Regisztráció Blogot indítok
Adatok
INDAGEBASZ

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cabernet sauvignon a világ egyik legismertebb és legnagyobb területen termesztett kékszőlő fajtája. Népszerűségét jól mutatja, hogy a világ borvidékeinek nagy részén jelen van, az összes jelentős bortermelő országban készítenek belőle bort, továbbá mi is rendszeresen vakteszteljük évről-évre. Íme…..
"Az automatizált vezetés nagyobb változásokat fog előidézni az autóiparban, mint a hajtás kérdése" Peter Mertens mondta ezt egy igazán remek interjúban a minap, és teljes egyetértek ezzel a kijelentéssel. De ki az a Peter Mertens? 35 éve van az autóiparban, különböző top pozíciókban dolgozott a…..
INDAGEBASZ 2021.07.28 07:25:14
@jotunder6: Sztem eléggé érthető ez a bejegyzés már ha érdeklődsz a téma iránt mivel ezekről sok helyen lehet olvasni. Egy bennfentes véleménye meg szintén érdemes arra hogy elolvasd. Ha esetleg nem érted nem biztos hogy a blogíró hibája.
Az egyetlen jó, amit Bayer Zsoltról el lehet mondani, hogy őszinte. Nincs kétségem afelől, hogy amiket mond, azt valóban úgy is gondolja. Az esetek 99 százalékában ez talán hasznos a Fidesznek, hiszen kell egy nagydumás szélsőséges, akivel meg tudnak fogni néhány tíz, vagy rossz esetben százezer…..
INDAGEBASZ 2020.12.04 23:13:12
@MAXVAL birсaman közíró:
Ezt hívják relativizálásnak amit épp csinálsz ill. amit kiadtak a pártköztpontban. Ha értetlenkednél: csináljunk most úgy mintha ez nem lenne gáz bár mi korábban végig erről pofáztunk és nem is az a baj hogy ez történt hanem hogy kiderült.
Szájer lebukott meg közben az is kibukott hogy mindenki tudott erről...hazudott a gazdád, hazudott Szíjjártó és így tovább hogy a sajtóból tudják ezt.
Az élet néha produkál ilyen sztorikat amikor a hóhért akasztják. Lehet hogy be is segítettek vkik, akkor viszont még rosszabb a helyzet mert ki van még ilyen zsarolható pubi mint Szájer. A nagypofájú Deutsch aki titokban elnézést kér a nácizásért de azért keménykedik közben mert azt gondolja hogy itthon nem derül ki? A gazdád aki megrögzött orosz ellenes volt de érdekes mód ki sem lehet rángatni most az oroszok seggéből?
Lehet ismered a viccet: ejnye-ejnye vadász te nem is vadászni jársz ide...akárcsak te, Maxval.
Adolf Hitler az egyetemes történelem egyik legismertebb alakja, így nem véletlen, hogy személye a filmvilágot is megihlette. Számtalan film készült már a német diktátorról, akit szinte mindenki a nácizmussal, a fajgyűlölettel, az antiszemitizmussal, a holokauszttal és a második világháborúval…..
INDAGEBASZ 2018.06.13 16:08:36
@nookedli: szegény
Legútóbbi hazalátogatásomkor olyat tettem, amire bár nem vagyok büszke, de külföldön bevett szokás: fizetés nélkül távoztam egy helyről, miután a pincér négyszeri kérésre, 20 perc után sem volt képes a pár italról szóló számlát kihozni...
Az elmúlt két évben elég sok jó film jelent meg a magyar mozikban, mondhatni a bőség zavarával küzdöttünk. Ezek között voltak olyanok, amelyek megfelelő elismerést kaptak a kritikusoktól (méltányolták színvonalukat) voltak amelyeket nem értékeltek helyükön (alábecsült alkotások) és akadtak olyanok…..
Disclaimer: lelkes rajongója vagyok mindenféle zombisorozatnak, néztem a Z Nationt, alig várom a Fear The Walking Dead harmadik évadát, az első perctől követem a The Walking Dead-et és megvan az összes eddig kiadott képregényfüzet. Ezt csak azért, mert a TWD hetedik évadának fináléja kicsit…..
Egyre elterjedtebbek és népszerűek a Kínából, olcsón megrendelhető androidos TV boxok, amelyek felveszi a versenyt a kor igényeivel, és okos TV-t varázsolhatunk az egyszerű televíziónkból, emellett komplett szórakoztató elektronikai termékként is használhatjuk. A legtöbb androidos TV box plug and…..
A Homár posztjainak igen jelentős részét adják azok a történetek, ahol olvasóink élve a modern kor vívmányaival neten vásároltak, hogy aztán azt a macerát, amit megspóroltak a fotelből való vásárlással, többszörösen is behúzzák maguknak a kiszállítás kapcsán, mert vagy nem jön a futár vagy nem azt…..