Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Demko

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szezonnyitó fordulóban olyan szabálytalanságokat követtek el jégkorongozóink, amelyek túlmennek a kemény, férfias küzdelem határain, sőt voltak olyan esetek is, amelyek nem jégpályára valók. Az alábbiakban kiemelten foglalkozunk Gergely Csaba Galanisz Nikandrosz ellen elkövetett…..
Az első Mol Liga-forduló mind a négy mérkőzésén vezettek az elvben kevésbé esélyes csapatok, ám végül az összes helyszínen érvényesült az úgynevezett papírforma. A szezon első gólját a Steaua Rangers veterán csatára, Viorel Nicolescu szerezte Csíkszeredában, a bukarestiek…..
J. P. MacCallum és Peter Sevela továbbra is a Dab.Doclerért dolgozik, ez derül ki Azari Zsolt mai nyilakozatából. A klubvezető kifejtette, 15 játékosuknak van érvényes szerződése. "A csapat gerince tehát adott. A hiányzó játékosokat, ahogy eddig is tettük, saját nevelésű…..
Demko 2010.07.15 11:48:58
@váradi: @bandog: Már bocs, de én sehol nem olvastam olyan nyilatkozatot, amelyben Azari már tényként kezeli Orbán távozását. És tudtommal még nem is távozott...
Katasztrofálisan kezdte az OB I. harmadik elődöntőjét a Dab.Docler, és hibáikat pillanatok alatt három góllal büntette a vendég Vasas Budapest Stars. Az első dunaújvárosi kiállításból is gólt szerzett a vendégcsapat, így a 13. percre négygólos előnyt építettek fel.…..
Demko 2010.03.16 15:14:38
@kerusz: Tiriakos mellé kell állnom az ügyben. A DAB-nál a pénz nagggyon jelentős részét a Docler és a papírgyárak adják. És azt se írta senki, pláne nem Tiriakos, hogy azért kaptunk ki tegnap, mert a Sztársznak ilyen+olyan forrásból van pénze.
Jégkorong Vasas-Dab.Docler 3-4 2010.03.14 15:52:00
Elképesztően izgalmas mérkőzést vívott egymással a Vasas Budapest Stars és a Dab.Docler. Két harmadon keresztül a dunaújvárosiak látszottak győztesnek. Az első húsz percben egy gyönyörű támadás végén Magosi, a másodikban pedig emberelőnyös játékban Pozsgai szerzett gólt…..
Demko 2010.03.14 21:44:27
@bandog: Nekem az a kedvencem az Icecenterben, amikor a Sztársz góljainál magnóról megy a gólöröm.:)
Jégkorong Dab.Docler–Stars 3-4 2010.03.12 22:10:00
Büntetőlövések után vette el a Stars a dunaújvárosiak pályaelőnyét a három nyert meccsig tartó elődöntő első találkozóján. Az első harmadot a hazaiak nyerték MacSweyn góljával. A középső játékrészben hat perc alatt három gólt lőttek a budapestiek, Gröschl, Sille és…..
Demko 2010.03.13 16:40:07
@csillagoség: Mi örülnénk a legjobban, ha lenne vendégszektor végre. Sajnos erre az utóbbi időben nem volt példa, és akadtak is problémák. Amint megnyitják a vendégszektort, mi máris birtokba vesszük. :) Amúgy leszünk egy páran Újvárosból, indul szurkolói busz, és sokan jönnek kocsikkal is.
Tényleg minden idők legizgalmasabb bajnoksága zajlik éppen az OB I. középszakaszában, bár amikor többször is azt írtuk, bárki legyőzhet bárkit, arra azért magunk sem gondoltunk, hogy a Miskolc két nap alatt kétszer is elkaphatja a Mol Liga-győztes Vasas Bp. Starst. A…..
Jégkorong Ki nyeri a Mol Ligát? 2010.01.20 16:59:00
A Mol Liga hét végi négyes döntőjével kapcsolatban a plakátterv után további információkra is fény derült. Megvannak a jegyárak, és tisztázódott az is, hogy mind a négy mérkőzésről élő közvetítést terveznek. Tovább után megírjuk a jegyárakat és az egyéb…..
Demko 2010.01.20 18:17:01
@Von Siebenbuergen: Kedves Von Siebenbuergen! Elég szegényes lehet az ötlettárad, ha egy ilyen eseményen nem tudsz mivel elütni 1-2 órát...

@Rock me Amadeus: Erre egy megoldás van: el kell jönnie a sok UTE-,Stars- meg SC-drukkernek, és akkor szavazhatnak a sajátjaikra. :)
Demko 2010.01.20 18:27:59
@Sziszó Csíxeredából: Nem fogok meglepődni, mert tudom, hogy sokan jöttök. Várunk Titeket szeretettel! :)
Az előzetesen kevésbé esélyesnek vélt csapatok megszorongatták ellenfeleiket a Mol Liga mai játéknapján. Elsőként a Brassó és a Vasas Stars csapott össze, és bár a fővárosiak kétszer is kétgólos előnyre tettek szert, a pontot emberemlékezet óta nem szerzett hazaiak az utolsó…..
A vasárnapi mérkőzések során a Dab megerősítette vezetőhelyét a Mol Ligában, a Miskolc pedig tett egy lépést a Ferencváros és az ötödik hely felé. A Vasas Bp. Stars játékosai elismerték, jobb csapat a Dab.Docler, az újvárosiak szerint erős ellenféllel játszottak. A Stars…..
Egyetlen mérkőzést játszanak szombaton a Mol Ligában. A Dab.Docler kérésére előrehozott mérkőzés este fél hétkor kezdődik, a vendég a Miskolci Jegesmedvék JSE lesz. Van miért hajtaniuk a csapatoknak. A ma esti vendégek az elmúlt két szezonban rendszeresen borsot törtek…..
Demko 2009.10.25 01:57:30
@check: Igen, sajnos változott a szitu.:( De a hatost megint sikerült bevágni. :)
Két kezdeményezésről adunk hírt egy bejegyzésben. A Dunaújvárosi Acélbikák hokicsapata rajzversenyt hirdet általános iskolás diákok számára, a Sapa Fehérvár AV19 szurkolói pedig szurkolói buszokat indítanának több idegenbeli EBEL-meccsre. A Dab.Docler rajzpályázatán…..
Demko 2009.10.23 10:38:23
@Tejpalkó: Küldtem üzenetet! :)
A Mol Liga hét csapattal indult az idén. Nyáron több változás volt, mind a létszám, mind a résztvevők névsorában. Több csapat vezetői különböző időpontokban különböző országok bajnokságába vágytak menni, de a maradás mellett kardoskodók is jelezték, érdemes…..
Demko 2009.10.21 15:56:39
@check: A DAB-ot támogatja a Hamburger meg a Dunapack is, a Hankook viszont tényleg passzív mindenkivel.
A dunaújvárosiak a miskolci vereség után visszataláltak a győzelemi útjára, 6-1-re verték az előző fordulókban többször is remeklő Ferencvárost. Az SC Csíkszereda Stars fölöttti dupla győzelmével megkezdte renoméja visszaállítását, és rögtön a második helyig szaladt…..
Demko 2009.10.19 12:42:06
@qx92: Nyugi, lehet, hogy az egész Dab magasabb szintű bajnokságban fog játszani. ;)
A 2009-10-es szezonban a magyar–román bajnokság névadó szponzora tenni kíván a sportág népszerűsítéséért, és azok felé nyit, akik még nem fertőzödtek meg a jégkorong szeretetével. A kis méretű Mol Liga-füzet a benzinkutaknál terjesztett Stílus & Lendület című…..
Dunaújvárosban újabb sérült tért vissza a csapatba, így már csak Jonkl László nem szerepelhet ilyen gondok miatt. A hosszú ideig lovaglóizom-problémákkal küzdő korábbi juniorválogatott csatár, Mestyán István először lépett jégre, korongéhségét a 8.  percben az UTE…..
Két mérkőzést játszanak ma este a Mol Ligában, egyet elhalasztanak. Ismét izgalmas péntek esti időtöltésben lehet részük azoknak, akik a jégkorongot választják. Este hatkor Dunaújvárosban az Újpest lép jégre. Az első összecsapáson 8-2-es hazai győzelem született, Újpesten…..
Demko 2009.10.02 15:26:01
Demko 2009.10.03 11:02:43
@1nf3rn0: Ellenfél hiányában nem volt kivel kiállnia, Sikorcin hirtelen beteget jelentett...Amúgy a 6-0 elég jól mutatja, hogy ki az úr az újvárosi jégcsariban, nem??? ;)
A két erdélyi sikerrel visszajöttünk a versenybe, nyilatkozta a dupla Brassó-verés után Baróti Zsolt UTE-edző. A Ferencváros pillanatnyilag második a tabellán, rég álltak ilyen jól a zöld-fehérek. Ha így folytatja, különleges rekordokat dönthet Fisera, a Dab.Docler cseh…..
Teljes fordulóval folytatódik a Mol liga. A fővárosiaknak két mérkőzés jut, a harmadik csatára Csíkszeredában kerül sor. A Brassó–Újpest végkimenetele kiszámíthatatlan, a Ferencváros–Dab.Doclert a félbeszakadt edzőmeccs teszi pikánssá, a Vasas Bp. Stars otthonában…..
Egy mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga. A Ferencváros az SC Csíkszeredát fogadja. Ellentétes előjelekkel készülődnek a csapatok. A házigazdák első meccsüket büntetőkkel nyerték, a következőt büntetőkkel elvesztették, az utána következő kettőt rendes játékidőben bukták…..
Demko 2009.09.22 20:18:54
@azari=0: Más felhasználónév nem jutott eszedbe???
Demko 2009.09.23 14:46:58
@vaze: Nálad a pont! :)
A Dab.Docler és az SC Csíkszereda kiütötte ellenfelét, a Vasas Bp. Stars megküzdött a győzelemért. A 4. forduló után már alakulnak az erőviszonyok, ha elhamarkodottan kellene diagnosztizálni a helyzetet, azt mondhatnánk, négy felső és három alsó csapatra osztható…..
Demko 2009.09.22 15:41:23
@Fugeute: Mago nem hordja fenn az orrát, és pont ő nem az a megfutamodós fajta. Hüfi meg nem tűnik nagyon félelmetesnek, ha sisakban búnyózik. :)))
Demko 2009.09.22 19:44:25
@Video Tóni: Szerintem meg akkor írj ilyet, ha tisztában vagy az iskolai végzettségükkel és agykapacitásukkal. :)
Az automatikusan járó kétmérkőzéses eltiltáson túl a fegyelmi bizottság nem szankcionálta a 31 éves csatár fejre ütéseit. Márpedig a felvételek tanúsága szerint legalább az egyik eset szándékosnak tűnik. Emlékezetes, a játékvezető, az ellenőr és más helyszínen…..
Demko 2009.09.18 09:04:52
Az a tervünk, hogy a döntőben az Alba Volánnal játsszunk, és ott legyőzzük a legjobb magyar csapatot, nyilatkozta a jégkorongblognak Azari Zsolt. A Dab.Docler ügyvezetője elmondta, Magosi Bálintot nem adják oda a fehérváriaknak, első-második soros játékossá akarják tenni.…..
Demko 2009.05.22 16:03:12
A finn Jarmo Tolvanen irányítja a következő szezonban az Alba Volán 19 EBEL-csapatát, jelentette be Ocskay Gábor. A szakosztály-igazgató sajtótájékoztatóján további fontos hírek várhatók, írásunkat folyamatosan bővítjük. Hajtás alatt Tolvanen pályaképe.Jarmo…..
Kangyal Balázs csapatkapitány a vb utolsó meccse után bejelentette: tétmeccsen nem kíván többé szerepelni a magyar válogatottban. Pat Cortina szövetségi kapitány mérleget vont, leosztályozta a keretet az MTI-nek, négyesnél jobbat senki sem kapott. A találkozó után Ladányi…..