményére - olyan módon jelenít meg, hogy megtéveszti vagy alkalmas arra, hogy megtévessze a fogyasztót az alábbiak közül…..