Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.Anakin.

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Phoenix–Chicago meccs előtt az 1980-as olimpiai döntőben a szovjet válogatottat legyőző Egyesült Államok csatából tízen hokist köszöntöttek. A Miracle on Ice néven elhíresült csatát – amelyből filmet is forgattak – az Egyesült Államok amatörjei nyerték a Lake Placid-i…..
Az X-Faktor nyertese roma származású, így különösen aljasnak tekinthető az az áprilisi tréfa, amiben arról írtak a bolondok napján lelkesen álhíreket gyártó internetes népművészek, hogy Oláh Gergőt kábellopás miatta tartóztatták le a rendőrök. Az énekes persze kiakadt…..
.Anakin. 2013.04.03 16:41:41
 Palkovics Krisztián visszavonult 2012.05.30. 14:21 Ryan O'Brien..
.Anakin. 2012.05.30 17:28:53
@908665: Hát ha az lennék nem kérdeztem volna de azért köszönöm
Már csak két és fél hetet kell várni a tengerentúli hoki rajongóinak, és kezdődik az NHL 2010/2011-es szezonja. A csapatok a múlt héten edzőtáborba vonultak, keddtől pedig kezdődik az éles felkészülés az október 7-ei rajtra. Fontosabb dátumok hajtás alatt. A 30 NHL-csapat…..
.Anakin. 2010.09.21 19:11:11
@johevi: Sajnos nem hiszem mi 8 hónapja vettük prágában a helyszinen és már akkor nem igen volt....
De azt mondták a netes értékesités nem oda tartozik.
Jégkorong Jön az NHL 11 2010.06.16 17:59:00
Június 14-én Los Angelesben elkezdődött a négynapos Electronic Entertainment Expo,  más néven az E3, a világ egyik legnagyobb videójáték-kiállítása. Természetesen jelen van az Electronic Arts is, amely bemutatta következő jégkorongos játékát, az NHL 11-et. Nagy…..
.Anakin. 2010.06.17 10:51:28
@Rex: Hali
Na majd akkor felveszlek és nyomhatjuk :)
az én ps3 id: gabor0212982
A szlovén válogatott a magyarhoz hasonlóan pihenéssel töltötte a szabadnapot. A játékosok a tengerpartra utaztak, eközben az edzők Ljubljanában maradtak, és munkával töltötték a hétfőt is, videóztak, elemeztek, gondolkodtak. A lengyelek letaglózottan értékelik a magyaroktól…..
Gyors fizikai játékot valósítottunk meg, jóval többet játszottunk testtel, mint a közelmúltban bármikor, emelte ki a lengyelek elleni siker egy fontos elemét Énekes Lajos. A válogatott edzője dicsérte a fiatalokat, elégedett volt a védekezésünkkel, és nem tett szemrehányást a…..
.Anakin. 2010.04.19 13:43:07
@F. Kapus: Köszönöm !!!!
És Fradigy igen a látottak alapján rohadt erősnek tünnek!!
Az is egy olvasat, hogy üzentünk a szlovénoknak a lengyelek elleni 6-0-val, ők pedig visszaüzentek a horvátok brutális leverésével. A gyengébbik délszláv csapatnak esélye sem volt az erősebbikkel szemben, már az első harmadban hattal mentek Mursakék. A második felvonásban…..
.Anakin. 2010.04.19 12:25:03
@Henry The Navigator: ok azt vágom de engem a szlován horváth gól összefoglaló érdekelne !
Gergely Csaba, Orbán Attila és Pozsgai Tamás csütörtök estig volt a magyar válogatott keret tagja, Ted Sator három játékossal csökkentette a létszámot. Kedden folytatódott a válogatott világbajnoki felkészülése, immár az Icecenterben találkozott az egyszer már szűkített…..
.Anakin. 2010.04.09 08:10:28
@CoolPlax: Szia
A maci dobálás a vasárnapi meccsen lessz nem a szombatin!
De a legnagyobb gólkülömbségű győzelemben benne vagyok!!!!! :):):)
A Vancouver Canucks amerikai játékosa némi meglepetésre kerül a borítóra. Korábban csupa világsztár, többek között Ovecskin, Nash, Spezza, Thornton, Shanahan reklámjával jelent meg a népszerű játék, és még bőven akadt volna marketingszempontból nagyobb név. Mindenesetre a…..
Simán nyerte az EBEL-negyedöntő harmadik mérkőzését a Vienna Capitals. A bécsiek hazai jégen háromgólos előnyre tettek szert a második szünetre, a harmadik harmad elején Vas Márton szépített, ám utána még kettőt ütöttek Rotterék, 5-1. A párharcban 2-1-re vezet az ellen,…..
Shannon Szabados fantasztikus védéseinek és shutoutjának köszönhetően az olimpiai döntőben 2-0-ra verte Kanada női válogatottja az Egyesült Államokat. Egy éve még korántsem volt biztos a magyar származású kapus olimpiai szereplése, többen is előtte álltak a sorban. Aztán…..
Jégkorong Kanada-Németország 8-2 2010.02.24 07:36:00
Kanada számára minimális akadályt sem jelentett a német válogatott. A gólgyártás a 11. percben kezdődött, Thornton vállalta az elsőt, sokan hozzátették a magukét, Iginla megint villogott, kettőt vállalt, 8-2. Jöhetnek az oroszok, kemény csata lesz...
November elején Székesfehérvár rendezi meg a Pannon Hoki Kupát. Magyarország válogatottja az A csoportos Olaszországot, valamint a divízió 1-ben szereplő Szlovéniát és Horvátországot látja vendégül. Ekkor mutatkozik be Ted Sator szövetségi kapitányként. Alakul a…..
Egy jó és két gyenge harmadot csinált a Fehérvár az EBEL-szezon első meccsén, ennek pedig jelentős vereség lett a vége. A hazai csapat szerezte meg a vezetést Sofron révén, de az osztrákok az első húsz percben egyenlítettek. A másodikban jogtalannak tűnő előnyből jutottak…..
Ted Sator, a Fehérvár EBEL-csapatának korábbi vezetőedzője lesz a magyar válogatott szövetségi kapitánya, tudta meg blogunk. A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége közleményben indokolta meg döntését, amelyben az új kapitány pályáját is ismerteti. A szövetség egyéves…..
Az Alba Volán 19-et nagyon erős lengyelországi tornára hívják. Az EBEL végre nem sújtja anyagilag a magyar bajnokot. Valószínűleg horvát csapattal bővül az osztrák élvonal mezőnye. Hajtás alatt első híreink a székesfehérvári klub háza tájáról.A lengyel élvonalbeli…..
Magyarország pont nélkül esett ki az A csoportból. Nem játszottunk igazán tempós és színvonalas meccset a németekkel, az ellenfél jobb volt, sokkal többet lőtt kapura, két emberelőnyös góllal győzött. 0-1 után volt erőnk egyenlíteni, 1-2 után nem. Az utolsó harmadban csak…..
Svájc és a vb többi résztvevője nem hiszi, amit lát. Amit a magyar szurkolók produkálnak Klotenben, az állandó beszédtéma mindenütt, és túlzás nélkül  elsöprő erejű bizonyítéka egy kis ország hokiimádatának. Képben és hangban foglaljuk össze az eddigieket. A 20…..
A Magyarország–Oroszország edzőmeccs 19.15-kor kezdődik a svájci Sierre-ben. Az ígért közvetítésen órák óta dolgozunk gőzerővel, a helyzet nem rózsás, de még nem adtuk fel. Kis türelmet kérünk. Ha létrejön a kapcsolat, ebben a posztban találnak információkat. A magyar…..
.Anakin. 2009.04.22 19:24:25
@durex26: azt merre lehet nézni? Már hogy a ditroit mecseet
Szerda 19.15-kor a svájci Sierre-ben Magyarország–Oroszország vb-felkészülési meccset rendeznek. Az eseményről egy televízió sem közvetít, mivel a svájciak és az oroszok számára nem vagyunk érdekesek. A jégkorongblog viszont úgy gondolta, a magyar hokiszurkolókat nagyon is…..
A magyar válogatott szereplésére kedden este már rákérdeztünk, ideje foglalkozni az esélyekkel globálisan is. Mi úgy látjuk, az idén elég kísérletiek a keretek ahhoz, hogy képtelenek legyünk jósolni. Kanada kiszámíthatatlan, az Egyesült Államok tán gyengébb, mint amilyen…..
.Anakin. 2009.04.22 15:21:54
@hosszú lépés: Igen ezt én is nézegettem de egy fél darab cim nincsen.

.Anakin. 2009.04.22 15:25:53
@YNWA: Erre gondoltam nagyon szépen köszönöm!!!
Találkozunk a gyülekezőn a csarnokban és a Bulikon :)
Ennek a blognak a három alapító szerkesztője elég régóta jár rendszeresen A csoportos jégkorong-világbajnokságokra. Akár úgy is mondhatnánk, minden egyes  évnek az a néhány nap a fénypontja, amikor ott vagyunk Prágában, Rigában vagy Moszkvában. Vagy Zürichben. Egy A…..
Vjacseszlav Bikov orosz szövetségi kapitány közzétette azt a 25 fős keretet, amely április 22-én, a svájci Sierre-ben megmérkőzik a magyar válogatottal. Ez még nem a végleges vb-névsor, mivel fenntartanak egy-két helyet az esélyes NHL-eseknek, különös tekintettel a Washington…..
Elkezdődött az NHL-rájátszás. A Washington otthon kapott ki a NY Rangerstől, a további három meccsen papírforma-eredmény született. Otthon nyert a Pittsburgh, a New Jersey és a Vancouver. Újítottunk: mostantól embedeljük az összes csata videó-összefoglalóját. Hiába lett 13…..