Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polnai Attila Márk

48 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Naplóm rovatom második részében szeretném kifejezni, hogy iszonyatosan be vagyok zsongva, és alig lehet lefogni, nem bírok magammal, nagyon szeretnék már elindulni a mai, Budakalászon megrendezésre kerülő Felix Promotion bokszgálára. Egy hónappal ezelőtt, 2017.05.10-én jelentették be,…..
Sziasztok! Nem árt nyitott szemmel járni-kelni a nagyvilágban, mert bizony váratlan helyeken akadhatunk igazi kincsekre. Blogomban új sorozatot indítok, melynek a Naplóm nevet adtam, mert ezen belül fogom leírni személyes élményeimet, történéseimet, amelyek valamilyen szinten a bokszhoz köthetők.…..
Sziasztok! Még mindig a 28. szülinapom körül forog A ring világa, elvégre a címben szereplő mérkőzést is ezen a napon, 2017.03.25-én rendezték. További írásaimban még vissza-visszatekintek majd erre a napra, hisz akadt ezen a gálán még olyan történés, amelyről írni szándékozom. Előbb azonban erről,…..
Heó-heó! A mexikói kedvencet, Jhonny Gonzalezt (62-10-0; 52KO) nem sokaknak kell bemutatni, hiszen a korábban két súlyban (harmat, és pehely) is világbajnoki címekig jutó klasszis, hosszú évek óta az élmezőnyben versenyez. Számtalan nagy mérkőzést nyert meg, útját kemény ütközetek, és szép KO-k…..
Sziasztok! Úgy ültem neki ennek a mérkőzésnek, hogy a két résztvevőtől korábban még egy mérkőzést sem láttam, sőt, tudni sem tudtam róluk, gyakorlatilag semmit. Úgyhogy mikor megnéztem igencsak különös mérkőzésüket, úgy döntöttem, hogy ez nekem nem elég, így információ morzsák, és korábbi meccseik…..
Sziasztok! A középsúly vitathatatlan bajnokságáért kiírt mérkőzésre, 2017.03.18.-án a Boksz Mekkájában, a New York-i Madison Square Gardenben került sor. A WBC/WBA/IBF/IBO címvédő, kazah Gennady „GGG/Triple G” Golovkin (36-0-0; 33KO), és a WBA reguláris világbajnoka, az amerikai Daniel „Miracle…..
Sziasztok! (Ezt a beharangozót még a mérkőzés előtt kezdtem írni, de sajnos egyéb teendőim miatt nem tudtam időben befejezni. Így mielőtt utólag írnék a meccsről, megosztom veletek a már elkészült verziót, mert nincs szívem kitörölni, ahhoz túl sokat dolgoztam vele.) Ha létezik az országos egyes…..
Sziasztok! Elhatároztam, hogy indítok egy sorozatot, amelyben az ökölvívás kérdéses, megosztó csatáiról fogok írni. Szerepelni fognak régi, közelmúltbeli, és aktuális összecsapások is. A sorozat teljesen szubjektív, mert elképzelhető, hogy olyan meccse(ke)t is ide veszek majd, amit más…..
Sziasztok! Hosszú ellentét feszült a két brit bunyós, Tony Bellew és David Haye között. Alaposan beszólogattak egymásnak, zajlott az ejnye-bejnye a sajtóeseményeken, és sikerült eladniuk egy olyan mérkőzést, amire a legtöbben csak legyintettek. Lehet, hogy David Haye is csak legyintett, elvégre…..
Sziasztok! 2017.03.04.-én, Brooklynban rendezték ezt a hatalmas érdeklődéssel várt mérkőzést, a WBC bajnoka, Danny "Swift" Garcia, és a WBA legjobbja, Keith "One Time" Thurman között. 16533-an zsúfolódtak be a Barclays Centerbe, amely így pattanásig feszült az izgatott szurkolóktól, és ahogy az…..
Sziasztok! Úgy látszik, a 2017-es év eddig igencsak kiszolgálja a bokszkedvelő közönség igényeit. Idén, mintha kevesebb lenne az elmaradt meccs, kevesebb lenne az ígérgetés, és sokkal több a bevállalás, és a nagy mérkőzések lekötése, megrendezése. Ezt elsősorban a nemzetközi körülményekre értem,…..
Sziasztok! Kettővel ezelőtti bejegyzésemben írtam a Luis Collazo vs Sammy Vasquez mérkőzésről, és akkor is két olyan hátterű bunyós volt a főszereplő, mint jelen írásomban. Itt is van egy feltörekvő (Alvarez), és egy szebb időket megélt, korábbi világbajnok (Bute), továbbá ennek a párosnak a tagjai…..
Heó! A mérkőzést 2017.02.25.-én, Angliában rendezték, és ahogy az ezen a vidéken lenni szokott, egy igen hangulatos kis esemény kerekedett a szurkolók jótékony hatása miatt. A hazai fiú drukkerei csordultig megtöltötték a Hull-i Ice Arénát, és végig buzdították kedvencüket, Gavin McDonnellt…..
Sziasztok! A címben feltüntetett öreg jelzőt természetesen nem kell komolyan venni, hiszen a mérkőzés napján Vasquez 30, Collazo pedig csupán 35 éves volt. Azért a múlt idő, mert a váltósúlyban tíz menetre kiírt találkozót 2017.02.02-án rendezték, és azóta a bunyósok betöltötték a 31., és 36.…..
Heó heó! 2017.04.29.-én a legendás londoni Wembley Stadionban valami olyasmit láthatott a 90 ezer szurkoló és több millió tv néző, amit jó ideje nem. Nevezetesen egy olyan nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzést, amely végig izgalmas, változatos, fordulatos, hullámzó és magas színvonalú volt. Az…..
Na heó!  Külföldön számtalan esetben láthattuk már, hogy bizony a bunyósok gyakran odaszólogatnak az ellenfélnek. Teszik ezt, a meccset megelőző hetekben, napokban, vagy éppen a mérlegelésen, sőt néha még össze is verekednek, például a sajtóeseményeken. Sosem tudjuk biztosra, hogy ebből mennyi…..
Heósztok! Előző bejegyzésemben tett ígéretemhez tartva magam, ezúttal egy igazi ring-thrillerről fogok beszámolni, amely a 2017.02.25.-ei, birminghami gálán történt. Az év nehézsúlyú meccsére máris joggal pályázó összecsapást, az amerikai Dominic "Trouble" Breazeale, és a nigériai szülőktől,…..
Heóóó! Hogy milyen mérkőzésekre? Olyanokra, amelyeken két képzett, de legalábbis akaratos, győzni vágyó harcos csap össze, nem pedig levitézlett, kiégett, vagy csak a menedzserek által felfuttatott, érdemtelen, gyenge, bokszot imitáló bohócok. Ezen a napon, 2017.02.25.-én, két, bizonyítási vágytól…..
Szép napot/estét/reggelt kívánok! Rendkívül hivatalos bejelentés! Ezen bejegyzésben, amely nyilatkozatomnak felel meg, kijelentem, hogy Én, Polnai Attila Márk, A ring világa blog szerkesztője, képviselője, uralója, atyaúristene, NEM saját képeket, fotókat töltök fel az írásaimhoz, vagy a Facebook…..
Heó heó! Az év egyik legjobban várt mérkőzését fogják megrendezni 2017.03.04.-én Danny "Swift" Garcia és Keith "One Time" Thurman között. Ez egy címegyesítő mérkőzés lesz váltósúlyban, hisz a két veretlen bunyós közül, előbbi a WBC, utóbbi a WBA bajnoka. A helyszín: USA, New York, Brooklyn,…..
Heósztok! 2017.02.10-én rendezték a mérkőzést, a bajnok, Robert Easter Jr (18-0-0; 14KO) szűkebb hazájában. Az USA-beli meccsnek egész pontosan Ohio, Toledo, és a Huntington Center adott otthont. A hazai bunyós a nézők szeretetét és szurkolását a teljes mérkőzés során érezhette és…..
Heósztok! A japán és a mexikói fiú bunyójával zárom a 2017.01.28.-ról szóló írásaim, merthogy ezt is aznap rendezték, a Vargas vs Berchelt meccs előprogramjában, Indióban, a Fantasy Springs Casinóban. Amit a címben írtam, nos, igen, valahogy így képzelek el két, jelenleg vb cím nélkül álló…..
Heó! Francisco "El Bandido" Vargas. Az első dolog, ami erről az emberről beugrik, az a beceneve, vagyis bandita, és ezáltal a megjelenése: kalap, és westernfilmeket idéző, szájat eltakaró kendő. Hatásos belépőt kölcsönöz neki a meccsein, és ez a külső azonnal megtetszett, mikor megláttam. Ha egy…..
Heó! Hosszú beharangozóval, és a két fiú első mérkőzésének menetről-menetre történő szétszedésével készültem erre a visszavágóra. 2017.01.28.-án rendezték meg az ütközetet, és annak a hétvégének a sűrű és izgalmas bokszkínálata mellett ezt a meccset vártam leginkább. A Las Vegasi MGM Grand adott…..
Heósztok! Hosszabb szünet után jelentkezem új bejegyzéssel, mert sajnos csak akkor tudok írni, ha időm engedi a munka és egyéb elfoglaltságok mellett, és semmiképp sem szeretném összecsapni az írásaim. Persze ettől még lehet, hogy magamhoz képest jóval rövidebb bejegyzések következnek, de próbálom…..