Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FatFox Creative

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavasz, napfény, megújulás! Itt az ideje új színeket választani, sőt akár szokatlan formákkal kísérletezni. Nemcsak a ruhatáradnak, az arcodnak is kell a frissítés, hogy együtt tündökölj az éledő természettel! Az év színe, a Te színed!   A „living coral“ az év színe, ami tökéletesen…..
MOM Park földszintjén található optikában a közel 25 éves tapasztalat, a magasan képzett szakemberek és a legmodernebb vizsgáló egységek párosulnak a világ egyik vezető optikai vállalatának több mint 170 éves tapasztalatával.     A ZEISS Vision Expert koncepció azt jelenti, hogy az…..
Hétről-hétre érdekes történetekkel közvetítik az Optic World nagykövetei – Kamarás Iván, Mádai Vivien, Fehérvári Gábor Alfréd (Freddie), Pokorny Lia – a LÁTÁS HÓNAPJA legfontosabb üzenetét: Vigyázz a szemedre, menj el szűrésre!   Pokorny Lia az Optic World nagyköveteként elmeséli, hogyan szokta…..
Hétről-hétre érdekes történetekkel közvetítik az Optic World nagykövetei – Kamarás Iván, Mádai Vivien, Fehérvári “Freddie” Gábor, Pokorny Lia – a LÁTÁS HÓNAPJA legfontosabb üzenetét: Vigyázz a szemedre, menj el szűrésre! Az Optic World nagyköveteként Fehérvári Gábor Alfréd (Freddie)…..
Hétről-hétre érdekes történetekkel közvetítik az Optic World nagykövetei – Kamarás Iván, Mádai Vivien, Fehérvári “Freddie” Gábor, Pokorny Lia – a LÁTÁS HÓNAPJA legfontosabb üzenetét:   Vigyázz a szemedre, menj el szűrésre!   A digitális eszközök által kibocsátott kék fény kellemetlen…..
Vigyázz a szemedre, menj el szűrésre! Kamarás Iván az Optic World nagyköveteként segít felhívni a figyelmet a LÁTÁS HÓNAPJA legfontosabb üzenetére: “Vigyázz a szemedre, menj el szűrésre!” A Mammutban található üzletünkben vizsgáltuk meg a sztár látását, hogy mi lett az eredmény, és mi Iván…..
Kutatások mutattak rá, hogy több szemet és életvitelt befolyásoló negatív jelenségért a modern világ új fényforrásai felelősek. Ez érinti a monitor előtt dolgozókat, a digitális készülékeket nézőket, de még a gyerekeket, vagy azokat is, akik este LED-lámpa mellett olvasnak. Tehát mindannyiunkat!…..
Akárcsak a ruháink és ahhoz tartozó kiegészítők, úgy a napszemüveg is divatkellékké vált. Kifejezi személyiségünket, egyéni stílusunkat. Nem véletlen, hogy egy magyar híresség a nyár végén vásárolt napszemüveget, és a Carrera Americanat választotta. Rögtön azt is eláruljuk ki az…..
Bátor megjelenés. Trendi és erőteljes stílus. Egyedei tanúsítvány. Aranyozott frontális felület. Világszerte mindössze 500 készült, de ebből Magyarországra csak egyetlen egy darab érkezik. Bemutatkozik a Ray-Ban Wings – Limited edition. Szuper könnyű orrpárna tartja az 24 karátos arannyal…..
Szereted az exkluzív, különleges és limitált kiadású darabokat? Érdekel mit hordanak a sztárok? Tudj meg többet az elsők között a rejtélyes csomagról, melyben hamarosan exkluzív ékszerek érkeznek az országba egyenesen a Cannes-i filmfesztiválról! Hol találod meg a kincseket? Egy optikában! Miért…..
Az optikai üzletek polcain több száz szemüveg vár gazdára. A széles kínálatból választani nem könnyű feladat, hiszen szakmai szempontokon túl számtalan esztétikai paramétert is érdemes figyelembe venni. Írásunkban a kiválasztás szempontjait gyűjtöttük össze. 1. A nagyobb dioptria a lencse…..
Előfordul, hogy a gyermek első szemüvege egyben az utolsó is. De az is elképzelhető, hogy a rövidlátó örökség a digitális világ hatásaival együtt egy folyamat kezdete. Mit tehetek, hogy a gyermek jól fogadja a szemüvegviselést? Hogy betartsa a szabályokat? Hogy vigyázzon rá? 1. Jó helyzetben…..
Mikor veszem hasznát a műkönnynek? Elég sokszor, hogy mindig magammal hordjam. Hidegben, fűtésben, számítógép előtt, erős fényben, cigarettafüstben, allergia idején… A szemem az egyik legfontosabb forrás arra, hogy dolgozzam vagy élményekkel töltődjek fel. Szeretek írni, olvasni, rajzolni,…..
Szemtelenül sok rossz szokással terhelhetjük szemünk egészségét. Mit tehetünk, hogy hosszú távon jó látásra tegyünk szert? Mi az, ami igazán csak rajtunk múlik? Valóban annyira fontosak azok a szokások, hogy megtartsuk őket? Szemdörzsölés Apró, észrevétlen mozdulat és máris milliócska apró…..
Szédelgek a szemüveges polcok és állványok között. Szemüvegmárkákat jelző feliratok. Nézek egyikről a másikra... Melyiket válasszam, és miért éppen azt? Ez olyan, mint az iskolaválasztás: nincs jó vagy rossz iskola. Jó tanárok vannak, és eltérő igényű diákok. Egy jó márka sokaknak bizonyított,…..
Például Elton Vannak olyan keretek, amelyeket elég meglátni és megszeretni. Olyan természetességgel illeszkedik hozzád, mint az arcodat meghatározó szemöldököd, orrod vagy a szemed formája. Kifejezi személyiségedet. Hozzáad ahhoz az üzenethez, amit el akarsz mondani magadról. Ilyen szemüveg…..
10+1 gondozási tanács Tappancs csere, új szár, megfelelő „odú” és tisztántartás. Néhány szabály megtanulásával és megtartásával, akár egy házikedvenc, boldoggá tehető a szemüvegünk.             Vannak szemüvegek, amelyek csodálatos dolgokat képesek túlélni. Kibírja, ha ráülnek, leejtik,…..
(Modell: Mádai Viven https://www.facebook.com/madaivivien/, fotó: http://stiler.blog.hu/ https://m.facebook.com/touset.media/) A közelmúltban elkezdtem foglalkozni a testbeszéddel is, hogy segítsem mindennapjaimban jobban megérteni az embereket. Meglepődve olvastam arról, hogy mi mindenre tudunk…..
  A legtöbben tisztában vagyunk azzal, hogy bizonyos vitaminoknak és nyomelemeknek fontos szerepük van számos betegség megelőzésében, és hogy étrendünk vitamintartalmának döntő kihatása van egészségünkre. Azt viszont kevesen tudjuk, hogy táplálkozási szokásaink ugyanúgy befolyásolják szemünk…..
  Jó helyen jársz és már csak egy lépésre vagy attól, amit keresel! Ha érdekel az optika világa, kattints a képre és látogasd meg folyamatosan frissülő blogunkat, az optika.blog.hu oldalt!   ..
  Jó helyen jársz és már csak egy lépésre vagy attól, amit keresel! Ha érdekel az optika világa, kattints a képre és látogasd meg folyamatosan frissülő blogunkat, az optika.blog.hu oldalt!   ..
  Jó helyen jársz és már csak egy lépésre vagy attól, amit keresel! Ha érdekel az optika világa, kattints a képre és látogasd meg folyamatosan frissülő blogunkat, az optika.blog.hu oldalt!   ..
  Jó helyen jársz és már csak egy lépésre vagy attól, amit keresel! Ha érdekel az optika világa, kattints a képre és látogasd meg folyamatosan frissülő blogunkat, az optika.blog.hu oldalt!         ..
  Jó helyen jársz és már csak egy lépésre vagy attól, amit keresel! Ha érdekel az optika világa, kattints a képre és látogasd meg folyamatosan frissülő blogunkat, az optika.blog.hu oldalt!   ..
A www.bien.hu videóbloggere, Alexy Vivien ellátogatott az Optic World üzletébe, ahol megismerkedett a legfrissebb trendekkel, és tanácsácsokat is kapott az arcformájához illő darab kiválasztásához. Kattints a képre és nézd meg Te is a videót! Ha inkább egyelőre tovább olvasnál, maradj itt velünk és…..