Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Hook

0 bejegyzést írt és 186 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A filmbéli amerikai angol bankár kétszer is meggondolta volna, hogy Provance-t válassza, ha ide veti először a sorsa. Tavaly októberben írtam egy posztot egy Szent György-hegyi minitúráról, ami elég elragadtatottra sikeredett. A blogot olvasva talált rám Ádám Gábor, aki a Balaton-felvidéki…..
Ha definiálnom kéne az egyéni vállalkozásokat, vagy a köznyelvben használt vállalkozó típusú embereket, azt mondanám, hogy ők azok, akik a belefektetett munka fordított arányosságával akarnak pénzt csinálni. Hatványozottan igaz ez, a balatonparti vállalkozókra is, tisztelet a kivételnek. Ja nem,…..
Most, hogy már mindenki mindenkinek megmutatta, milyen jól is áll neki a morálhérosz gúnya és cseng az ügy lefele, talán beszélhetünk végre értelmesen is a Kiss László-sztoriról. Eddig nem írtam róla – ha bölcs éppen nem is lesz tőle az ember, a hallgatás bizony hasznos, ha nem tudjuk, mi történt…..
Dr.Hook 2016.05.14 22:00:54
@Etniez: Teljesen egyetértek, (mellesleg a fiam 7 évig úszott versenyszerűen elég sok érem lóg a szoba falán) még jó, hogy a lányom nem szerette a vizes sportokat.
Dr.Hook 2016.05.14 22:03:41
@arpika23: Köszi, hogy leírtad helyettem.
Dr.Hook 2016.05.14 22:16:00
@annamanna: Minden rendben?
A tetoválás szó eredete a tatau polinéziai szóra nyúlik vissza, Tahitiből terjedt el világszerte. A tetoválás során az emberi vagy állati bőr pigmentálását változtatják meg a bőrrétegekbe vitt színezőanyagok segítségével a legkülönbözőbb célokkal, mint például a test díszítése, vagy épp a törzsi…..
Dr.Hook 2016.03.29 21:28:55
@Tompahawk: Pont így gondolom én is, tömegtermékké vált, akkor meg minek.
Alimento A füvesember tanácsot ad 2016.03.18 07:13:04
Szabó Gyuri bácsi, a „bükki füvesember” jellegzetes alakja a magyar alternatív gyógyászat világának, nevével nem csak a népi gyógyászat címszó alatt találkozhatunk, gyakorlatilag a gyógynövények alkalmazásának egyfajta hazai tekintélyének tekintik sokan. Pedig nem kellene.....
Dr.Hook 2016.03.20 00:34:50
Polgárda A NER ismét bizonyított 2016.01.04 08:00:00
A mai az első kívánságkosártalan nap. Hiába várjuk majd, nem jön fél egykor az ismerős főcímdal. Ez már önmagában óriási öröm, és a sírvavigadás mítoszát szertefoszlató nemzetépítés sarokkövének ígérkezik. A szilveszterkor leadott hattyúdal viszont már önmagában a…..
Dr.Hook 2016.01.04 21:29:08
@midnight coder: A "pénzcsinálást" még soha senki nem hagyta abba magától, pláne kis hazánkban. Te láttál már olyan, - bármilyen műfajban utazó előadót (ripacsot) - aki tényleg végleg visszavonult. Nekem a kedvenceim a kivénhedt rockerek. A legnagyobb vicc mégis az, hogy a sok "aktuálszarhoz" képest, mégis jó ízzel lehet őket hallgatni, nézni talán kevésbé.
Dr.Hook 2016.01.04 21:31:19
Lumens Soros György a dzsihádról 2016.01.02 08:44:30
A Project Syndicate oldalán megjelent véleménycikkében a halálfélelmet nevezi meg a nyugati világ Achilles-sarkaként, és óva int Donald Trump és Ted Cruz támogatásától. Forrás: Wikipedia Commons A nyilt társadalmak mindig veszélyeztetettek, különösen igaz ez napjaink…..
Hosszú évek agóniája után az Európai Unió lassan tényleg elhalálozik. Jó volt, szép volt, de köszönjük, ennyi bőven elég volt. A brüsszeli eurokraták és a hurráoptimista európai politikusok persze most is pozitívak, és hisznek a túlélésben, mert ugye az Unió mindig mindent…..
Dr.Hook 2015.09.21 21:40:54
@Börtönbe most már a fideszesekkel!: Ez az írás ez milyen már, de tényleg. Ez a "barbár magyarok" szöveg ezt honnan, melyik olvasmányélményedből ragadt a kis fejedbe? A magyarok, pont úgy mint a többi nép, (kivéve téged) néha jók, néha kevésbé, Te nettó h_lye vagy és egy végtelenségig elfogult, de a világ összes(!) médiáját jól ismerő tájékozott szakértőnek hiszed magad. Gratula!
Dr.Hook 2015.09.21 21:48:26
@vuvuvu2: Egyetértek, én ezt a svédeknél tapasztaltam, érzékeltem először a 80-as évek végén. A nyugati átlagproli nagyon jó meghatározás, az angolokra, írekre illik ma leginkább.
Dr.Hook 2015.09.21 21:58:13
@panelburzsuj: A Ratkó - korszakot kihagytad. A két háború közötti időszak egykézése nem volt országos jelenség, a gazdag paraszti családok "megoldása" volt a birtok aprózódásának vélt és valós félelme miatt. A kicsi vagy kocsi vita, nem volt igazi vita, persze, hogy a kocsi-telek-nyaraló-karrier győzött egy lazán kezelt hiánytársadalomban.
Hétfőtől a me­ne­dzse­re és sajtófőnöke is elköszönt a másodszor is verekedésbe keveredő Kállay-Saunders Andrástól, harsogja a Bors. Az ügy valószínűleg összefüggésben van azzal, amit a Stenk is megírt: az egykori megasztárost nemrég egy fővárosi szórakozóhelyen…..
Dr.Hook 2015.05.20 22:54:05
@que le: Szó sincs gyűlöletről, egyszerűen sokan nem szeretik, kár ebbe belekeverni a magyar popzenei világot. Agresszív, de ez ma része az elvárásoknak kamuból, ő meg komolyan veszi magát. A dinnyecipelő ecsethajú stimmel, de kiegészíteném a mindig vidám, nagyon nyáriasan öltözött, karibi srácokkal, akik közül mindig akad egy aki hátba szeret picit támadni, ja és ők nem migránsok.
"Mindabban, amit Kelet-Európában a nacionalizmus csinált, van valami végzetszerű, s a megindult folyamat nem szűnhet meg, amíg e terület olyan eszmét nem vajúdik ki, amely a nemzeti eszmét a birodalmi gondolattal összhangba nem hozza." (Németh László, Kisebbségben) Gondolom, persze…..
Dr.Hook 2014.01.04 23:15:09
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Írország nem foglya a múltjának, hidd el, az íreknél többen még nem vándoroltak ki Európából. Ez csak rövid távon gáz, attól persze még nem örülünk neki, ha mi is így járunk. Az EU.-tól ne várj csodát, egyenlőre nem nagyon van másik alternatíva, de azért ha globálisan nézed elég impotens az egész szerveződés. Európai tudat nincs, amerikai van. Gazdaságilag a germánok nélkül már megrogyott volna rég, ugye a háború vesztesei mégsem olyan "csúnyák"?
Dr.Hook 2014.01.04 23:28:36
@Counter: Az egységes ország tudata pont úgy létezett a közgondolkodásban a lengyeleknél is, mint nálunk, a mindenkori megszállás időszakában. Fontos különbség, mindig volt független magyar államtöredék, legalábbis 1699-ig,Albániát kezeljük külön. Szerbia állami önállósága, szinte soha nem valósult meg, vagy csak egészen rövid ideig, azért ez nem mindegy.
Dr.Hook 2014.01.04 23:30:20
@Megfigyelo: Ezt miből állapítottad meg? Csak nem Gerő Andrást olvastál túl sokat.
Csikós szerint a Puch, szerintem a Bogárhátas az örök szerelem, amitől nem lehet megszabadulni. Fokozottan igaz ez, ha az ember kényszeres bütykölgetős, tuningolós és mindig azon agyal, hogyan lehetne jobbá tenni a gépet, kicsit tökéletesíteni műszakilag, esetleg több lóerőt…..
Mandiner blog Hello Gagarin 2011.04.12 16:16:00
  Ma ötven éve repült az űrbe Jurij Gagarin. Vagy nem ma. Vagy nem is volt az űrben. Vagy valaki megelőzte őt. De tegyük fel, hogy igaz a sztori. Már az űrkorszak hajnalának megcáfolt vagy megcáfolhatatlan legendái világossá teszik: ez volt a huszadik század mítosza. De…..
Dr.Hook 2011.04.12 21:55:41
@Doomhammer: De sajnos majdnem az volt, ez a bátorságából nem vesz le sokat(semmit). Te közel vagy a holdhoz? Jó magasan lakhatsz.
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
Dr.Hook 2011.03.14 22:58:46
@Antifaszok Réme: Ezt miért kellett közölnöd a világgal, tök kellemetlen. (Neked)
Dr.Hook 2011.03.14 23:11:11
@dávidzoli: Szép amit írsz, mint egy sosem volt magyar valóság, az öntudatos magyar paraszt nem nyalja a segged, miért is kéne, hiszen vastagon megfizet vagy tévednék? A roma kuncsaftok több vaker kevesebb lé, alapon gondolkodnak.
A kormány mostani megoldása arra emlékeztet, mint amikor a régi, hatalmas drog-dealerek le akarnak számolni az új dealerekkel. Amikor a régi maffia harcol az újjal a területért. Amikor a prostituáltak kiutálják a területekről az új lányokat. Szó sincs itt arról, hogy az…..
Dr.Hook 2011.02.26 19:15:25
@Brendel Mátyás: Javaslatom: menj el egy scientológus hétvégére, rájössz mi a különbség, hacsak nem vagy már rég clear! Egyébként jól nyomod a hülyeséget, sztem. szándékosan! Salom!
Azért az elképesztő, hogy miközben ennyi marxizmuson nevelkedett ex-káder - és egyszerű elszenvedő alany - üldögél remegve a plazmatévé és a monitor előtt, alig van valaki, akinek eszébe jutna, hogy amit ma Orbán-féle politizálás címszó alatt látunk-hallunk-érzékelünk, az a…..
Dr.Hook 2011.02.13 22:16:05
@Aztapaszta: Nem szoktam hazudni Kedves izgalomba jött barátom, akár be is szkennelhetném a diplomáim másolatát, de ez teljesen mellékes. Ami viszont tény hogy, Neked most nagyon rossz lehet, egy világ omlik össze, a Te kis tyúkszaros világod és tehetetlen vagy! Ha elmés válaszodtól megkímélsz nem leszek szomorú. Üdv.
Dr.Hook 2011.02.13 22:28:03
@pepe07hu: Ez aztán komment, csak így tovább!
Dr.Hook 2011.02.13 22:30:06
@Aztapaszta: Vetítse rád az életét a Gy. Ferenc, szép álmokat elvtikém!
Dr.Hook 2011.02.13 19:00:18
@hazug fidesznyik: Szánalmas ez az Orbán-hisztéria, ugye nem az az igazi oka, hogy a baloldalnak nevezett (egyébként a baloldali eszmékkel köszönőviszonyban sem lévő)társaság nem tud kiállítani egy legalább látszatra korrekt, valamire is használható emberszerű lényt? Jelenlegi ellenzéki hősük(ismerem személyesen) gyenge harmat, nagyjából egy középiskolás szintjén áll, bábocskának jó a kis "táváris". Most jött meg az USA-ból, remélem nem röhögtették ki magukat, minket!
Kezdem a mesével:   A kormány alapvető fontosságúnak tartja a magyarságismeret megerősítését az iskolákban — mondta Hoffmann Rózsa kedden Budapesten. Közlése szerint a magyarságismeret megerősítésének egyik eleme lesz az iskolai…..
Dr.Hook 2011.02.13 17:47:28
@Alkotmány ügyben kérdőív? Fidesz csalás, átverés!: A DEMOKRATA miért jelent alapban pozitív töltetet, ez egy üres fogalom, a demokrácia egy működtethetetlen hatalomgyakorlási módszer. Az uralom, mint ilyen mindig v.milyen álarc mögé bújik, ezt nevezzük ideológiának, a demokrácia soha nem létezett, hiszen nincs egyenlőség és soha nem is volt, de miért is lenne rá szükség? Nem vagyunk sem egyformák, sem egyenértékűek, ugyan ezt sugalmazták sok évtizeden keresztül, hiszen el kellett hitetni a buta tömeggel, hogy értékes önmagában is. Nem az! Egyébként nevetséges, amikor a magát balosnak definiált tábor aggódik a DEMOKRÁCIA miatt, miről beszélnek? Talán a jakobinusokról, talán a szabadkőművesekről,esetleg az anarchistákról, marxistákról, leninistákról, maoistákról........
Dr.Hook 2011.02.13 18:28:38
@jotunder: Gyengusz kis agytröszt vagytok TI, a lélekgyógyászt én is tudnám javasolni. Kérlek ne írj erre egy szellemesnek szánt riposztot, köszi!
Egy pillanatig azt hittem, Észak-Koreában készült az Allvoices képriportja, de nem, a dél-koreai Anszanban fotózták le, hogy milyen elbánásban részesülnek azok a fiatalok, akiket átnevelő táborba küldenek a szüleik. Az anszanihoz hasonló táborokba főleg olyan kamaszok kerülnek,…..
Dr.Hook 2011.01.23 21:44:38
@WalkingH: Ez a kemény-puhány téma egy tök idióta paradigma a homo sapiens, mint uralkodó faj végülis kemény nem? Nem szeretek edzeni, eleget nyomattam, tul.képp. majdnem fölöslegesen. (annyi maradt, hogy van egy pici erőm)
Örök világosságot nekik, az emberekre még egy villanykapcsolót se szabad bízni, nemhogy komolyabb dolgokat. Semmit. Vélemények az azonos című írásunkról...
Dr.Hook 2011.01.23 13:42:13
@cso zsi: Kár fikázni a germánt, akár hogy ragozzuk előbbre tart, mint mi, a forgalom pedig sokkal-sokkal nagyobb, persze,hogy több a gond. Azt hiszem,hogy a hazai közlekedési morál alulmúlhatatlan, ez sajnos minden dimenzióra igaz, a világításra is.
A karácsonyi vásárokban forralt borozni romantikus dolog, de ismerjük el, aranyáron mérik az élvezetet. Magam szívesebben állítom elő itthon. Bereznay Tamással konzultáltam is abban a tekintetben, milyen a tökéletes forralt bor. Elmondta.A legfontosabb alapismeret, hogy a bort a neve…..
Dr.Hook 2010.12.18 18:44:41
@nabeul: Frappáns, de nem nagy durranás, olyan, mint a bécsi adventi műsor, híg löttyök gyengusz germánoknak, meg sznob k.-európai f.-nak.
Lehet főzni bármilyen jó minőségű borból, ne forrald, de majdnem, szegfűszeg, szegfűbors, fahéj, citrusféle, cukor, méz kötelező...
  Zárából Trauban tartott utunk. Az úton fura nevű benzinkúttal találkoztunk, ahol tilos volt a köszörűgép használata. Trau kapuját, akárcsak Záráét, a velenceiek építették, és a Kamerlengo-erőd, a védelmi rendszer része. A városka ideális nászút-célpont,…..
Dr.Hook 2010.08.01 20:08:43
@Grift: Nem proli sör , jobb, mint a mi átlag szarjaink lényegesen. Egyébként a PAN az ász, bár egy kicsit gyengébb(4.8%). Üdv!
Tudtad? Trianon térképek 2010.06.04 07:00:00
Egy időben ez a térkép tananyag és propaganda anyag volt.     A Trianon emléknap alkalmából azonban ezen már túl kellene lépni. Nem olyan fekete-fehér ez a történet, ezt be kell látnunk. Egyrészt a történelmi Magyarország területén már akkor kisebbségben volt a…..
Dr.Hook 2010.06.04 12:19:26
@Humperdickk: Ennyi zagyva, hamis csúsztatást rég olvastam, egyébként láttál már közelről történelmi atlaszt, mondjuk középiskolait? Jó tanulást, sztem sok van még hátra! Üdv!
Gulyásdemokrácia Fico-Orbán 2010.05.13 12:24:19
Robert Fico egy népnemzetieskedő populista barom, és ezen a tényen nem változtat az sem, hogy egyébként Orbán Viktor is. Ez azonban önmagában még nem lenne baj, csak éppen tehetséges politikusok mind a ketten, akik tudják, mi kell ahhoz, hogy sokan szeressék őket a maguk…..
Dr.Hook 2010.05.13 14:50:44
@DeMarco: Totál egyetértek,identitás nélküli,de folyton erősködő szarjankókkal, hogy kéne tárgyalni? (ja az a gond, az országuk, csak egy hamis fikcióra épülő rossz álom!)