Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László Vermes

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tervfeladat kialakítása tkp. az az adatgyűjtés, aminek a során kikutatjuk a lehetőségeket és kialakítjuk az elképzelést, mit is akarunk építeni. Ha tervezésre kerül a sor, így lesz egy jó pár információnk a kérdéseinkhez a tervezőkhöz és kivitelezőkhöz. Ha mindezek…..
Nem tudom másnál hogy van, de az én házamba akármikor megyek haza, mindig van rántott hús, savanyú káposzta meg egy kis süti. Mármint az illatuk. Így, mire elérek az ajtómig, már kétszer jóllaktam, mert a földszinti nő mindig a lépcsőházba szellőztet. Na. Ilona (nem így hívják) is hasonlót él át,…..
László Vermes 2019.05.14 12:32:28
@gabiiii: hüje ;-Đ ;-Đ Amúgy valóban azért izgalmas társasházba lakni mivel a lakásban keletkező különféle szagok pl; cigiszag ételszag, fingszag,stb egyéb szagok ezek a még azért bejárati ajtón keresztül is a lépcsőházba áramlanak ki és ott keverednek a különféle illatok a szomszédok nagy örömére ;-Đ Sajnos ez az egyik nagyhátránya annak ha sok ember lakik eggyütt a lakótelepi háztömbökbe összezárva egy társasházban de számos egyéb hátránya is van pl a a különféle kertes ház tipusokkal szemben ami már anno kifejtettem ugyhogy itt most nem részletezném..Sajnos azt kell hogy mondjam a társasház illetve ez a sok ember egymással történö összezárása nem a legegészségesebb módja a lakhatásnak . De hát mit lehet tenni mindenki nem teheti meg hogy elköltözik kertesházba .Még jó hogy ma már kitalálták az olcsó konténerházakat hogy aki nem akar egymás hegyén hátán tömegnyomorba lakni egy túlzsufolt társasházban az lakhasson vidéken kertes mobil vagy akár konténerházba .
László Vermes 2019.05.14 12:37:46
@gabiiii: hüje ;-Đ ;-Đ Amúgy valóban azért izgalmas társasházba lakni mivel a lakásban keletkező különféle szagok pl; cigiszag ételszag, fingszag,stb egyéb szagok ezek a még azért bejárati ajtón keresztül is a lépcsőházba áramlanak ki és ott keverednek a különféle illatok a szomszédok nagy örömére ;-Đ Sajnos ez az egyik nagyhátránya annak ha sok ember lakik eggyütt a lakótelepi háztömbökbe összezárva egy társasházban de számos egyéb hátránya is van pl a a különféle kertes ház tipusokkal szemben ami már anno kifejtettem ugyhogy itt most nem részletezném..Sajnos azt kell hogy mondjam a társasház illetve ez a sok ember egymással történö összezárása nem a legegészségesebb módja a lakhatásnak . De hát mit lehet tenni mindenki nem teheti meg hogy elköltözik kertesházba .Még jó hogy ma már kitalálták az olcsó konténerházakat hogy aki nem akar egymás hegyén hátán tömegnyomorba lakni egy túlzsufolt társasházban az lakhasson vidéken kertes mobil vagy akár konténerházba
László Vermes 2019.05.14 12:38:56
@Jakab.gipsz: Ez így van .Minden probléma megoldódik
Napjainkban az önfejlesztés fontossága elképesztően fontos dolog, hiszen egy már meglévő tudást folyamatosan fejleszteni, bővíteni szükséges. Az internet pedig lehetőséget ad arra, hogy bárki akár otthon ülve megszerezzen egy olyan új tudást, ezzel is növelve saját személyes…..
zaporozsecem November 23. 2009.11.28 15:25:00
Mostanra már elég jól szét lett kapva a gép, vettem hozzá gyári első sárvédőket, és egy komplett 968m-es Zaporozsecet, amiből nagyon sok alkatrészt fel tudok használni. Különösen a karosszéria elemeit (hátsó sárvédő ív, küszöb), mert ezekből sajna nem lehet újat venni...
zaporozsecem Kezdetek 2009.10.24 23:07:00
2009. október 24-én néhány hetes gyötrődés után megvettem életem első zaporozsecét, egy korai, 1974-es 968-as Zaz-t. Győr mellett vettem, onnan kellett hazavonszolni Pellérdre a képen látható szerkezettel (kutya), amit külön erre a célra készítettünk.…..
Most minden erről szól: hogy munkaerőhiány van. És közben látom a sok munkanélkülit, akik ezt nagyon nem így látják – megértem őket. Mert a munkaerőhiány is relatív, sőt, néha a munkáltatók által tudattalanul, mégis mesterségesen gerjesztett dolog (ezzel persze nem cáfolom, hogy a probléma valós is…..
László Vermes 2018.01.29 15:03:35
@IT Knight: Nagyon helyes. Hajrá Budapestiek ha már a jó Isten a fővárosba teremtett le benneteket akkor hajtsatok :-) Tartsatok el engem is szegény munkanélküli vidékit .Nincs mese annak kell melóznia akinek jut munka.Márpedig a munka budapesten igy hát természetesen a budapestieknek kell azt elvégezniük én nem tudok helyettetek dolgozni hálistennek mert én nem ott élek ;-) Hiába na nemszülethet mindeki budapestre,meghát úgye a vidékiek túlnyomórészének nincs arra pénze h a fővároba költözzön v ott vegyen lakást ,ugyhogy nektek kedves fővároi lakosok nincs más dolgotok csak az h dolgozzatok keményem és eltartsátok azt a másfélmillió szegény csóró vidéki munkanélkülit ;-Đ
2016 október 21-ig mint alkalmazott dolgoztam egy angol villanyszerelő cégnél. Nagyon jó csapattal, emberekkel... barátias légkörben. Sajnos ennek vége... annyira, hogy mindenki szélnek lett eresztve. Az indok az, hogy nincs munka. De ezt senki sem hiszi el. Itt más dolgok lehetnek a háttérben, de…..
A minap keresgéltem a választ egy munkajogi kérdésemre, és elvetődtem egy oldalra, ahol egy diplomás pályakezdő írja, hogy fél év alatt kb. 12 helyre küldte el a jelentkezését. Ennek okát úgy határozta meg, hogy nincsenek olyan állások meghirdetve, ahová alkalmas lenne a…..