Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pisti Kecskés

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első történet: 1453-ban, az oszmán-törökök által bekerített Bizánc/Konstantinápoly volt a görög-keleti kereszténység utolsó menedéke. "Görög oldalon fel-felcsillant a remény, hogy Hunyadi megjelenik a szultán hátában, nyugatról, a város szárazföldi felén, ahol a vándor magyarok hajdan hiába…..
Az elhíresült kirgizisztáni baromságán mutatta be, milyen az ugor (zöld), az iráni (szürke), a szláv (kék) és a török (piros) eredetű szavak aránya Orbán saját mondatában. Mint látható, Laakso szerint a mondat túlnyomó többsége finnugor, 1-1 szláv és iráni elemmel. A török eredetű elem száma Orbán…..
Pisti Kecskés 2018.09.09 01:20:14
@jandera: Mennyi legyen? Es finn az mennyi?
        Táltos Kövér László, minden magyarok gézája és vahorca, Nagyboldogasszonyanyánk gönyüje, Jutocsa fia Kazal, Kazal fia Döbe, Döbe fia Patogár sámándobján adta hírül, hogy gyűlnek már az aranykeselyek Attila nagykirályunk huzulján.     Az elmúlt évtized Kurultájai azt is üzenik: magyarok…..
Pisti Kecskés 2018.08.12 15:49:47
Bár a legnagyobb fellépő még meg sem szólalt, a tusványosi Fidesz-bulin Orbán előtt is sikerült vad dolgokat mondani a résztvevőknek...
Pisti Kecskés 2018.07.27 23:03:49
Nem kaphat szót olyan képviselő, aki pártelnöknek szólítja Orbán Viktort, egy nap alatt eltüntetik azt a graffitit, amely a miniszterelnököt ábrázolja, a külügyminiszter pedig azzal magyarázkodik egy külföldi újságíró előtt, hogy ő kitart Orbán Viktor minden kijelentése mellett. Mindez két napba…..
Pisti Kecskés 2018.06.27 23:00:05
Anikóék történetének eleje tulajdonképpen akár tipikusnak is nevezhető: a válság miatti nehézségek, a férj külföldi munkavállalása, a család átmeneti szétszakadása… sok hasonló történet akad. Amiért mégis különleges a mai sztori az az, hogy a történet eleje 3,5 éve…..
Amit Orbán mesél, azt ma legalább 2,2 millió magyar hallgatja és hiszi, mint lefekvéskor egykor a szülői szót. Mint minden mese, ez sem igaz, tele kitalált elemekkel és csodával – de a hallgatóság bele tudja élni magát. Az ellenzék képtelen mesélni...
Pisti Kecskés 2017.11.13 22:29:05
Nem elég, hogy hazudik, de ezt náci ideológiával igyekszik alátámasztani a miniszterelnök. Nem, nem tévedés és nem is túlzás: a nemzetiszocialista fajelmélettel igyekszik magyarázni a menekültekkel szembeni gyűlöletkeltést...
Mielőtt Magyarország megszakította volna nagyköveti szintű diplomáciai kapcsolatait Hollandiával, amiért a távozó holland nagykövet egy interjúban bírálta a magyar kormányt, Gajus Scheltema a közrádióban szerepelt. A Hely című műsor szerdai adása azt a budai villát mutatta be, amelyikben a nagykövet…..
Pisti Kecskés 2017.08.26 11:32:21
@fran7: Ammà biztos! Srebenicaban is kockaztattak az eletuket a holland bekefenntartok..
Kalmarlelkek ezek.
Közkeletű vélekedést cáfol éppen Simicska Lajos: az ősoligarcha nem fog a Fideszre és Orbánra terhelőt mondani a kampányban, mert azzal magát is besározná. A jelek szerint Simicska nem épp így gondolja, támadásba is lendült...
Pisti Kecskés 2017.08.09 09:34:03
@torró: Hagyjuk mar az "odapiszkit, ahonnan evett" dumat! Orban akkor Sorosnak piszkit?
A keresztény fővadász a Magasles nevű vadászati szakblognak adott egy méltatlanul kevés figyelmet kapott interjút...
Pisti Kecskés 2017.07.15 16:15:36
Kevés megcáfolhatatlanabb dolog van a világon, mint a globális felmelegedés. Az Egyesült Államok elnökének viszont sikerült olyan mélyre süllyednie, hogy bejelentette az USA kilépését a nagy nehezen tető alá hozott párizsi egyezményből. Donald Trump már megválasztása előtt…..
Eddig nagyjából egy dolog biztos. Szombat éjszaka, alig néhány nappal a fenyegető migránsokról szóló népszavazás előtt, robbanás történt Budapesten, súlyosan megsebesítve két rendőrt, az egyébként igen zsúfolt környéken...
Az HBO sorozatai közül nemcsak a Westworld hagyja ki a következő évet, de ha lesz is harmadik Aranyélet évad, akkor azt csak 2018-ban mutatják be. A bejelentés valószínűleg csak formaság és nem kell rá túl sokat várni. Viszont most jó időre elköszönünk a Miklósi családtól és mivel mindenki…..
Pisti Kecskés 2016.12.24 16:51:23
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt blog! Segítséget szeretnék kérni!Augusztusban volt 4 éve, hogy iskolatitkárként dolgozom egy alapítványi iskola tagintézményében, legelső dolgozóként. Hétfőn délután kezembe nyomtak…..
Médiahacknek kicsit durva, amikor egy polgármester gyakorlatilag visszahozza a náci Németország zsidótörvényeit Ásotthalomra – azzal a különbséggel, hogy most nem a zsidók a célpontjai a gyűlöletnek és kirekesztésnek, hanem a muszlimok, az arabok és a melegek.  ..
Végre történt valami. Végre felsejlett, hogy a demokratikus ellenzéken belül milyen érdemi, és nem hatalmi törésvonalak léteznek. Végre nyílt és egyértelmű, a jövő szempontjából fontos tartalmi kérdésben látszott a konfliktus. Igaz, ehhez a DK-s Molnár Csabának le kellett mosnia a pályáról az LMP-s…..