Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tapas

20 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tapas del Día Elköltöztem 2013.04.18 16:01:24
A blog a nemzetközi érdeklődésre való tekintettel angol nyelvre váltott és itt érhető el: comstra.blogspot.hu ..
Amikor még Madridban laktunk, kijött ez a reklámfilm. A szlogen szabad fordításban: Válaszd a veszélyes utat! A méltán híres sláger szövegét a lehető legnagyobb blődségre írták át, amit valaha autóreklámban hallhattunk. Hangulatfestés gyanánt azt hiszem, elég, ha kiemelem a…..
tapas 2013.04.18 15:47:28
Miért kezdek éppen most nyilvánosan politizálni, amikor 40 évig remekül megvoltam az efféle komoly kinyilatkoztatások nélkül? Ha az interneten valamit megosztottam, kommentáltam, az mindig szakmai, esetleg családi dolog volt. Egyáltalán nem éreztem lelkiismeret-furdalást amiatt, hogy…..
Végre egy műszaki cikk printhirdetés, ahol nem a termék látszik jó nagyban. Olyannyira, hogy a termék le is maradt a képről. És voilá, termék nélkül is értjük, hogy ez egy fagyasztóreklám. És kaptunk egy etetős, igazán kreatív hirdetést. A fagyasztókról köztudott, hogy sok…..
Közel húsz éve, a világon elsőként Nyugat-Ausztráliában tették kötelezővé a kerékpárosok számára a sisak viselését. A közlekedők biztonságára hivatkozva elfogadott törvény 1992 nyarán még forradalmi újítás volt, mostanra azonban a kerékpáros közösség első számú…..
A tematizálás kulcskérdés a politikában Mielőtt Gyurcsányoznánk egy egészségeset, vagyis beleböffentenénk a magyar média és közbeszéd amúgy is zűrzavaros levegőjébe, vegyük szemügyre Shanto Iyengar és Donald Kinder kísérletét.A két megátalkodott politikai pszichológus eltérő tartalmú szerkesztett…..
Az interaktivitás lehetőségei technikailag egyre nagyobbak, persze az se árt, ha látható méretű pénz van a projekt mögött.www.theinsideexperience.com/..
Gyönyörű ötlet, tökéletes rendezés, zseniális színészi játék. Egy igazi családi pillanat. És olcsóbb is, mint a Nike "Write the Future"... ..
addict Noé szexbárkája 2011.06.20 10:00:00
A Bibliai történetek legnépszerűbb témáinak egyike az özönvíz és Noé bárkájának legendája, melyben az Úr megelégelve az emberek gyarlóságát, elárasztja a Földet vízözönnel. De mielőtt még megtenné, megparancsolja Noénak, hogy a Föld összes állatából vigyen fel…..
addict Zenélő cipők 2011.04.04 09:30:00
Úgy tűnik, hogy a két sportszergyártó legenda, az Adidas és a Nike idén is folytatják könyörtelen csatájukat a reklámok mezején. Az Adidas "All in" filmje után a konkurencia fricskát mutatott a giga-költségvetésű filmnek egy olcsóbb, “100%-ig…..
Embrace transparency ..
Tapas del Día Gmailvicc 2011.04.04 16:49:48
 ..
Múlt héten írtam itt az Egy nap a városban blogon arról, hogy a Budapest-Prága-harcban bizony vesztésre állunk, de megígértem azt is, hogy rövidesen beszámolok a kilábalás esélyéről. Arról az útról, amin végigjárva lehetőségünk nyílik arra, hogy Budapest a régió…..
Boldog új évet! Valószínűleg az ilyen reklámok éve lesz 2011. Rendkívül hasznos dolog, ami valóban működik és egyszerűen bemutatható...
Tapas del Día Vaku a fejbe 2010.12.10 15:04:00
Kemény...
Tapas del Día Hoppácska 2010.12.05 13:59:00
 Idézem: "This is a music video that promotes the Norwegian television entertainment program "Golden Times". The program runs on the TV channel, TV2 in Norway. TV2 Norway has the ownership of the program."Hihhetetlen...
Tapas del Día A három nővér 2010.12.01 15:24:56
 ..
Tapas del Día Arckönyv 2010.12.01 15:15:00
Voltak már példák a facebook "offlineosítására", de ez tényleg egyszerű és szép. Igaz, a zongora is sokat dob a prezentáción.When Facebook becomes a book from Siavosh Zabeti on Vimeo. ..
Tapas del Día Egyszerű kisfilm 2010.11.26 11:28:00
Milyen lehet az a prezentáció, ahol ezt az ötletet adják elő?Egy kisfiú megy az utcán, egy nő kiszáll az autójából, amely transzformálódik, majd magától beparkol, kiderül, hogy a kisfiú King Kong kezét fogva sétál, meglátnak két űrsiklót, amelyek a felhőkarcolók között…..
A megvalósítás is számít, nemcsak az alapötlet... És persze az sem mindegy, hova lyukad ki a sztori...