Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yolopetofi

99 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél." -Antoine de Saint-Exupéry..
"A tengerpartot járó kisgyerek mindíg talál a kavicsok közt egyre, mely mindöröktől fogva az övé, és soha senki másé nem is lenne.   Az elveszíthetetlent markolássza! Egész szive a tenyerében lüktet, oly egyetlen egy kezében a kő, és vele ő is olyan egyedűl lett.   Nem szabadúl már soha…..
" Aki önmagának hazudik, és a tulajdon hazugságát hallgatja, odáig jut, hogy nem fedez fel semmilyen igazságot se magában, se maga körül, így aztán tiszteletlenségbe süllyed mind magával, mind másokkal szemben. Ha meg nem tisztel senkit, szeretni sem tud többé. " - Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij..
Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=UKH9MURmJWU..
Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=GwIIyk5FC_Y..
„Mi zavar téged? Mi az, ami szíved cibálja, e kitartót? Mi rángatja ajtód kilincsét? Mi szólít téged az utca felől, de tárt kapudon soha be nem jön? Ó, ez az éppen, akit te zavarsz, akinek szíve kitartását cibálod, akinek ajtaja kilincsét rángatod, akit szólítasz az utca felől, de kitárt kapuján…..
Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=pnYts52GaiA..
"Ha megnevezem a kétségbeesést, túljutok rajta." -Albert Camus..
Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=Ea6xBo_hEMk..
"Ha gondolkozunk, magunkon kívül lehetünk, de a szó egészséges értelmében. Értelmünk tudatos erőfeszítésével kívülről szemlélhetjük tetteinket és következményeiket; jó és rossz, minden elfolyik mellettünk, mint a zúgó áradat." -Henry David Thoreau, Walden részlet..
"Nincs öregebb annál, mint akiben kihunyt a lelkesedés lángja." - Henry David Thoreau  ..
"Ki farag valaha bennünket egészre,ha nincs kemény vésőnk, hogy magunkat vésne,ha nincs kalapácsunk, szüntelenül dúló,legfájóbb mélyünkbe belefúró fúró?" - Babits Mihály..
Való, hazugság nélkül, biztos és igaz. Ami lent van, az megfelel annak, ami fent van, és ami fent van, az megfelel annak, ami lent van, hogy az egyetlen varázslatának műveletét végrehajtsd. Ahogy minden dolog az egyből származik, az egyetlen gondolatból, a természetben minden dolog átvitellel az…..