Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lacca14

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartozom még egy beszámolóval, ugyanis múlt hétvégén egy egészen elképesztő helyen jártam, ahol a múlt találkozik a jelennel és csupa ellentmondás minden. Röviden így tudnám jellemezni Berlint, na de akkor kicsit ki is fejteném, mire gondolok pontosan. Először is maga a város. Volt a Német…..
Annyiban azt hiszem, hogy mindenkivel egyetérthetünk, aki látta a tegnapi meccset, hogy ez valami katasztrófa volt. Hozta azt a jó magyar embéegyes szintet: megy a tili-toli a mezőnyben, mert egyik csapat sem vállal be semmit, sok olyan játékos mindkét oldalon, aki a képességei miatt nem kellene,…..
A magyar futballban ezerrel dübörög a holtszezon, a kiváló aranylábú gyerekek az Európában egyedülálló 2 hónapos téli szüneten vannak. Erős a magyar bajnokság, kell is a hosszú szünet, pihenjenek és alapozzanak rá a tavaszra rendesen, hogy a színvonal nehogy csökkenjen. Az új stadionok gyepét pedig…..
A lelátólakó Amerikában jártam 2016.12.29 10:52:11
    2014.10.17. 05:31 magyar idő szerint, amikor megkezdem az élménybeszámolóm írását egy török légitársaság Houstonból Budapestre tartó járatén a fedélzeti számítógép szerint éppen valahol New York felett. Ez ugyanúgy a sors fintora, mint ahogyan az is, hogy a gép online TV-jén épp egy…..
2014 augusztusa előtt igazán komoly dolognak kellett történnie ahhoz, hogy ne legyek ott a Fradi soron következő meccsén, beszéljünk akár hazai vagy idegenbeli találkozóról. Ilyen esemény lehetett mondjuk egy közeli barát esküvője, oda azért csak szívesen megy el az ember, még ha nem is érti, hogyan…..
Múlt héten Bonnban voltam, ahol még egy lengőteke meccset sem rendeztek sajnos, így a várnom kellett a következő eseményre hétvégéig. Szombaton aztán volt szerencsém (?!) a helyszínen megnézni a forduló záró mérkőzését, ahol a hazai Debrecen fogadta a Videotont - a fidesz stadionépítési…..
„Laci, mit csinálsz 21.-23.-ig? Ki kellene utazni Kölnbe tárgyalni projektek ügyében a németekkel” – miután válaszoltam a főnökömnek, hogy részemről rendben, ültem is vissza az asztalomhoz és pattintottam fel a netet, hogy megnézzem, éppen melyik sportágban rendeznek valamilyen meccset a kint…..
Elöljáróban annyit szeretnék leszögezni, hogy a környezetem szerint nem vagyok komplett. Ezen én is sokszor elgondolkodom, miután még a sportszerető/aktív szurkoló barátaim is elképedve néznek rám, ha elmesélem, hogy például Balmazújváros-Dorog meccsen voltam hétvégén. A fotelszurkolók véleményét…..