Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ujlaki Tamás Péter

28 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Osszátok, nyomtassátok és töltsétek ki!Adjátok le a pártoknak, küldjétek ezt vissza a kormánynak!..
A Fidesz és szavazóik megbuktak a Pisa-teszten! Nagy magyarok, publicisták magyar tudás nélkül!   Niedermüller Péter DK-s Erzsébetvárosi polgármester jól érthetően kifejezte véleményét, és aggodalmait az orbáni ellenség kereső, találó, mutató politikával szemben. Arról beszélt, hogy a…..
A politikában világszerte jól ismert tanácsadó, Arthur J. Finkelstein segítette a Fidesz választási kampányokat, és látta el időről-időre Orbán Viktort tanácsokkal. Politikai munkássága, érvrendszere, gondolkodása joggal erőteljesen megosztó. Álláspontját a politikai kampányokban az…..
  Gyuri bá a rendezvényszervező!     Gyuri bácsiról mindenki tudja, hogy egy magyar üzletember aki 1947-ben Angliába költözött, ott diplomázott,majd 1956 óta Amerikában él. Óriási vagyona van, a világ 30 leggazdagabb embere között tartják számon. Elképesztő birodalmát jótékonykodásra, elmaradott…..
Népszabi Ül(nn)epi őszinteség! 2018.10.24 13:09:54
A Baross téren jönnek mennek az emberek. Túristák, nők, férfiak, gyerekek, fiatalok, idősek. Rengeteg ember fordul meg, és gyomra fordul fel jövet-menet. A Baross téri felüljáró alatt mind a VIII. kerületi oldalon, mind a VII. kerület Rottenbiller utcai részen parkoló volt mindig is kialakítva. Ám…..
Népszabi Meg van, vagy még sem? 2018.02.23 10:06:35
A kispesti önkormányzat fideszes része leszavazta saját indítványát, melyet a képviselőtestület elé nyújtott be. Miután az indítvánnyal kapcsolatban a testület kiegészítésként bizonyítékokat kért, hogy megszavazhassák a migrációt segítő civil szervezetek elleni védelmet...
Népszabi STOP Soros 2018.02.05 09:54:14
Népszabi Soros az Isten? 2017.12.21 07:02:49
Döbbenetes, felháborító, vérlázító! Ezek a migránsok elképesztő veszélyesek és óriási fenyegetettség mindannyiunkra. Az elmúlt időszakban rengeteg nemi erőszak, szexuális zaklatás, utcán ok nélküli bántalmazások, fenyegetésként autókerekének kiszúrása, roma emberek meggyilkolása, családirtás. Ezek…..
Németh Szilárd elképesztő, emberfeletti képességeit megcsillantotta. Jóslatai hamarabb megvalósulnak, mint ezek után méltatlanul híresebb francia elődje Michel de Nostredame latinosított, közismert nevén Nostradamus. A nemzet rezsibiztosa nem nagy mondatokban, amibe bármit bele lehet magyarázni,…..
Nyílt levél ennek az ótvar senkinek!   Hogyan szólítsalak teeee!!! A nevedet nem akarom leírni, még kisbetűvel sem (nem tudsz annyit fejlődni), mert ha a csótányoknak nem adunk nevet, akkor neked triplán nem jár. Nincs rá szó, kifejezés, hogy mennyire kevésre tartalak. A…..
Valószínűleg nincs ember aki ne tudná, hogy az utóbbi hetekben több tüntetés, sok-sok ezer ember fejezte ki ellenvéleményét, nem csak a magyar, több országban az utcákon, nyílt levelek születtek Nobel díjas tudósok, gondolkodók, értelmiségiek részéről. Politikusok szólaltak fel politikai…..
Népszabi Lámpavas 2017.04.18 15:08:15
Népszabi Állítsuk meg! 2017.04.03 18:30:54
A magyar kormány tényleges kormányzás helyett, igazi eredmények nélkül kívánja mindenáron megtartani a hatalmat. Ehhez a legkülönbözőbb erkölcstelen, gerinctelen, gyomorforgató, bicskanyitogató eszközt felhasznál. Megfélemlít, ellehetetlenít, törvénytelen törvény alkotással megreguláz, hazugságokat…..
  Gyurcsány neve, személye, le lett járatva. Divatosan karaktergyilkosság áldozata lett. A Fidesz ügyesen, módszeresen, goebbelsi propaganda módszerével (ahogy mindennel teszik, plakát kampányok, média felületekben szajkózva hazugságaikat) tette megosztó személlyé. Sok-sok igaztalan állítással…..
Népszabi Orbán bevallotta 2017.02.03 12:07:26
  Orbán bevallotta. De mit? Azt, hogy a kormány plakátkampány hazugság? Ugyanis, ha hihetünk neki, illetve párttársainak, akkor Magyarország, ahogy a lakosság is tapasztalja nem erősödik (ahogy az aktuális szlogen hazudja), hanem napról-napra gyengül. Ugyanis a miniszterelnöknek és kollégáinak is…..
  „Magyarország erősödik! Magyarország jobban teljesít! A reformok működnek!” Mindannyian ismerjük ezeket a kormány propaganda lózungokat. Unalomig ismétli a média mindannyiunk pénzén. Milliárdokat költünk el arra, hogy a valóságot valahogy felülírják az agyunkban. Ám az embernek az infragrante…..
Népszabi TA(h)Ok a fociban 2016.12.23 16:29:53
Nem mondunk újat azzal, hogy a drága „elveszíti közpénz jellegét” közpénzekből épülő, és épült stadionok panganak az ürességtől. A polgárok döntöttek. Nem kérnek ebből a színjátékból. A pályán gyengécske kóricálás folyik, míg az egészet felülről egy megalomán, beszűkült érdeklődési körű akarnok…..
    Több elkeseredett pénzügyi tanácsadó keresett meg problémájukkal. Nevüket egyelőre nem kívánják nyilvánosságra hozni, mivel az ügy folyamatban van.   A nehéz boldogulás, és a még nehezebb állás keresés - ahol a fizetésből meg is lehet élni -, lépés kényszerbe hozta őket, mint oly sok…..
  A Szegedi Törvényszék szerdán elsőfokú ítéletében terrorizmus vádjában Ahmed H.-t 10 év fegyház büntetésre, és Magyarországról örökös kitiltásra ítélte. A vádak szerint a 40 éves férfi megafonba beszélt, rázta a kordont és megdobálta a rendőrsorfalat kövekkel. A bíróság azt nem állapította meg,…..
  Orbán Viktor belengette a magasabb nyugdíj emelés mellett, hogy következő év végén, novemberben egy egyszeri juttatás ütheti a nyugdíjasok markát. Az időzítésből biztosan tudható, hogy a következő, azaz a 2018-as parlamenti választások elő kampánya. Pénzért venni, illetve fillérekért venni…..
 A IX. kerület József Attila lakótelepen 2016. október 01-én bevezetésre került az Üllői út Ifjúmunkás utca közötti területre a fizetős parkolási rend. A kerület vezetése a lakosságra mutogat, miszerint az ő kérésükre történt mindez. Igaz az általunk megkérdezett helyi lakók egyhangúan…..